![]() |
Tam da kışlara yakalanmışken,unutmuşken baharı
Tam da örselenmişken yüreğim acılarla, örslerde dövülmüşken... Umutlara darılmışken,unutmuşken umut etmeyi, Karanlıkları yar,yalnızlıkları yoldaş edinmişken, Kaptırmışken ruhumu serseri yağmurlara, Tam kendimden vazgeçmişken.... Girmeyecektin dünyama, Yalancı uykular sunmayacaktın ürkek uykularıma. |
Sus!
Şimdi sadece dinle, Duyuyormusun sessizliğimi, Görmezmisin yatan cansız bedenimi, Senden sonra sevemedim ben kendimi, Ölüler konuşmaz derler ya hani, Duyuyorsun değil mi? Nasıl haykırıyor susmuş yüreğim seni, Gözlerimdeki yaşlara aldanıp sanma ki, Mutsuz ve acı bir ölümdü benimkisi, Son nefeste bile bu mahkum seni istedi, Ağlama sakın ağlama bilmelisin ki, Ben hala seni seviyorum, ebediyete uzatırken elimi. |
sen sevme sevgi biter sen sevildiğini bil o sana yeter gözlerimin
içine bak birini göreceksin sakın kıskanma çünkü o sensin deniz ksahildeki kumları zaman ise acıları seni kalbimden atamaz bir başkası |
Git.sen de beni atıp git.diğerleri gibi...
Geçmişe bir sünger çekmişken. Yeniden seni seviyorum diyecek cesareti kendimde bulmuşken. İçimdeki yaralar kapanmaya yüz tutmuşken. Yavaş yavaş dinmeye başlayan gözyaşlarımı, Sen de diğerleri gibi akıtıp git... Bütün dertlerimi seninle unutmaya başlamışken, Bir ömür boyu mutluluğu hedeflerken, Bir daha asla bırakma diye,ellerimi sana uzatmışken, Sen de ellerimi tutmadan git... Acıların ortasına bırak yine beni, Sen de çek git,hiçbirşey olmamı |
gözlerimden dökülen yaşlar
senin için bilmezsin mutluluğu yaşarken bir an olsun takıldığımda gözlerine gidişinde bir matem havası karalar giyindim gözlerine gömüldüğüm zaman bir an olsun yaşamak sımsıcak yüreğinde umutla beklerken seni penceremde umutsuzluk siner kitaplarıma ve dinlediğim türkülere bir an olsun yüzünü göstersen gülmeyen gözlerim gülse duymayan kulaklarım duysa konuşmayan dilim konuşsa bir an olsun sevdiğini haykırsan dünyaya belki o zaman p |
Buz gibi şair kesildik hepimiz
Kimimiz ameliyat masasın da kaldı Kimimiz yoğun bakım da Çoğu kez hayatı şikayet ettik Tanrıya İstediklerimiz olmadı, düşünmediklerimiz oldu çoğu kez Hayatımızı başkalarına adadık, onlar da başkalarına adadı, Hep birilerini bekledik. sevdik, sevilmedik; Terkedenleri bekledik, Aldatanları sevdik.. Yağmur yağdı kısa kollu giyindik Güneş açtı uzun kollu giyindik Güvendik; bize güvenmeyenlere güvendik. Teslim olduk, Boyun eğdik, Kaybettik yine de güvend |
Hala Aklimdasin;hİÇ Çikmadin Zaten;
Ne Yapsam Kurtulamadim Senden ? Her GeÇen GÜn Artti Hasretİm,her Şarkida AĞladimm? Sesİnİ,ellerİnİ Özledİmm. Bedenİmde Gezeb Sarilmalarini Özledİm,kirarcasina Kemİklerİmİ ; Hep Senİ Aradim BaŞka Bedenlerde,bİr BakiŞla,sicak Bİr DokunuŞla Bulurum Sandim? HİÇbİrİ Sen DeĞİldİnnn???olamadilarr.. Ne Senden,ne De Senlİ GÜnlerde Kurtulabİldİmm. Hatiralar Bİrer Bİrer İz Ettİ GÖnlÜme Çikmadilar?...Çikaramadimm... Elİm BaŞka Ellerde Ellerİnİ Aradi, Kokunu Duyu |
sen katresin,taptığım,
dalgalarlarla boğuşan,azgın nehirde var olmak önemli senin için su damlası damla gözyaşların olmasın sakın aksın nehirlere,ulaşın denizlere karışın okyanusların mavi drinliklerine seni orda bulmalıyım yunuslarla oynaşırken sarmalıyım bedenini su gibi deliler gibi seviyorum senii bir damla sudan ne çıkar demeyin sakın ilk adımıdır aslında bu aşkın sevmek zorla değil ki be aşkım seni seviyor bu deli gönül unutma sakın |
KaĞizmanin DaĞlari TaŞ İle Kapli
Kalbİmİn Ortasina Bİr HanÇer Sapli KaĞizmanin Yollarinda FeleĞİm ŞaŞti Ben Yare Gİdemem Yar Bana Gelsİn Karardi GÖzlerİm Yola Bakmaktan Yoruldu Bedenİm Şİİr Yazmaktan AĞardi SaÇlarim Hasret Çekmekten Ben Yare Gİdemem Yar Bana Gelsİn Gece Demem GÜndÜz Demem Gİderİm Ben BÖyle Kadare İsyan Ederİm Bİr ÖmÜr Boyu Senİ Beklerİm Ben Yare Gİdemem Yar Bana Gelsİn |
Yİne Sensİz Bİr Gece GeÇtİ
Yİne Sensİz DoĞuyor GÜneŞİm Yİne Sensİz KarŞiladim GÜnÜmÜ Hep Sensİzken DÜŞÜndÜm ÖlÜmÜ Nerdesİn Benİm Yildiz GÖzlÜm Nerde Ayrilmamak UĞruna VerdİĞİn SÖzÜn Benİ Birakip GİttİĞİn O GÜn HİÇ Aklimdan Gİtmedİ O GÜnÜm Bu Kadar Acimasizmiydin Sen Hemen KaÇip Gİttİn Hayallerİzdenbİlseydİm Gİdecektİn Sen HİÇ Beklemezdİm O GÜnÜ O GÜnden Önce ÖleceĞİmİ Bİlsem ***deĞerlİ ArkadaŞlarim BÜtÜn Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.