![]() |
Nereden bilecektin seni sevdiğimi
Hiç fısıldamadım ki kulaklarına aşkımı Senin için Günlerce *******ce ağladım Nereden bilecektin Hiç silmedim ki yanında gözyaşlarımı... KERİM AKSU |
----------------------------------------------------------------------
---------- Ben ayriliklarin sairi, Yalnizlarin ozaniyim. Sen, sen masallar okurken daha, Ben acilarin yazariyim. Haklisin, aramizda daglar, denizler var, Haklisin, aramizda uçurumlar. Senin sevdalarin, üç günlük masal, Benim sevdalarim, Allah'ina kadar. Elma sekeri mi sandin aski, Ne siirin siir, ne sarkin sarki. Hele bir kirilsin, hele bir kirilsin felegin çarki, Iste ben o zaman görürüm seni. |
Yıllarca en acımasız yangınlarda
Mısra mısra yaktınız beni Şimdi sıra bende Hazır olun Birer birer Ateşe veriyorum sizi... Ve kalbime gömüyorum küllerinizi Varsın dikenleriniz avucumu kanatsı farketmez Yeter ki Sevenler yüreklerine taksın güllerinizi |
Ey unutulmayan aşk!
Bana unuttuğum aşkı göster Onu çook sevmiştim Ona değer vermiştim. Şu günlerde onu arıyorun Sağ olduğunu bilsem, İçim harat eder. Ey unutulmayan aşk Bana bir hiç uğruna Kaybettiğim aşkı göster. ŞAİR : KERİM AKSU |
aşkın sanki bir rüzgardı
esip geçti yüreğimden derinlere gitti sevdan hiç kapanmayacak yaralar açtı yüreğimde kaldı sevdan en derinlerde kaldı hapsoldu kalbime bir daha hiç çıkmamak üzere rüzgar gibiydi duygular geçen o yıllar hatıra kaldı şimdi bende bir iz kaldı yüreğimde sen kalbimin bir köşesinde hatırasın şimdi bana acı tatlı anılarla bir yarasın şimdi bana kalbimin en derinlerine gömüyorum bu hatırayı bir daha hiç çıkarmamak üzere bir daha hiç açmamak üzere sen |
GÖrÜŞmeyelİ Uzun Zaman Oldu,
AŞkindan ÖldÜm Ve Dİrİldİm. Melekler Kadar Temİz, Zalİm GÖnlÜme SÖz GeÇİremedİm. Elİmde GÜller Kapida İsyan Ettİm, Laleler Elİmde Soldu. İnanmazsin Belkİ Ama, Mahaleye Duyurdum AŞkimizi. Gamzelİmmmmmmm... |
ne görüyorsun falımda
aklından neler geçiyor söyle falcı...çekinme hastalık de felaket de hayatın cok kısa de her gördüğünü söyle yanlız o seni sevmiyor deme |
sevgilim uzun bir yol var aramızda
bir ucunda sen bir ucumda ben bir ateş yanar kalbimde ateşi sen külü ben ümit ışığı var kalbimizse aglayn ben aglatan sen hasret şakısı söylerim dilimde söyleyen ben söyleten sen |
gülüşün vardı o masum yıldızlı gecede
seni seviyorum hemde delicesine kalbimden geçenler ile aşık oldum ela gözlerine sevgilim olur musun desem de olmazsın biliyorum bunu daha dünden bugüne karanlıklar kapatsın evinin damını hep azrail beklesin almak için canını can verenin olmasın beni yaktığın için yılan akrep mezarın kuyun kazılsın mezar taşına kalpsiz die yazılsın kan verenin olmasın beni yaktığın için can verenin olmasın beni yaktığın |
Öyle bir yerdeyim ki sağ tarafım uçurum
Öyle bir yerdeyim ki sol tarafım uçurum Öyle bir yerdeyim ki her yer karanlık Öyle bir yerdeyim ki bir sevenim bile yok Öyle bir dünyadayım ki sevdiğim bile beni uçuruma bırakıyo Öyle bir dünyadayım ki gündüzler bana küsmüş Öyle bir dünyadayım ki herkes beni itiyor Öyle bir dünyadayım ki sevdiğim bile itiyor Öyle bir noktadayım ki elimden tutan bile yok Öyle bir noktadayım ki ölümden başka şansım yok Öyle bir noktadayım ki veda etmekten başka |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.