![]() |
Gözlerin Okyanus Bakışların Irmak
bence sen rengarenk açan gonca bir gülsün dilerim hiç solmasın gönlün sen yemyeşil farklı kokan bir bahçesin kurumasın asla bir tek çiçeğin inan sensiz hiç geçmiyor zaman sakın bir gün bile inme kollarımdan düşlerimde olsa da sana sarılmak ne de büyük bir heyecan bil ki ömrümce bitmeyecek senin sevdan gözlerin okyanus bakışların ırmak benden yana bakar durursun berrak berrak varlığın bahar yokluğun kıraç toprak sensiz kımıldamaz bile bir tek yaprak 28.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözlerinde Sakla Beni
Gözlerinde sakla beni Hayalinle geçsin ömrüm Düşlerinde avut beni Yüreğinde bitsin ömrüm Aşık oldum sevdim seni Sevmiyorsan yakma beni Canım diye bildim seni Geleceksen kırma beni Terk edip de gitme beni Hasretinle yaşayamam Darmadağın etme beni Sensizliğe dayanamam... (Beste:Erol Güngör Makam:Nihavend) Hüseyin Erdoğan |
Gözlerine Hüzün Hiç Düşmesin
yüreğim kaynadı adeta aklım çivilendi sana gözlerim bakıyor artık bir tek senden yana her gece çıkıp geliver bana ne olursun rüyalarımda da beni sensiz bırakma sen yüreğimdeki sızımsın ömrümce hiç dinme sakın sen benim efsanevi aşkımsın her gün tetikle canım hiç durmasın günden güne artsın bu muhteşem heyecanım gündüzüm sen gecem de sensin inan ki sevdiğim şiirim sen benim hiç solmayacak bahar mevsimimsin ömrün boyunca bir tek hayalin bile sararmış bir yaprak gibi dökülmesin yaşadıkça gözlerine hüzün hiç düşmesin o güzel ellerin ayazlarda titreyip üşümesin o harika yüzünden tebessüm hiç eksilmesin bil ki sen benim şuramdaki minik yüreğimdesin bir tek seni seveceğim hem de ölünceye değin 09.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözüm Gönlüm Bir Tek Sende
beni böyle sevdanla ateşe verip de ne olursun öyle susma kendini bana delicesine sevdirip de beni hasretinle yakıp kavurma bana kendini alıştırıp alıştırıp da sakın beni mahkum etme yokluğuna gözüm gönlüm bir tek sende bundan sonra mutlu yaşıyayım sayende ben senin ellerini tuttum bir kere seni hiç bırakır mıyım ömrümce? seni öylesine derin özledim ki gelip uzanıver yanıma da sevgimi fısıldıyayım kulağına bakışlarınla akıver yüreğime de kendini görüver karşında gözlerinle bakıver kalbime de seni buluver dünyamda seni bana bırak da ömrüm boyunca seveyim seni doya doya benim en temel gıdam senin sevgindir bil ki bu şair senin tam dengindir kalbin benim için çarpsın dursun yaşadıkça inan ki bu adam senin yüzde yüz ahengindir 08.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözüm Sende Gönlüm Sende
her sabah uyanınca yüzümü dönerim senden yana tebessüm ederim sana bu soğuk havalarda üşüme diye oralarda yalnızca sen varsın şuramda sen öylesine sıcacık harika bir kadınsın ki vallahi çöl sıcağı gibi uzaktan olsa da yakıp kavuruyorsun beni inanıyorum bir gün kader birleştirecek ikimizi hiçbir şey bozamayacak keyfimizi mahşerde de yaşayacağız sevgimizi gözüm sende gönlüm sende buralarda hep seni düşünürüm inan ki tir tir titrer üşürdüm sen olmasaydın yüreğimde zifiri *******de de iyi ki sen varsın rüyalarımda yoksa donar kalırdım yatağımda sensiz ne yüzüm güler ne de gözüm bil ki bahar gözlüm sana sevgidir dilimdeki her sözüm düşlerimde bile olsa çıkıp gelir misin bana? ölünceye değin merhem olabilir misin? hasretinden çatlayan dudaklarıma? o halde sevgili şiirim haydi durma sonuna kadar açtım kollarımı sana bekliyorum seni yol ağzında ne olursun sevdiğim çıkıp gel de atılıver sıcacık kollarıma birlikte uçup gidelim semaya geriye dönmemek üzere bir daha hem de ömrümüz boyunca mutluluğumuzu yaşayalım doruklarda 07.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gurbetçi'ye
inan ki mevsimler bile değişti sen gidince rengarenk açan çiçekler de yok artık bahçelerde uzun zamandan bu yana kuş sesleri de kesildi her yer zifiri karanlık kainat sessizlik içinde dünya zindan gibi sanki güneş hiç görünmedi gök yüzünde sen gittin gideli hiç olmazsa. uzaktan da olsa her sabah uyanınca gözlerim gülsün diye gülümse bari... Hüseyin Erdoğan |
Güldür Sana Hasret Gözlerimi
ben bir çiçek olsaydım her sabah değişik renklerde bir tek senin için açardım her gün sana farklı kokardım gök yüzündeki bulut olsaydım yağmura dönüşüp ömrümce sana sevgi yağardım bir kuş olsaydım yalnızca seni alırdım kanatlarıma uçar giderdim semaya bir gül olsaydım da ölünceye değin sen yeşer sen rengarenk aç isterdim dallarımda sevgiyle dolup okyanus olsaydım sen yüz isterdim sularımda debisi yüksek bir ırmak olsaydım sevgimi tek sana akar akar akardım sen yüreğime girdiğinden bu yana *******i bile seninleyim düşlerimde sabahlara dek sıcacık uyuyorum sayende o kadar harika bir kadınsın ki sen bir tek gülümsemen bile beni mutlu etmeye yeter ebediyen haydi çıkıp gel yanıma da sevindir beni güldür sana hasret gözlerimi ölene değin nefes almadan seveyim seni kulaklarına fısıldıyayım en güzel sevgi sözlerimi eğer her seferinde seni çıkaramazsam göklere söz arkama bakmadan döneceğim seni bulduğum yere 19.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gülümse
Sen gülünce Menekşeler açar gözlerinde Bahar gelir bahçelere Ağaçlar yeşerir birdenbire,bir gecede Karanfiller açar,güller de Fesleğenler bir başka kokar Ellerin değince Ne olur güzelim Gülümse... Hüseyin Erdoğan |
Gülümse Bana
sensizliğim usuma düşünce bir hüzün çöker yüreğime seni göreceğim aklıma gelince büyük bir sevinç rengarenk açar gönlümde senin olduğun yerde hiç olur mu gece? inan ki yüreğimin binlerce röntgenini çekseler de senden başka hiçbir şey bulamazlar bir tekin de bile sevgi olup her gün bir nehir gibi akacağım sana yeter ki sen de uzaktan da olsa gülümse bana yoksa vallahi billahi üşütürüm hasta olurum çıldırırım dağıtırım buralarda sakın beni bırakma ayazlarda beni mahkum etme yokluğuna 23.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gülümse Bari
bilir misin? bir günde bile ne de çok özlerim seni inan ki sensizlik bir çile yokluğun öldürüyor beni uzatamasan da bana o muhteşem ellerini hiç olmazsa benden yana gülümse bari 10.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.