![]() |
birbirimizi sewerken,
herşeyimizi paylaşırken, ben seni daha çok sewerken sen arkana bakmadan, elveda demeden GİDİYORSUN... beni sewiyordun, şimdi başkasını SEWİYORSUN ben bunu KABULLENEMİYORUM kalbime ANŞATAMIYORUM o öldü DİYORUM AMA ONU İÇİMDE SAKLIYOR yAşAtIyOrUm..... ve seni hala çok SEWİYORUM... |
biz gidiyoruz senden
topladık pılımızı pırtımızı gidiyoruz ses çıkarmadan usulca kedi gbi sinsi çnkü kahkahalarını duymaya tahammülümüz yok artık rahatsın özgürsün çünkü biz gidiyoruz senden üçüncü bir kişi olmayı kaldıramadık kandırılmak bize göre deil biz gidiyoruz senden.. haketmediğin bir sevdaya yakıştırmışız seni oysaki belkide gülüşünün saflığına kanmışızdır sözlerinin berraklığına gözlerinin cennetine neden sonuç önemli deil çnkü biz gidiyoruz senden merak etme teme |
MERHABA DÜNYA BEN GELDİM
HER ŞEYDEN HABERSİZ NE OLACAĞINI, NE OLACAĞIMI BİLMEDEN. FAZLA MERAKLIYDIM BU BOŞ SAÇMA DÜNYAYA GELMEĞE, GELDİMDE NE OLDU. BİR ZAMAN SONRA GÖRDÜM Kİ, TEKRAR GİDİYORUM, TEKRAR TEKRAR ÜZÜYORUM ÇEVREMi, GÖREMEDİM KENDİ CENAZEMİ. SADECE ÇIĞLIK SESLERİNİ İŞİTEBİLİYORUM, VE ADIMI ANIYORLAR BİR YANDAN. BU SESLERİ DUYMAMAK ELDE DEĞİL. BEN BU KADAR MI KIMETLİĞDİM? HAYATTA BU DEĞERİ BU KIYMETİ GÖREMEĞEN BEN DEMEK Kİ: İNSANOĞLU ÖLÜNCE DEĞERİ KIYMETİ ANLAŞILIYOR |
Bir Gün Bende Yoklara Karışacağım,
Yok Olmadan önce Varlığımı Hissetmek Onu Yaşamak Istiyorum, Ama Yapamıyorum, Bu Yol Bana çok Uzak Sınırı Olmayan Bi Yol. Hissetmiş Olsaydım Yaşamış Olsaydım Benliğimi, Duyuracaktım Herkese Hayatta Olduğumu, öldüğümü Zannetmesinler , Bu Deli Yürek Bu Güçlü Beden ölür Mü Hiç. Belki Bi Ara Toprak Olacaktır Ama Olmadan Yararım Olacaktır Dostlarıma |
Bi Ara Yalnız Başıma Sokakta Yürürken
Etrafımdaki Küçük Fakir çocuklara Baktım Içim Yandı Birden Ayaklarında Bi Ayakkabı Yokken üstlerinde Giyecek Giysileri Yokken Belki Onlar Bu Hayattan Memnundurlar Alışmışlardır Belki Yaşadıkları Hayata Bazılarının Yüzünde Mahsum Tedirgin Bakışları Ellerinde Ise Bi Parça Ekmekle Yetinen çocuklar Ah şu Fakirlik Ah şu Afacanlar Dünyanın En Güzel Varlıklarıdır Sokakta Barınanlar Vardır *******i Serin Havada üşüyen Gündüz Ise Sıcaktan Kavrulan Mini |
Ben ölürüm Aglar Mı Sevenim?
Güler Mi Bilmem Ki. Ben Gidersem Bu Diyardan Ya Bu Dünyadan Dostlar Beni Ararmı Sorar Mı? Bilmem Ki?.. |
üşüdüm Sonbahar Günü
Seni Aradım Baktım Ki Yoksun Kime Sarılacağımı Kiminle ısıtacağım şimdi Bu Yüreği Düşünürken Birden Senden Bana Kalan Eşyalarına Bakıp Sarıldım Kalbime Yaslayıp ısınmaya Başladım Sensizlik çok Kötü Keşke Olsaydın Be Gülüm çıktım Caddelere Dolaşmaya Başladım çıplak Ayakla Aramaya Başladım Seni Ama Bulamadım Caddelredeki Anılarımızı Yağmur Alıp Götürmüş Olmalı Baktım Ki Yan Tarafımda Duran Vitrine Senin O çok Istediğin Kolyeyi Alacaktım Ama Kime. Yoksun şimdi |
Gül Toprağından çıktığından Beri
Güneşi Severmiş. Gül Sonuçta Bu Yaşamı Için Güneş Gerekli Güneş Ise Gündüzleri Her Bitkiye Aynı ışığı Gönderirmiş Gece Olduğunda Ise Rahat Koltuğuna Yaslanıp Ayın O Parlaklığını Düşünürmüş Yani Yine Güneş Gülün Farkına Bile Varmazmış ... Güneş Sabah Olana Dek Ayı ,gülde Güneşi Düşünürmüş Hep. Sabah Olunca Yine Aynı şeyler. Ve Bir Gün Güneş çekip Gidermiş. Bahaneside Hazırmış. Mevsim Geçti Dermiş Gönlüm Geçti Demezmişde Ogünden Sonra Gül Bir Daha |
kendime o kadar yabancıyımki...
cok kötüyüm dediğim anlarda, meğer masal gibi yaşıyormuşum ben. acının en derini böyle sızlatırmış insanın içini... yaşamdan birkaç ders aldıktan sonra, böyle gülmeye hasret kalırmış meğer insan.. gercekten yaşamak nefes alamamakmış yüreğin sızısını ezberlemekmiş aslında, hiç mutlu olamamakmış hayata dönüp bakamamakmış sensizlik... |
zorlama yaşıyorum sensizliği
zorlama yiyip içiyorum boğazımdan geçen her lokma, sensizliğin iğnelerini batırıyor gırtlağıma; delik deşik oluyorum... zorlama yaşıyorum sensizliği uykuyu teslim olamıyor bedenim, uyumakta zor artık uyanmakta... ******* içine çekip uyutmuyor; ve her kör gecenin kör sabahında uykudan kaldırıp başımı, teslim olamıyorum sensiz gerçekliğe zorlama yaşıyorum,zorlama hayat denen sensizliği... ve zorlama cümlelerle,zorlama çaresizliği, zorlayarak anlatmaya ça |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.