![]() |
merhaba sevgi düşüm,utangaç gülüşüm,ilk yaşam çığlığım,türkü tadındaki
yaşam,yürekteki sevdam,gözlerdeki ışıltım,dudaklardaki şarkım,evrenin renk renk cümbüşü,merhaba..güneşle beslediğim,sevgiyle süslediğim..hasretim,yüreğim,sevdam,merhaba... |
Neden terkedilen hep ben oluyorum,
Baharı göremeden hazan mevsimini Neden hep ben yaşıyorum. Sevdiklerim giderken üzülen,acı çeken Neden hep benim *******i yıldızlara bakarken;maziye Gidipte nisan yağmurları ağlayan Neden ben Ne zaman bitecek gözlerimin sızısı. yakamoz..! |
Tüm günahım seni sevmek.
Gece gündüz seni düşünmek. Yaptığım tek şey var o da sabretmek. Tek arzum ise;sevilerek kollarında ölmek.... Kuyruklu yıldızlar vardır, Dünyaya yetmiş yılda bir gelirler İnsanlar onu hayatları boyunca ya bir kez Yada hiç göremezler ben gördüm o da sensin BİRTANEM |
Yüreğimdeki aşk acısı sonuna kadar gitmez.
Bilesin ki bu yürek bu sona bu kadar dayanmaz. Dayanır sandığın bu yürek elbet bir gün biter. Daha ne bekliyorsun ki kavuşmamız için... Benim sana olan sevgimde bir şüphen mi var? Neden benden böyle uzaklaşıyorsun? Dayanacak gücüm kalmadı bunu böyle bil. Sabırda kalmadı geleceksen gel... Benden bu kadar her şey burada kadar. Bu büyük aşkın karanlıklarda kaybolmasına Benim sana olan o büyük aşkı, Bilesin ki sen yıktın bu büyük aşkı. Yaz |
Giderken yanında yüreğimi de götürseydin keşke,
Sana yük olmadan kenarda bir yerde dursaydı, Yeter ki senin yanında olsaydı, Bedenim bu yağmurlu şehirde kalsaydı, Ama yüreğim senin yanında olsaydı, Hiç olmazsa şimdiki kadar acı çekmezdi, Şimdi benden çok uzaktasın, Ne benimle aynı havayı ne benimle aynı toprağa basıyorsun, Ne ellerimi tutuyorsun nede gözlerime bakabiliyorsun, Bu yürek sensiz yaşar oldu yaban ellerde, Buna yaşamak dersen tabi, Sadece kefene sarılmış gömülmeyi b |
O kara gözlerinde,kaybolmuşum ben senin sevda
yellerinde,savrulmuşum ben senin aşk ateşinde,kavrulmuşum ben gel etme KARA GÖZLÜM sende sev artık. O kara gözlerin beni,hayata bağlar senin yokluğun benim,içimi dağlar senle gülen gözlerim,sensiz kan ağlar gel etme KARA GÖZLÜM sende sev artık. o kara gözünle baktın içimi yaktın |
SEN MENİ SEV, MEN SENİ..
sen meni sev, men sevi sevim sen menin için yan Men seni severah yanim dutuşim glasik aşk neyse onu yaşiyah. Ya da sevme haberin olmasın Men sana sevdalanıp dolaşim Platonik eşk neyse onu yaşiyah. Sevdada oturah, yiyah içah El ele olah, gan kusah Tombilik eşk neyse onu yaşıyah. Eyle sevah ki gara sevda olah Araplara benziyah gapgara olah Gara eşk neyse onu yaşiyah. Yalan söylemiyah, hep doğru diyah Beraber oturah, beraber yiyah |
aglama gozyasların yuregıme akar
korkma *******ı yanında degılım belkı aama senı ızlıyorum . sana bakıyorum senı koruyorum ben dokunuyorum sana hıssedıyosun bılıyorum sesımı duyuyosun elımı tut sımdı mınıcık ellım kapa o komur gozlerını dal uykuya bak yanındayım hadı gor ruynda benı hadı.. uyu bıtanem ben sılerım gozyaslarını ben aglarım.. |
sensiz geçiyor her günüm
sensiz geçiyor... gel desem, gelmiyiceksin biliyorum... neden peki? neden dönmüyorsun? neden yine gözlerime bakmıyorsun?? neden yine bana gülmüyorsun? neden bei unutsun diyorsun? unutmıyıcam biliyorsun çok merak ediyorum yaşadıklarımızdan sonra bunu nasıl söyleyebiliyorsun??? |
Kendimi bulurum gözlerinde
Bakınca bana yüregim yanar O esrarlı gözlerde... samimiyet,sevecenlik,aşkın anlamı.. gözlerinde gizlidir sevgili.. Benligimi sarar hep o esrarlı gözlerin.. Bazen bir bebek gibi masum, Bazende tanınmayacak kadar yabancı.. İlk bakışta takılıp kaldım gözlerine Sevmeyi o gözlerde ögrendim ben İlk heyecanı,ilk tutkuyu o gözlerde gördüm Sevgili.... Ve adını koydum o gözlerin beni yakan o gözlerinin kendimden alan o gözlerin.. ESRARLI GÖZLER'in... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.