![]() |
SENİ SEVİYORUM
SENİ SEVİYORUM Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsim |
Beni Düşün
Bu günlerine bakıp sakın ola aldanma İçine çaresizlik çökünce beni düşün! Aynalara bakarken güleceğini sanma İntizarım boynunu bükünce beni düşün! Kaybolan umutlar da yıkılan hayallerde Yaradan'a sığınan açtığın bu ellerde Bedenimde günahın dolanırken dillerde Gözlerin kanlı yaşı dökünce beni düşün! Bak şimdi gözünde yaş sözünde bin pişmanlık Düşün şöyle maziyi nerde kaldı düşmanlık Hani hep söylenir ya ömür ise bir anlık Dilin yürekten bir of çekince beni düşün! |
sakin Sevme ArkadaŞ AŞk Altin Kaseden Balli Şerbet İle Sunulsa Sen Demİr Kaseden Zehİrlİ İÇkİyİ SeÇ Sakin Sevme ArkadaŞ AŞk Cennet İÇİnde YetmİŞ Hurİ İle Sunulsa Sen Cehennem İÇİnde Zebanİlerİ ŞeÇ Sakin Sevme ArkadaŞ AŞk Sengİnlİk İÇİnde Şan ŞÖhret İle Sunulsa Sen Yoksulluk İÇİnde SiradanliĞi SeÇ Sakin Sevme ArkadaŞ AŞk Sonsuz YaŞam İÇİnde SaĞlikli Hayatla Sunulsa Sen Kisa ÖnmÜr İÇİnde Normal Hayati SeÇ Sakin Sevme ArkadaŞ AŞk Her GÜn Ölmektİr Uykusuz GeÇen Gece Demektİr Sevİpte Sevİlmemek YÜreĞİne HanÇer Yemektİr Onun İÇİn Sakin Sevme ArkadaŞ |
Her akşam yüzlerce hayaller kurup Dalmak istiyorduk bırakmadılar ! Bir aşk çeşmesinin yanında durup Dolmak istiyorduk,bırakmadılar ! Şöyle bir düşündük gönüller yaslı, Boş hayale daldık gözler hep yaşlı, Bizden farklı mıydı Kerem'le Aslı, Olmak istiyorduk,bırakmadılar ! Bir düş görsek hemen hayra yorardık, Ne var ki gönüller artık karanlık. Sen ben olsam beni,sende arardık, Bulmak istiyorduk,bırakmadılar ! Şaşırıp kalmıştık,bu çıkmaz yolda Bir gün arar olduk,koca bir yılda Kaybolan sevdamız,kim bilir nerde Bilmek istiyorduk,bırakmadılar ! Nerde kaldı bu aşk,sormayın bana Ben bir yana düştüm,aşkım bir yana Bedenler bıkınca,tak eder cana Ölmek istiyorduk,bırakmadılar..! |
yaŞamimin Rengİ
yaŞamimin Rengİ, Sen Yokken GÜller Bİle Mİs Kokularini Yİtİrİyor, GÜneŞ Isitmiyor Bedenİmİ, Sen Yokken Sİsler İÇİnde YaŞamim, Sen Benİm AydinliĞimsin |
SEVERMİSİN
Ansızın cıkacagım karsına, Sende anlıyamıycaksın ne olup bıttıgını. Fırtınalar koparacagım kalbınde, Sende kapılacaksın bu ruzgara. Alabora olmadan kurtulamazsın... Egerkı karsı koymazsan allahın bu lutfuna, Ikımız ıcın bır fıdan dıkecegım sımdı. Kimsenın gormedıgı,kusların bıle bilmedigi Ormanın en derınlıklerıne... Sen ve ben buyutecegız bu fıdanı. Ne ıstıyosan onu alacak; Ne ıstıyorsa senden,onu verceksın. Hissedıyorum...seveceksın. O masum,tertemız sevgının bana hedıye edeceksın. Ve bekleyeceksın. Dudaklarından cıkan her kelıme aşk olacak, Damlayacak gonlumun yapraklarına. Yavas yavas hazırlıycaksın benı,bu buyuk sınava. Gun gectıkce buyuyecegım. Ve yeserecegım sevdanla... Sadece sen ve ben olacagız. Fıdanımız agac,sevdamız destan olacak. Ve bunun adı aşk olarak kalacak. Kımse cozemeyecek bu sırrı, Butun gızemıyle oylece kalakalacak... Ne dersin ? BENİİİ...BEN OLDUGUM ICIN SEVER MISIN... |
