![]() |
Aldığım her nefeste
Kulağımdaki seste Sazımda beste beste İnan canım sen varsın. Bin bir nazın edanla Mecnun eden sevdanla Kaprisinle vedanla Gönlümdeki tek yarsın. Gerdanda gül beninle Leylak kokan teninle Olunca sen benimle Ömrümdeki baharsın. Seni candan yar bilip Sana gönlünü verip Aşka düşmüş şu garip Daha nasıl yalvarsın. Yeminimi bozarsam Seni bir an üzersem El bağında gezersem Bu teni toprak sarsın. Kırar isem gönlünü Soldurursam gülünü |
Ateş düştü viran oldu bağlarım
Sende benim gibi yanman mı dilber? .. Hasretinden yüzüm soldu ağlarım Adım bir kez olsun anman mı dilber? .. Selamsız sabahsız görmeden geçtin Ben sana kul iken elleri seçtin Şu garip başıma ne işler açtın Sevenin halini bilmen mi dilber... Kınan oldum parmağına yakıldım. Güzeller içinde sana takıldım Al gül olup bağlarına dikildim. Sulayıp koklayıp sevmen mi dilber? Aşkın yollarında koşup yoruldum. Sevda sellerinde akıp duruldum. |
içimdeki yağan yağmurlar gibisin
kalbime dokunan her damlasında bilinmez acı çekilmez bir ızdıraptı sanki o saf su kor olmuşcasına her damlası delercesine içimi yakıyor isyanımın çığlığı gırtlağımda düğümlenirken sensizlik ve yok oluş neymiş yanlızlık neymiş onu anlıyorum geçmeyecekmi bu fırtına yağmasın artık bu yağmur değmesin yüreğime sarmasın bu kor bedenimi kuş olup kanatlansın bu yürek bir umut ışığı doğsun gözlerinde yorgun düşmüş bu bedeni tekrar filizlendirsin bi |
Binlercesi içinden ben seni seçemedim.
Hepsi aynı gibiydi, bir fark yoktu arada; "Sensin" diye birini tutup da geçemedim. Sana ne söylüyorsam içimden geçenlerdir. Aşkta hep kaybedenler; hevesi seçenlerdir. Hercai gönüllüler sevmekten kaçanlardır; Bir turna kanadında, göklerde uçamadım. Sevdânın aynasında bir de sen kendine bak! Gerçeği görmüyorsan, güpegündüz kandil yak.. Her şeye boş vermişsin birazcık kafana tak; Zehir olsun verseydin; vermedin, içemedim. |
Artık Unutmak Istiyorum Bogazıma Dügümlendi Kelimeler,artık Unutmak
Istiyorum Canımı Yakıyo Sensizlik,aklımdan çıkmadıgın Anlar Bitsin Ismini Dahi Unutmak Istiyorum Sensizde Nefes Almak Istiyorum Artık çık Kalbimdenn:( |
Yağmurlu bir gecede çıktım yola
Karanlıktı her yer senin gibi Bir ışık arar oldu gönlüm Buldu derken uzaklarda Serapmış meğer gördüğüm Aldandı yine garip gönlüm |
Alışamadım
Küçük köhne bir eve taşındım Sen gittin,ben buna alışamadım. Tanrı bile unutmuşken sanki beni, Senle beraber her şey gitti. Ve ben buna alışamadım!!! Her gün balkonda bekleyişini özledim, Ama şimdi balkonum yok. Pencereden yağmuru seyrederdik ikimiz, Penceremde yok,yağmurumda. Ve ben buna alışamadım!!! Hayal ederdik yalnız bir ada ve biz, Sakin masmavi bir deniz, Gece mehtap ve yıldız Şimdi kalbim sert bir buz. Ve ben buna alışamadım!!! O kadar çok nefret |
Anam
Sevgilerin en yücesi Resul aşkından sonra Nedense anlaşılmaz kadri kaybetmedikten sonra Ödenmez hakkını edaya gelmedi sıra Kıymetini bilemedim ana. Ayağının altındaymış cennet ben bilemedim Af olası isyanı defterden silemedim Seninle ağlayıp seninle gülemedim Kıymetini bilemedim af eyle beni anam. Şimdi askerim hasretin beni sardı İnan gözlerim seni aradı Ayrılığımla buruk gönlüm karardı Kıymetini bilemedim af eyle beni anam. Nöbetle hatırladım yalnız *******ini |
Aptal
Hayatımı karartan sen, Ailemi dağıtan sen, Aptalsın kızım sen, Ne kaçırdığını bir bilsen, Belki sana sunabileceğim, Büyük bir servetim yok ama, Milyarlar değerinde bir kalp, Unutmayacak kadar akıllı bir beyin, Sana seni binlerce kez, Sevdiğini söyleyecek bir ağzım var benim... Belki yakışıklı değilim ama, Hiç yıkılmayacak bir gururum var benim... Şunu bil ki ; gururu yıkılmayan kişi, İnsanların gururunu da yıkmaz... Sevdiğimden ya da saydığımdan Sana tek bir yalan söy |
Arıyorum
Boş bir sokak, soğuk bir oda Yaralı bir kalp, yarım bir vücut Yalnız bir kuş, susuz bir yolcu Sevgiyi arayan gözler Şefkate muhtaç yüzler Bütün bunlar; benim işte! Kendisinden başka dostu olmayan Bedenini kaybetmiş, bir ruhum Dolaşıyorum boşlukta amaçsızca Yayından fırlamış bir ok gibi Hedefimi arıyorum... Seni arıyorum gülüm, Gerçek sevgi diyor yüreğim Aşkı anlatan heceler diyor, dillerim Sevenini arayan bakışlar diyor, gözlerim Hedefimi arıyorum Ben seni arıyorum, g |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.