![]() |
Kar Bir Genç Kızın
Hayel Ettiği Beyaz Gelinliktir Oysa Yağmur Küçük Bi çocuğun Ağlamasına Sebep Olur Oysa Rüzgar Insanların üşümesine Sebep Olur Oysa Oysa Fırtına Insanların Evlerinin Bacalarını Uçururmaya Vesile Olur |
Sen ki son liman son ümit son dost ilk ve son sevgilisin.Sen ki
yıldızım sen ki annem sen ki çocuğumsun... Sesinin tonunda minnacık bir soğuyuş hissettiğim anda yokum.Acıların kaynağı sensin evet ama hayatımın kaynağıda sensin senin için ve seninle yaşıyorum.Sen uçuruma yuvarlanırken tutunulan dal sen vaha sen bütün hayal kırıklıklarımın dudaklarında ümitleştiği ilk ve son sevgilisin... |
her insan sevilir, her kişi sever
sevgilim bir başka, sevgim bambaşka bir ömür tüketsem ağlasam eğer mazisi bir başka, günü bambaşka birgün sevgiliden vazgeç deseler ayrılmak bir başka, ölmek bambaşka sensizlik cenneti bana verseler seninle cehennem bana bambaşka bir mekan arasan kalbim sana han yüreğim bir başka, kanım bambaşka gözyaşım ardından aktığı zaman yağmurlar bir başka,seller bambaşka |
sensin benim sevdam
sensin benim kaderim yüreğimin gizli yarası kalbimin ilacı sensin benim hayatım can damarım,kanım hayatta tek varlığım yaşamakta tek amacım sensin benim sırdaşım kederimin arkadaşı hayat yoldaşım tek dayanağım sensin benim kaderim alınyazım,namusum tek sevdiğim ölene kadar seveceğim sensin sen (GÖKHAN) |
bu son gidişindi artık bakmadım yollara geleceyin ihimalim bile
olmadı yani sildim seni bütün sayfalardan yırtmadım resımlerini sökmedim hayallerini bır sana küstüm birde senı benden alan kaderıme gelmeni istemiyorum gelde demyorum bılıyorum galmez gelemezsın deydimi beee o kaca sevdayı bır şişe saraba gömdün bır geceye gömdün ne caip galdi götürdü o kahrolası geceye kim kaldırdı o son kadehı kiler topladı masandan şişeleri kımler kıydı hangi paspas sildi yerdeki izini hangi meyhane kahrae |
yine sensizim ben her zaman ki gibi seninle olmak vardı şimdi sana
doya doya bakmak yok be kara gözlüm olmadı sen ellerin oldun sana sitem etmiyorum sadece özlemligimi yazıyorum ooff beee kara gözlüm bıraktın beni böyle gurbet ellerde ne yaparım söyle sensiz bu yerlerde ne yapsam artık boş sen ellerde ben ise hala sendeyim be kara gözlüm elvada |
bak yine sensiz akşam oldu karanlık çöktü üstüme yosun yiine
sensizlik bir çııg gibi çöktü üstüme seni görmek senle olmak olmazdı yine niye sevemedin beni demi sevme be ben seni uzaktan sevmeyede razıtım böylede güzel akşamlar insanı hüzünlendirirmiş ama beni kahrediyo küstüm her şeye yokluguna dogruya sevemedin beni ne yapsaydımda sevebilseydin ama geç kaldım herşey gibi sanada geç kaldım şimdi yine yanlızlıkla başbaşayımmmm |
bugun yagmurlu bısabaha karsı uyandım
yarı acık perdemden ıcerı sızan koyu beyaz ısık sankı benı farklı egzotık bı dunyaya götüren buhulu bı yol gıbıydi sankı o kaybettıgım kendımı yatağın altından buldum tozların arasından sıyırdım ve tekrar yanımda taşıdım bugun hersey çok sakın mesafeli sıradan fakat o sıradanlık kendımı bulunca olagan dısı gıbı geldı.... |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
sana bir şiir yazacağım menekşe yaprağına
burcu, burcu sevgi kokacak her kelimesi aşkın iksirini dökeceğim tüm hecelere bekle sevdasına kurban olduğum simdi sisler çökmüş yüreğime karlar yağar düşlerime hele bir bahar gelsin dallar tomurcuk versin iste o zaman böyle kelepçede kalmayacak duygular güvercinler uçuracağım senin göklerine sana bir şiir yazacağım içinde hasret olmayan güneş doğacak kaf dağından ******* böyle avare, yaşanan saatler böyle sessiz olmayacak sana yemin gözb |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.