Seni öyle sevdim ki; Gözlerimden akan yaşlar gibi damla damla... Yüreğimin dinmeyen acısı gibi kana kana... Ben seni böyle sevdim. Seni öyle sevdim ki; Her gece seni sabâhladım yudum yudum... Özlemin büyüdü içimde alev alev... Ben seni böyle sevdim. Seni öyle sevdim ki; Yaprakların dalları sardığı gibi yeşil yeşil... Toprağın yağmuru sevdiği gibi ıslak ıslak... Ben seni böyle sevdim. Seni öyle sevdim ki; Leylâ'nın mecnûn'u sevdiği gibi yana yana... Hâsretin dem vurduğu ateşler gibi kızıll kızıll... Ben seni böyle sevdim. Seni öyle sevdim ki; Yıldızların geceyi aydınlattığı gibi işil işil... Denizin kumsalı okşadığı gibi serin serin... Ben seni böyle sevdim. |
Bir fırtınaydın içimde, Dinmedin senelerce... Arzularımı sakladım, *******ime... Bekledim yollarını, Hasretin büyüdü içimde, Alev alev... Özledim aşk kokunu, Selvi gibi boyunu, Yanık tenini, Kır düşmüş saçlarını, Sevdâ yüklü bakışlarını, Çılgınlar gibi sarılıp, Sevişlerini... Sen vazgeçilmezimsin! Yaşama sebebim, Umudumsun... Seni çok sevdim! Sevdim... Aşkım! |
Sana geleceğim bu akşam, Nereye gittiğimi bilmeden, Yıllardır sakladığım özlemlerimi, Sunacağım sana damla damla... Seviyorum seni herşeyimsin! Sensizlik ölümdür. biliyorsun, Tanımadım senden başkasını, Vurur *******ime hasretin. Sana kıyamam mâviş gözlüm, Her yanım sen kokuyor, Okşa bakışlarınla çıngınca, Deli dolu sarhoş olalım... Dolunây gibi; sevdâ yüklüyüm, Sev beni ölesiye yakalım *******i! Sıcaklığımı hisset bedeninde, Öylece kalalım aşk ateşiyle... |
gecenİn Sessİz KaranliĞinda Yildizim; Sabahin AĞlayan HiÇkiriĞinda GÜneŞİm Oldun. YaĞmur Tanelerİndekİ Anlam Oldun Benİm İÇİn. GÜneŞ IŞiklari YÜzÜne Vururken, GÖzlerİmİ Parlatan Yİne Sendİn. Azgin Dalgalardan Sonra Durulan Denİz; YaĞmurdan Sonra Çikan GÖkkuŞaĞi Kadar Temİzsİn Benİm İÇİn. Senİ Sevİyorum! GÖrdÜĞÜm İlk GÜnden ,tanidiĞim İlk Andan Berİ Sevİyorum Senİ! Uykuya Her DaldiĞimda Azginca SevİŞİyoruz Belkİ. Belkİ De En Temİz Duygularimla O Denİz GÖzlerİne Bakiyorum. Ama BİldİĞİm Bİr Tek Şey Var. Dalgalar Sahİle, Yildizlar GÖkyÜzÜne, Gece Sabaha ,toprak YaĞmura Ve Bİr Bebek Annesİne Nasil Tutkunsa Bende Sana Öyle Tutkunum Bİrtanem!..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.