![]() |
Hani hep sorardın ya;
Bir ömür boyu hiç ayrılmadan Saçlarımızı ağırtıp Beraber yaşlanacakmıyız diye; ------------------------------------------- Bende her defasında inanman için Söz verip yeminler ederdim Daha uzun yıllar var derdim Bak! yıllar su gibi geçti ve; -------------------------------------------- Saçlarıma karlar bile yağdı Saymadım sensiz geçen Evlilik yıldönümlerimizi Herşeyi istedikte Herşeyi düşündükte ------------------------------------------ Karlı soğuk bir gec |
İçinde ince bir sızı olsam,
Bir göz yaşı olup gözlerine dolsam, Yanaklarından dudaklarına ulaşsam, Beni öpermisin? Yoksa bir göz yaşı deyip; SİLERMİSİN?...... |
Yollarimda bir engel var,
Nereye gidecegimi bilemez oldum, Ya dümdüz gidecektim, Yada saga sapacaktim, Acaba hangi yol dogru olan, Hangisi beni sevdigime kavusturur, Bilmiyorum acaba hangi yola sapsam, |
sanma bu can senden vazgeçecek,
sanma bir başkasına yar olup gidecek! bu kalp yaşadıkça inan AŞKIM hep seni sevmeye devam edecek... sanma gözümden yaş olup gideceksin, sanma yarıyolda bırakılıp terkedileceksin. sen bu canın olduktan sonra sevmenin ne olduğunu ÖĞRENECEKSİN! |
Aşkın laneti,
Vurdu beni, Seni gördüğüm il gün, Lanetledin beni... Belki sende lanetlenmişsindir, Bunu ben bilemem, Aşkın laneti güzel bir şey mi? Onu hiç bilemem... Ben aşkıma ömür boyu tutsağım, Sen benim ömür boyu gardiyanım... Tutukladın beni hapsettin yüreğine, Artık istesemde çözülememki.... SERKAN... |
yine yalniz kaldigim
ama farkli anlardan biri sessiz , umutlu ve düsünceli cogu zaman oldugu gibi farki , eksik telefon sesleri inan bana , sevgim kadar özlemim de büyüdü acilarla... öyle degerlisin ki , kavusalim diye yalvariyorum o'na nasil unuturum huzur veren sesini zerafetini ve gözlerini özledim hic olmadik anlarda "seni seviyorum" deyisini... |
seviyorum hemde delicesine
o beni sevmedi gitti bir ********e ne cok sevmiştim o alçağı değerimi bilmedi gene gitti O ********e geri gel desem geri dön desem bilyorum gelmeyeceksin ama ben herzaman söyleyeceğim kalbim açık sana özledim seni hemde köpekler gibi ne olursa olsun unutamamki birtanem seni...... |
Kalbimin sesini dinledim,
Aşkıma bir leke sürmedim, Yar sana kaç kere söyledim, Ben senden önce kimseyi sevmedim... Ömrümde ilk defa çok svdim, Sen şimdi dünyada tek derdim, Can koydum bu aşkımın youluna, Kimseye canımı vermedim... Kimseyi bu kadar sevmedim, Kimse için yüreğimide vermedim, Hala anlamadınmı sevdiğim, Yaşamamın tek sebebi sensin... Neden hala naz yapıyorsun, Seni sevdiğimi biliyorsun, Bana acı çektirmek için , Elinden gelen he |
En Zormuş Kalb Acısı çekmekü
Yaşamayınca Bilinmezmiş Hissetmeyince Anlaşılamazmış Ne Gözle Görülürmüş Nede Duyulurmuş çeken Bile Anlayamazmış özlem Sanırmış Hasretin Bitmesini Beklermiş Yağmur Sanırmış Gözlerinden Yaşlar Eksik Olmazmış Aşkını Ise Nefret Sanırmış Ama Yüreği Buna Dayanamazmış Bile Tatlı Bir Gülüşe Aldanırmış Sımsıcak Bi Sarılışa Zamansız Bakışmalara Ama Hiç Bitmeyeceğini Bu Yangının Sönmeyeceğini Sanırmış.. Ve Bir Gün Uyanmış..rüya çoktan Bitmiş..işte Bu Gerçek |
Sewmek Uçurumsa
Düşenin Ne Günahı Var Sewilen Vefasızsa Sevenin Ne Günahı Var |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.