![]() |
Öyle bir sevdaki bendeki
Mecnun'da kim, olmuşum ben serseri Birgün görmesem, duymasam sesini İsyanım dağları aşar, susmaz bu serseri Yüreğimde sonsuz bir sevda özlemi Yakar kavurur her geçen gün beni Baktığım her yerde görüyorsam ben seni Kara sevdalı değilmi bu serseri Eğer istiyorsan birazcık gülmemi Sende sev ne olur, sev beni Özlemin artık yok ediyor gülmeleri Çok özledim çok, inanki seni Toprak suya hasret Yağmuru bekler dört mevsim değilmi Benim yağmurumda sensi |
Zaman ayarlı bir sevdaya tutulmuşum anlaşılan
Dakikası geldiğinde yüreğimde patlayacak Sevginin zerreleriymiş demek birkaç zamandır kanıma karışan Artık kaderime kimse engel olamayacak Seni sevmem an meselesi Ellerimiz değil gözlerimizdi gizli gizli buluşan Birikmiş aşkımıza inanmayanlara onlar şahit olacak Tek bir cümleydi çoktandır birbirimizin ağzında aranan Beklenen o cümle bundan böyle hep havalarda uçuşacak Seni sevmem iki dudak mesafesi Sen olacaksın gönlümün tahtına en |
Ben seni sensiz de yaşarım sevdiğim.
Gün olur,güneşin batışındaki kızıllıklarda gözlerini ararım.Yüzünü ararım baktığım her resimde.Çalan her telefonda sesini ararım.Ve sen kimbilir hangi iklimlerdeki aykırı yakınlıklarda kendini ararsın,sorulmaz. Ben seni sensiz de yaşarım sevdiğim. bedeli kirpiklerimdeki yaşlarımdır.seni düşlerim boynumdan içeri,hep aynı yakarsın tenimi ve karşımda en güzel hayalin GÜLÜMSEYEN BANA GELEN...'' yalnızca hayallerde kalsan da seni seviyorum |
Vurmak Istesem Vuaramam
Kızmak Istesem Kızamam Vurmak Istesem Vuramam çünkü Ben Ona Aşığım Ben Onun Kıvırcık Saçını Gözlerini Her şeyiyle Sevdim Benim Sevgim Sonsuzluk Ta Duy Beni Aşkım Seni Merve |
Yürek söz vermişse bizde sözden dönülmez,
Kalp kalbe gönül vermişse bizde sevgi inkar edilmez, Bizde gurur zedelenir ama sevgiye asla İHANET edilmez. |
kalbimde sen
aklımda sen neden acaba neden diye soarasan sana aşığım aşkımla senle başlattım sen bitiricem kıvırcığım seni seviyorum kim diye sorarsan seni seven engüçlü aşk seniğ seviyorum merve |
unutma canım
bir gün sende unutulursun beni nasıl unuttuysan öyle........ ateşimle yanar kavrulursun kavrulur da savrulursun beni vurduğun ihanet mermisiyle sende vurulursun o zaman ; ben gelirim aklına gelirim de beni bulamazsın kalbinin kırıklarını bile, bensiz toplayamazsın. BEDDUA edemiyorum işte bu köpek ciğer dayanamaz sana sevdim beee seni sevdim başka ne denir ki daha..... yazan: ömer faruk çatal |
Duygusal serseri
Bir başkayım bu gece Biraz deli, birazda serseri Firar etmiş duygularımla Dolaşıyorum sahilleri Ellerimi açıyorum geceye Yakalamak istiyorum yıldızları sarhoşum galiba yaşıyorum gelgitleri Sonra sen geliyorsun yarım aklıma Oturuyorum sahil taşlarına derin bir nefes çekiyorum sigaramdan umutlarımı gömüyorum denizin dalgalı sularına çırpınıyorum çaresizce Gözlerim dalıp gidiyor ta! uzaklara Bir başkayım bu gece Biraz deli, birazda se |
Gülmeyi unuttum ben bu şehirde
içimdeki çığlığı susturamadım düğümlendi boğazıma hıçkırığım ağlayan gözlerime dur diyemedim yaş değil kan aktı gözlerimden ama ben; düşüncelerimi ve gülüşlerimi kısıtlayan bu şehirde bile, seni düşünüyorum canım AŞKIM benim yazan:ömer faruk çatal |
kalbim sevgisini taşıyamayıp birgün durusa
ruhum ebedi sonsuzluğa kavuştuğunda melekler sorguya başladığında üç şey diyeceğim; SEVDİM SEVİYORUM SEVECEĞİM. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.