![]() |
Büyük sevdamız tükendi gitti
Dilerim kendine yetersin şimdi Madem ayrılığı sen istedin Günahı boynuna çekersin şimdi Birtek kul anlamaz seni Derdini taşlara dökersin şimdi Bir damlaya muhtaç acırım Bendende betersin şimdi Ne zaman maziye dönüp baksan Çok derin pişmanlıklar duyarsın şimdi Eskiden pek kıymet vermezdin ama Sen beni mum yakıp ARARSIN ŞİMDİ..... |
Bir Baktımda Sen Gideli Yıllar Olmuş Umutlarım Dağların Ardında
Hayellerim Param Parça Bense Kırık Dökük Ne Ellerin Değer Elime Ne Yüzün Yüzüme Dönük Kim Bilir Nerelerdesin Kim Bilir Ne Haldesin... |
Arıyorum seni her gece
Yıldızlara bakan gözlerimden Süzülüyor yaş durmadan, tükenmeden Geçmiyor günler, bitmiyor çilem sen gelmeden. Herkes bana yabancı Herkes bana düşman Sevmiyor bu yürek ,senden başkasını. Her an gözlerimde hayalin Hep aklımda sözlerin Nerde o eski günler sevgilim Çok özlüyorum bir bilsen... Anladım herşey senmişsin mutlulugumun tek adresi, senin yanınmış Sen olmadan hayatın anlamı yokmuş Tadı yokmuş hiçbirşeyin. Bu şiirim sana imkansızım Beni böyle aglatana |
doymak bilmeyen bebeklerin annesini gözlemesi gibi,
gözlüyorum bende seni, gelişini bekliyorum haydi bekletme beni... |
Artık Günlerim Günlerden Uzun *******im *******den Yalnız Seni
Sevdiğimden Bu Yana Her Acıyı Tattım Her çileyi Gördüm Hayatın Her çilesine Alıştım Yanlız Senin Yokluğuna Alışamadım şimdi Anlıyorum Acıdan Hasretten Göz Yaşından Başka Hiç Bir şey Vermemişsin Bana Yıkılan Hayellerime Yok Olan Gecmişime Kaybolan Geleceğime Ağladım... |
Canım Sıkılıyor,
Canım Yanımda Yok Diye, Acaba şimdi Canım Ne Yapıyor Diye ? Canımın Canı Sıkılıyormu ? Canı Yanında Yok Diye? |
ne ilk bahar ne yazı, ne son bahar ne kışı, sen benim şu ömrümün tek
mevsim tek baharasın ruhumu neşe saçan , mutluluklar yaşatan ,bedenime dolaşan, hayat suyum,kanımsın. degişmem hiç degişmem sen ömrümüm aşkısın. senden başka yar sevmem,gönlümdeki son noktasın. |
Şunu bilmelisin ki, nerede olursam olayım, hangi iklimde kalırsam
kalayım, vakti geldiğinde bir gün mutlaka, yüreğim alıp beni sana getirecektir. Ben buna bütün kalbimle inanıyorum, sen de bütün kalbinle inan. Hiç bir yol bilmesem de, gelmeye kalmasa da mecalim geleceğim inan... Bekle... DJ-MECHUL GöNüLLeRiN KRALI ugur tepe KKTC |
Aşk benim hiç Senim olmamış
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın bu |
Aşk Gitme
ne zaman bir yaz yağmuruna denk gelsem: Aklıma sen gelirsin. Ansızın gidişin gelir... Her bir damla sel olur. her bir damla sen olur. Yağmurla beraber ağlayasım gelir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.