![]() |
Gözlerin gözlerime değince kalbim en güzel aşk şarabını içiyor
Saçların kalbimi sardığından beri ruhum bedenimi beğenmeyip sana koşmak istiyor Ellerin ellerime kelepçelendiğinden beri kendimi sınırsız özgür hissediyorum Ve son olarak kalbim "sen" diye çarpmaya başladığından beri SENİ SEVİYORUM... |
Hep seni aradım yıllarca
Kaybolmuş bu şehirde. Gözlerim hep seni aradı Nefesim hep seni sordu Ellerim hep boş kaldı Bu kaybolmuş şehirde. Takıldı gözlerim her an Seninle o gezdigimiz yerlerde. El ele tutuşup yürüdüğümüz O sahilde Hep seni aradım bu şehirde.. Birgün çıkıp gelecegini bekledim hep, O yoldan,o sahilden,o köşeden. Bekleyişlerim nafileydi belkide. Ama ben umudumu hiç yitirmeyecektim. Seni hep arayacağım sevgili Aylar geçsede,yıllar geçsede Ben hep seni arayacagım sev |
Bir fincanın dibinde yarım kalmış aşkımsın Acı bir kahve gibi
Uykumu kaçırmışşın Gündüzüm gece oldu Tüm düşlerim seninle Sensilikle son bulur Her bir kabusum yine Oysa kabus yalan Düş kısa ve hayat uzun sevgilim Sende beni seversen yarım kalmaz hiç bir f |
Ben seni sevdigimde İstanbula gün
dogmamıştı Balıkçılar ag atmamış Şairler henüz yatmamıştı Neler yaşadık önce Ben seni ne çok sevdim Bir İstanbul Ekspresinden Halliceydi kalbim Ve bir yemini körelttim şimdi Yerine bir umudu biledim |
konuş
konuş ne oldu bak gözlerime eskisi gibi seni seviyorum de hani ne oldu seviyordun beni seni seviyorum ama birlikte olmamız imkansız madem birlikte olmamız imkansız neden seviyorsun ama şunu unutmaki İKİMİZDE ŞAŞKINIZ GÖTE GELDİ AŞKIMIZ |
burada olmalıydın
burada bu nefesi alabilmeliydin bu sıcak yakmalıydı ellerini ve terleyişi kirpiklerinin bu sıcaktan olmalıydı bu akşamüstünde ürpermeliydin gördüğün mavilikten bu deniz serinletmeliydi güneşten kavrulmuş ayaklarını kalbine buradaki ben dolmalıydı nasıl ki buradayken ben aklımdan seni geçiriyorsam dedim ya sen de burada olmalıydın... |
mavi kanatlarında düşlerimin
sana bakıyorum ecele bakar gibi seni düşünürken üzülüyor ellerim mahzun kalmış ölüler gibi inceden bir seslenişin kalsın ellerimde o en nazik varoluşun gelsin aklıma sade sen ol ben olmalıyım *******de yanlızlık kaybolsun sana dair hecelerde biliyorsam seni özlediğim doğrudur ne dediğimi ne öfkelendiğimi unut ona buna kestiğim ahkamları bir tarafa bırak ben kendimi tanıyorsam biliyorsam seni özlediğim doğrudur... sürüncemede kalmış bir parmak boyu |
**NERDESİN**
Gittiğinden beri ağlıyorum... bittim her taraf sessiz sessiz ... Sana her gün mektuplar yazıyorum Mektuplar sessiz... cevaplar sessiz ... Nasıl yalnız bıraktın beni Söyle nerdesin Koşarak geleceğim... geleceğim yanına Söyle nerdesin Canım nerdesin Duy beni ne olur al yanına... Sensiz ne yaparım Şu garip dünyada Yak beni Küllerimi savur toprağa Söyle ne yaparım Şu garip dünyada |
Ben sensizlikte dolaşırken
Sen bensizliğin keyfini sürüyordun Her gece seni düşündüğümde Buluşacağımız günü hayal ediyorum Öyle ki o gün hiç gelmeyecek Ama ben senin hayalinle Ben senin gözlerinle Ben senin sesinle yaşarken Artık onlrda yok Şimdi daha çok anlıyorum Aşk şarkılarını , öğrendiğim bir şey var artık Aşk sensizken bile senle yaşamakmış Böyle daha güzel belki Çünkü seni masal perileri olarak hayal ediyorum Ve bu masal bitmesini hiç istemiyorum Çünkü bu insan |
Seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek
Ey benim hasret kokan sevgilim Bu ayrılığa dayanır mı yürek Gel desem gelemezsin biliyorum Ama ben seni yaşıyorum seninleyim VE TEKKK... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.