![]() |
Eski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara
Geceye yeni şiirler gerek, gemiye yeni fırtına Her eylüle başka yağmur Kalana taze baharlar lazım Ve gidene biraz yürek Kaçanlar pişman şimdi Kalanlar, sevmeye devam edecek. |
Sensizde oluyormuş
Sensizde yaşanıyormuş Ben yeni sayfa açtım Ama içinde sen yoksun Sana ait hiçbişey yok Bütün resimleri yaktım Sildim senii hayatımdan Yapamam sandın dimi Yaptım işte Seni unuttum Herşeye rağmen Yalnızlığı seçtim Bundan sonra ne sen nede bi başkası hayatımda SEN VE SENİN GİBİ HERKESE TÖVEBLİYİM |
Yalnızlığımız işte
Yalnızlığımız değilmiydi birbirimizi tanımamızı sağlayan Yalnızlığımız değilmiydi seni bana getiren Ve Şimdi yine yalnızım Ama yalnızlığıma Ne seni istiyorum nede hatıralarını Ne seni bekliyorum nede hayalini karşıma SENİ SONSUZA KADAR GÖMMEK VE UNUTMAK İSTİYORUM BUNADA KARIŞMAZSIN YA İŞTE SENDE GİTTİN YA BİTTİ ANLADIM ARTIK BİTTİ.... |
her yağmurda
sen düşersin aklıma. bir de yanağından süzülen hüznün yaşları. tek damlasında bile inan boğulurum.... denize her bakışımda seni görürüm dalgalarda. gözlerin yakamoz yakamoz içine daldığımda can bulurum... ne zaman altın başaklı gün vurgunu ekinler görsem leylak kokulu o ipek saçlarında savrulurum... her günün batışında beni senden ayıran denizin ufkunda kaybolan o gemiyi hatırlar kahrolurum... her ceylan inişinde suya kapılırım kor |
Alev alev yanan aşkım kül oldu
Gözümden dökülen yaşım sel oldu Gidişinle inan başım del oldu Gurbet ellerinden dön gel sevdiğim... Maziyi özleyip bir ah çekersen Sürmeli gözlerden yaşlar dökersen Sılaya dönüşte yol iz bilmezsen Seher yellerine kon gel sevdiğim... Kanayan bu gönül sonsuz sancıda Yaşanan bu ömür sensiz acıda Baharda hazanda gündüz gecede Aklına düştüğüm an gel sevdiğim... Verdiğin ümitler solup kuruyor Sensizlik sinemi delip vuruyor Ecelim kapımı ça |
aç gözlerini annem
ben geldim ben... bahar kokulu tenini sürme çekili gözünü gül kurusu benini bana can veren bedenini tabii ki en fazla seni seni ben çok özledim anne... hadi tut ellerimi anne. ellerin elleri ellerimi senin gibi tutamıyor senin gibi derdimi avutamıyor anne. kucakla, öp, okşa beni yine çocukluğumdaki gibi. hadi anne. tanımadın mı beni? .. haklısın; ben büyüdüm hem adamakıllı hem de; anamakıllı büyüdüm ben ellerim, gözlerim kocaman |
hayatımda bi kere sevdim
oda nankör çıktı ne bana nede sevgime sahip çıktı sevgim ağır geldi çekti gitti bundan sonra sevmek yok kalbime söz geçiremiyorum neferet et diyorum olmuyor beceremior onuda seviyor işte seni deli gibi ama sennnnn yazık ettin şimdi bulabilecekmisin benim gibi birini ÇOK ZOR DOSTUM ÇOK ZORRR |
şimdi sana bir dosya göndereceğim
senden bu dosyayı kabul etmeni istiyorum ve şimdi sana yapacaklarını anlatıyorum öncelikle 'sevmek,sevilmek,fedakarlık,cömertlik' gibi dosyaları yüklemelisin yoksa kalbin kalbin kaldırmaz bu dosyayı bu programları yükledikten sonra benim gönderdiğim dosyayı 'kopyala' ve kalbine 'yapıştır' ancak bu dosyanın çalışması için paylaşmalısın dosyayı gönderenle 'sevgi ağı' kurman gerek NOT:ama sakın 'akıl' programıyla taramaya kalkma kabul etmez 'aklın çöker' |
Senden geriye ne mi kaldı?
Gözlerimde hayalinden başka hiç bir şey kalmadı Bir resmin bile kalmadı, hiç bir şey kalmadı Senin hayalini bile seviyorum Ama hayallerin aşka susamış gönlümü doyurmuyor Herşeyini alıp gittin benden Ya da hiç gelmedi hayalinden başka Bari hayalin bende kalsın Seni benden aldın bari hayalin kalsın Bırakta avutayım kendimi hayalinle Yoksa aşk kurşunu yemiş yaralı bir yüreğin Ne yapacağı hiç belli olmaz , hiç... |
aradan yine uzun zamanlar geçti sensiz *******in birbirini
kovaladığı..Çok baharlar geçirdim ama yok işte yok gelen.. Çiçekler sensiz merhaba dedi hayatıma ve her damla yagmur sensiz yağdı sokaklarıma.. Her yaprak senin gelmediğin günler, aylar, yıllar için attı kendini bir bir dalından kopararak.. İsyan etmiyorum.. Üzgünüm ama; sabırlada bekleyemiyorum artık gelmeni.. Biliyor musun artık gelmeyeceğini düşündüğümdede kızmıyorum kendime.. Sanırım gerçekleri görmeye b |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.