![]() |
Susmalı aşk'a
sen bana uzak ben sana tutsak özlemim kelimelere sıkıştırılan mayın dil şişer dudaklar patlar yarın havaya karışır suya karışır korlara karışır olmalıydık birlikte her özlem çemberinde susmalıydık susmalıydık kokun tütsü sihrinde uzunnnn zaman harçlıklarını biriktirip okumak istediği o büyülü kitaba kavuşan çocuğun sevinci olmalıydı her zerrende gelince giderdi özlemim o kitaba düşen gökkuşağı gözlerinde şafak vakti idi kapağını açtığında tir tir titriyordun buzdu sayfada ellerin ilk sayfayı hani sansürleyecektin gözlerin kapalı kutsayarak öptün maviden maviye buselerin sendeyim öğreneceğim seni susmalı aşka dedin sessizim çeviriyordun beni koydaki suların sakinliğinde okuyordun sabah meltemiyle avuçlarının sıcaklığında sessiz kaldım güvende kahve molanda dizinde uyurdum gece baş ucunda sessizliğin sabrın saflığını temizliğini sadeliğini erdemliğini sende öğrendim sessiz oku sevgilim beni özlemlerindeyim gelsene 25.11.06-kaş/kalkan 03.00 Nazan İzmirli |
Sustum
sustum....! sustum.......! sustum............! kalbinin ritmini duymak için sustum..! 16.05.2006-ant-sustum- Nazan İzmirli |
Sustur beni :I
sustur .............beni zehrinle .............istersen dilindeki .............kemikle sustur... sustur ki kalp kalpde gözler gözlerde beden bedende suskunluğunu bozsun ölesiye.......................... bendeki ................ senin sendeki .......................benim suskunluğunu ...........................sustur. sustur....... beni............ .....................................sende. 18.01.2006-antalya Nazan İzmirli |
Susturamadığım
susturamadığım suya sustum saf saydam soğukluğunda sorguna solgun sezgiler sıvışır sert sazlarda savrulur soluyan suratlara sabır suya susar senliğim suda ki sonsuzluğa 26.03.2007-ant-kalkan- Nazan İzmirli |
Süküt / söz
söz .........gümüş süküt .........altınsa sevdama söz verdim süküt akacağım yollarında sabırla akik taşlarını yontup tesbih dizeceğim incilerden boynuna söz sevdam söz süküt söz sana 11.03.2006-ant-süküt / söz- Nazan İzmirli |
Şanslı
kararmanın ürkekliğindelen göletin dinginliğine gizleniyorlar mağrur. iki parça solucan için, ömür boyu başı suda bedeni havada. şans bu ise; yapay bir havuzda yaşamak onlara kalsın bu anlamda. 21.04.2006-ant-şanslı- Nazan İzmirli |
Şehri
şehri............................................. .. ............................................uykuya ...........................................yatırdı m ............................................bugece sen............................................... ... geleceksin...............................diye buradasın..............................şimdi bir cam ayrılık..................ötesinde ben............................................... ... içerde.................................... titrek üşümüşlüğümde............................. sen............................................... .... kızgın..................................... kırgın camlarımda................... titremekte ikimize.................................. hediye kır camları............................gir içeri bitsin artık bu.....................işkence seninle........................................... .. Nazan İzmirli-21.11.2005 Nazan İzmirli |
Şiirlerim hep sana
şiirlerim hep sana kalemimde bin tufan kelimelerde sevdam bu şiirler hep sana dilim tutulsa dilinde ellerim bedeninde kömürleşsede şiirlerim hep sana gözlerim heceler kalbim çizer grafiğini aşkımın bu şiirler hep sana tasalanma..! tutuklu bir ruh olsamda parmakların arasında can verirsin canıma şiirlerim sana sevdalı ıslak kaldı yanında hüzün bitti artık gülme zamanı bu şiirler hep sana 10.04.2006-ant-şiirlerim hep sana Nazan İzmirli |
Tacına taş olayım *****
izin ver! kalbine taht kurayım. tahtın prensi sen kadının ben olayım. sevda köşkü aşkımız. tacının taşları erdemliğinin ışığını. sükütü bilen dilin, bitmeyen öykümüzün yolunu bulsun........ 'her erdemli erkeğin görünmeyen............... yürekli bir kadını vardır' 10.03.2006-antalya Nazan İzmirli |
Tadılacak şeyler var
yüreği güzel bilge insan sabırla dinliyorsan sabırsız koç kadınını öğrenecek çok şey var senden.............. ruhundaki çayırların sonsuzluğuna............. salıyorum yüreğimi mutlu oluyorum............. bana kattığın güzellikler için, sendekilerin eksilmeyip coşması için,dualar ediyorum.......................... seni farketmemek aptallıktır ne sahiplik ,ne aitlik çayırlarının sonsuzluğunda tadılacak şeyler var........................................... Nazan İzmirli-04.11.2005-antalya Nazan İzmirli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.