![]() |
kıymetini bilmem için gitmenmi gerek?
anla artık büyüdün bebek! öğrenmen gerek gitmek kolaydır sor olan sevmek ne olur gitme gidersen benden ne kalır GERİYE!?? |
ben sen gibiyim ya sen ben olurmusun?
ben durulmak isteyen bir nehir sen üzerimdeki sal olurmusun? açsam diyorum yüreğimin tüm kapılarını sana sen içeri süzülen sevdam olurmusun? darbe üstüne bir büyü daha! ama ben uslanmadım ben sen gibi karanlıkta gün yaşadım bir dilenci gibi soruyorum UMUDUM OLURMUSUN??? |
ben ne şairim nede şiirler yazarım,
duygularımı mısralara karşılıksız satarım, bir bahçivan olarak gelmişim dünyaya başkalarına güller yetiştiririm KENDİME HEP HÜZÜN ÇİÇEKLERİ |
sen eşsiz bir şarkının,
en güzel sözleri sen parlak bir gökyüzünün, en parlak yıldızı şu anda düşündüğüm hatırladığım rüyamda gördüğüm hayal ettiğim çok iyi ama ........ÇOK SAHTEKAR BİR İNSANSIN....... |
gönlüme sevdayı saldında gittin
sevgiyi özleme kattında gittin bir ümit dilendim bu aşkta senden vuslatı ummana saldında gittin |
Ya hep ya hiç sevgilim
Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün g |
bir yıldız kaydı gökyüzünden
bütün yıldızlar ağladı gökyüzü güneş bulutlar hep ağladı sular çağlamadı esmedi rüzgarlar kayan yıldızların artından bir sevda öldü bir gönülde bir yürek parçalandı çaresizlikten umutlar eridi saçlar ağardı kurudu göz pınarları yaş döküşünden bir yıldız kadı İŞTE BÖYLE OLDU GİDİŞİN |
OLMUYOR,
TADI ÇIKMIYOR SENSİZ YAŞIYOMUYUM BELİRSİZ BİRBİRİMİZDEN HABERSİZ OLMUYOR BÖYLE SENSİZ gel artık sewgisiz! |
Değmeyin Feryadıma
Figanıma Değmeyin Eğer Sevda Bu Demekse Ben Vazgeçtim &&&&&&beni Sewmeyin&&&&&& |
bir sen kaldın yüreyimde. bır sen yaktın işte, sildım her seyi unuttum
her seyi. bir sen bırde kahrolası ayrılıgın kaldı. ******* kaldı hergun başımı kemıren birde pişmanlıgım. ne olurdu olmasaydı diye yalvarişlarım birde acıların kaldı. işte bende bir sen kaldın. bır sen birde o mahsun bakişların hayallerımde. ne olurdu gitmeseydın kaderi benmi yarattımda yaktın beni böyle inceden inceye. offf off bee. ben şimdi nerelere gitsem kıme anlatsam derdimi. kim olur benım carem kim anlar beni. hangi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.