![]() |
Dün gece hiç tanımadığım bie erkeğe sırf sana benziyor die usulca
sokuluğ MeRhAbA dedim tanısık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bi söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil Anladım ki hiç kimse hiç |
Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe
Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç |
Duy beni ey sevgili,
Duy bu haykırışlarımı İsyanımı,çığlıklarımı duy. Neden? ey sevgili bu gidiş Sebepsiz aniden bu bitiş Bu kadar gereklimiydi, Zamansız terkediliş. Duy sesimi ey sevgili Belki duyamazsın bir daha, Arasanda bulamazsın sevgiliyi Belik sende isyan edersin o zaman. Geç kalmadan, Duy artık sana seslenişimi ey sevgili..... |
Sevgili;nergis,nergis gözleri,
Gül gül yanakları, Sümbül saçlarıyla bahara benzer. Sevgi bazen bir bakış,bir gülüş, Bazen bir akış,bir kokuş, Gönül kumaşından,bir nakıştır. Bir kalbim var ki benim; Sevdiğimden burkulur,kahredenden ziyade, Sevilenden korkulur. Bilgi ve çalışmanın ne vatanı olur, Ne gümrük duvarı, Ne de üniforması. Amaç sevgi uğrıuna ölmek değildir, uğruna ölünecek sevgi bulmaktır. |
sen geliyorsun bu şarkıda aklıma
güzel yüzün geliyor gözümün önüne göz göze geliyoruz seninle elimi uzatıyorum yüzüne dokunmak için sen yoksun hayalsin sadece sevdiğimi söylemek iztiyorum usulca kulağına için sızlıyor,ellerim titiriyor boğazıma düğümleniyor kelimeler |
Yanmışım Ateşlerde Ve Yanıyorum Halen
Bu Yanmanın Payanı Yokmu Eriyorum Mum Gibi Baştan Ayağa Bu Erimenin Payanı Yokmu Ya Benim Payanım Yokmu Bu Dünyada Acizem Bu Dünyada Yaşamaktan Yaşamanın Payanı Yokmu Vardır Elbet Herşeyin Bi Payanı Payansız Dünya Olurmu Gamzen Deler Geçer Yüreğimi Bakışların Içimi Alır Gider Ne Sanursun Bu Kalp Seni Unuturmu Sensiz ******* Geçmek Bilmiyor Güneş Doğmak Bilmiyor Günlerime çiçekler Sensiz Açmak Istemiyor şarap Kadehlerin Payanı Yokmu |
O Bir Insan Oğlu Insandı Benim Için
Fakat Herkes Için Değil O Bir Hikmet Kişiydi Benim Içim Hikmet Dağıtır,hikmet Alırdı. Odur Hak Eden Insan Gibi Yaşamayı Fakat Elinden Tutmadı Hayat Farketmedi Kimse Onun Hikmetliğini çünkü O Yetimde,sokak çocuğuydu Kimse Görmez,kimse Ilgilenmezdi Baştan Beri Sokak çocuğu Değildi O Sonradan Hayatın,yaşamın Bir Oyununa Gelmiş Ve Bu Duruma Düştü Benim Hikmet Akıllı Deddiğim Kişinin Onun Davranışlarını örnek Almak Istedim Onun Hikmetliğine Ulaşmak Is |
Güller Kızlar Gibidir Ya
Ilgi Verirsen Güle Açar Vermezsen Solarlar Işte Kızlarda öyledir Bazı Kızlar Vardır Sevdiğinin Değerini Bilmeğen Bazı Erkekler Vardır Kızların Değerini Bilmeğen Erkekler Bazı Zamanlar Iki Yüzlü Bazende Vicdansız Oluyorlar Kızları Sevmek Için Değil Sadece Kullanmak Için Seviyorlar Elbette Içten Yürekten Seven Erkek Vardır Ama Kızlar Da Az Değildir Iki Güzel Söze Kuyruk Sallarlar Bazı Kızlarda Vardır şerefiyle Yaşayan Sevgiyi Gerçekten Hakkeden Ama Onlara |
Ben Senin Için Yaratıldım
Senin Için ölecem Sen Ne Zaman Istersen Ben O Zaman Gelecem Sen Gidersen Ben Kalacam Ama Unutma Ki Herzaman Seninle Olacam Istemezsen Yanından Kovulacam Başka Yerde Hayat Bulacam Herzaman Senin Için ölmeğe Hazır Olacam. |
Benimde herkes gibi hayata dair bir şeylerim olsun istedim...
Gönüllerde açan güllerin benim kalbimde de açsın diye,hep gülücükler saçtım dünyaya. Herkes gibi yıldızlara bakıp dilek tutmak istedim yarim için, *******i penceresinin önünde sefarat yaparak ona olan aşkımı dile getirmek istedim Yağmurun altında saatlerce bekleyerek,ona olan sadakatimi göstermek istedim... Ama ne gariptir ki kimseye sevdiremedim kendimi,hep ben sevdim hep ben terkedilen oldum. Hayata dair çok şey yaptım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.