![]() |
Hayatın acımasız yüzü
Senden ayrılmaktı. Soğuk bir aralık akşamı Herşey bittigi dedigin an. Dünyalar başıma yıkılmıştı. O kuru soguk bile İçimdeki aşk ateşini Söndüremeyecekti... O soğugun bile gücü yetmeyecekti, İçimdeki narı söndürmeye. Bana o anki bakışların, Soğuk bir kış mevisimin Andırıyordu sanki.. Bana dönüpte masum çocuklar gibi ağlaman Cabasıydı.. Çok seviyordum seni Deliler gibi. Ama sonu yok bu şiirin Seni geri döndürmeyecekti belki. Olurda birgün dönersen bana ger |
gulersen guler bu yuzum
esmerım baksana su gozlerıme hep sanadır bu bakıslarım can mı ıstersın hemen esmerim tut ellerımı bırakma benı ucurumlar var bılırsın bıraz cekınırım zor degıl tut elımı bılıyosun kı yasamak ruyasında gercegı goruyoruz sana bakmak beraber gozgoze gulmek ne guzel esmerım benım kalp dokunusum oyle dokunuyosun kı esmerım yasıyorum fısılda kalbıme duyuyor o senı dınlıyor esmerım sensız bır omur asla sensız yasamak mı olamaz beden ruhtan ayr |
yozlasan sevgilere
Bize anlatatılan bu değildi, kimse bize sevmesini öğretmedi. Aradım durdum bunca yıl bulurum sanıyordum sevgiyi, ömrümü koydum yoluna nelerden vazgeçtim uğruna bir sevmek için, bir sevgi için. Sokaklar bir dolup bin boşalıyordu, gönlüm hüznün semalarında seyrediyor, yalnızlık limanına demir atıyordu. Kelimeler anlamsızlaşıp sevgi yozlaşıyordu, herkes bir terane tutturmuş gidiyor hayat monotolaşıyor, insana sevgi bir hiç sayılıyor um |
O gelmeden kaldırmayın cenazemi
Bırakın soğusun cesedim Ben ki onu canımdan çok sevdim Belki o da sevdi kim bilir Bırakın örtmeyi yüzümü Kalsın öyle Hiç olmazsa bir defa görsün Gömsün beni, son kez görsün yüzümü Pişmanlık duymadan, üzülmeden Soğuk elimi eline alsın Sakın ha... Susturun ağlamasın Onun gözyaşları beni ikinci defa öldürür Ve o kendi elleriyle örtsün yüzümü Yüzümü örten beyaz duvak değil, kefen olsun Sakın ha üzülmesin Kendi elleriyle koysun beni mezara Son kez kulağ |
Gözlerimden Uyku Aksa Da
Göz Kapaklarım Açılmasa Da Uyuyamıyorum *******i Gözlerin Sürekli Aklım Da Sen Yanı Başımdasın Yanım Da Bak Akmıyor Gözyaşım Varlığın Da çağlıyordu Her Gece Oysa Ki Yokluğunda Sen Olsan Da Olmasan Da Gözlerin Yanı Başımda Bak Bu Aşk Senin Sen Ister Uğra Ister Uğrama |
Aşk ikidir sevgi bir;
Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değ |
Uykuya düşmadık beraberken
Gölgeden bir duvar gibiydi uyku Bir deniz gibiydi hain, kaypak,meçullerle dolu Arada uyumanı isterdim... Bir çocuk gibiydin uyurken... ******* varki uyuyamıyorum Seni hatırlıyorum birden,kıvranıyorum. Saatler saatleri kovalıyor,dakikalar büyüyor büyüyor. Sonra sabahları zalimleşiyorum.Bazen kendimi yiyorum bazen seni... |
Şimdi gidiyorsun, git
Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim,onlarda gitsin İçimde bir şarkı Gözümde bir ışık kalmıştı herşeye inat Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin Yıldızları da alsana yanına gökyüzünden Sevdiğimiz şarkıları da Pencereme konan yusufçukları da Bana karanlığı bırak Beni bırak, beni böyle bırak Böyle ansızın, böyle yakışıksız. Böyle anlamsız, böyle dağınık Öyle kapıda susuşun Öyle sarsak, öyle serkeş, öyle çerkes duru |
Hayatımın her yerinde seni sevdim
kıvırcık saçlarını, kahverengi gözlerini sevdim seni her şeyinle sevdim ayrılmak istesem ayrılamam kızmak istesem kızamam vurmak istesem vuramam, çünkü ben seni sevmiyorum sadece sana aşığım bu şiir sana aşkım kıvırcık kahverengi gözlü AŞKIMA seni seviyorum merve |
lale pansiyonuna bir gül karışmış
tüm lalelerin arasından yükseliyor bembeyaz kokusunu istisnasız her saniye çekiyorum ciğerlerime zamansız açtın gülüm mevsim kış biliyorum ki hiç mi hiç benzemiyorsun diğerlerine kapıldım büyüne,gözlerin affı olmayan bir sihirbaz adın Gülçin sanıyorum yenilerini eklemeyeceğim bilmediğim kederlerine bu sonsuz mutluluklara ikili bir uzanış ellerin avuçlarımda olmadan yola çıkılamaz adın Gülçin sanıyorum terk ederken bizi sevenle |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.