![]() |
Şaka degil sen benimsin,
ALLAH beni sana seni bana yazmış, Hayatımdaki tek mutluluk senin yanın, İnan sevgilim aşımsın tuzumsun, Ne kadar mutluyum bilemezsi, Deli diye bilirsin çünkü aşk delisiyi, Unutmaki seni seven birisiyi, Rüyalarımdasın hayelimdesin kalbimdesin, Mutluyum mutlu çünkü sen benimsin, Unutmaki seni seven biri var, Şaka degil İNAN gerçek seviyorum! |
geberiyorum hasretinden, aşkından.
geberiyorum yollarını gözlemekten... geberiyorum sana sahip olamamaktan sen ne bilirsin ki sevgiden gebermek nedir? nedir blirmisin? vuslatı yaşamadan, sevgiliye sarılmadan yok olmaktır hem de ne yok olmak, ebediyen yok olma... işte gebermek bunun adıdır aysu bunun adı |
Bilinmez Dillerde Yazılmış Adın
Ben Seni Okudum Kimse Bilmez Bir Yangın çıksa Yaksam Zamanı Seninle Yanmaya Zamanlar Yetmezz |
ya gözlerin aklımda
yada aklım adında ya halin karşımda yada sesin kulağımda ya ben çıldırıyorum yada çok seviyorum ya sevmek çok güzel yada sevilen çok özel....... |
sana söz bidaha aramıycam içim kan aglasada numaranı hem rehberden
hemde aklımdan silicem,sana söz içimden nekadar gelirse gelsin seni öpmiycem,seni karşımda saatlerce dikilsende sana bakmıycam,sana söz aşkım bidaha gözlerimden kanda gelse senin için aglamıycam biliyorum beni istemiyosun bundan sonra sensizlik ölüm olsada seni istemiycem,imkansız ama hayal bile etmiycem sana söz sen istemiyosun ya ben hayatından çekip gidicem gidiyim mi sonkez soruyorum hala istiyomusun gitmemi inan elimde olsa |
aşk bir su gibi aşıkkı bilelim seni sevmiş olalım seni sevmek neacı
canımın içi senin aşkınla yanıyorum aşk oldum bir güzele adı ne bilememadı prenses ben ise prens canımın içi selam seni seviyorum |
Bak Işde Yine Yalnızım Yine Ağlıyorum
Aslında Iş Değilki Benimki Her Gece Batan Güneşin Karşısına Geçip çılgınca Bağırmak Isyan Etmek Ama Isyanım Allaha Değil Ki Sana Duy Artık Beni Be Tut Ellerimi Birlikde Yürüyelim Yeni Doğan Ufuklara Uf Ya Ne Olur Bir Kerecikde Beni Anlasan Ne Olur Sanki Duysan çılıklarımı Ne Olur Tutlsan Ellerimi Hı Ne Olur Bak Işde Yine öfkarlandım Hatırlarmısın Bilmem Her Gece O Parka |
Inanmıyorum Artık Sevgiye
Aşka,yaşamaya... Nasıl Inanabilirimki? Bunca şeyden Sonra Oysa Neler Yaşamışdık Demi Sevgi Gibi Aşk Gibi Herşey Kolaymıydı Bu Kadar? Neden Birden Bozuldu Bu Düzen? Ne Eksiğimiz Vardı Ki Diğerlerinden Ve Ya Ne Fazlamız Neyse Artık Dil Dökmeye Gerek Yok Nasılsa Bitdi Demi? Bi Daha Hatırlamıyacaksın Dimibeni Ama Unutma Aşkne Içdiğin Sudur |
Ertelenmis sozler var dilimde
Buruşmuş bir kâğıdın içinde duygularım. Gecikilmiş bir aşk yazılı köşeye atılan kâğıtta Hiç bir şey için geç değil belki Belki, şimdi tam zamanı. Bir de yürek sözden anlasa... Hergün bir sonrasına ertelenir itiraflar Bir kaçış ki, bu insanı kendinden eder Sorular döner beynimin içinde Beynin içinde satır satır işlenir duygular Bir gün sonraya ertelenir hergün. Bir yaprağın yere düşüşü gibi olabilsem Ağır ağır süzülsem herşeyin farkında olarak |
Seni Her Halinle Seviyorum,hiç Ummadıgın Anda Karşıma çıkmanı
,seslenişi,kısık Sesini,omuzuna Yaslanıp Kendimi Güvende Hissetmeyi,seninle Var Olmayı ,senin Için Aglamayı, Acı çekmeyi Seviyorum,çünkü Seni Her Halinle Seviyorum:(:( |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.