![]() |
üç Gözyaşı Vardır Kırık Kalbimde Birini Akıttım Seni Görünce Birtanesi
Bana Sevdim Deyince Aktı Gözlerimden Sevgili Yarim Gel çile çektirme Bülbül Misali Seviyorum Seni Mecnunlar Gibi Uzaklara Gidip Ağlatma Beni Hasretine Dayanamam Canım Sevgilim Içime Kor Gibi Düştü Ateşin Ruhumu Okşuyor O Güzel Sesin Bir Melek Bakışlı Mavi Gözlerin Sanki Ceylan Gibi Süzer Sevgilim |
birkez olsun
kelimelerin sonsuz olduğu an konuş benle anlat ne geliyorsa içinden cümlelerin devirleştiği an SUS!(MA) kendi cümlelerinle anlam ver bana yüzün kızarsın söyle bana ne geliyorsa kalbinden yalnız sakın SUS!(MA) yanlızlık çekme yanımdayken çok soru sorma cevapta bekleme benden ne gariptir dünya ne gariptir insanlar BİRKEZ DE SEN BENİ ANLA! |
Bana öyle uzak durmasan sana böyle yakın olmazdım.
Seni bana uzak kılan bu ıssız ve anlamsız uçurumlar, uçurumlar utansın. İnsan sevince birdenbire ağlarmış, şimdi ben ağlıyorum! Sebebini bilmeden duygularımda ağlıyor. Vurma! hasretin uçurumlarına düştüm, Vurma! küsen sesine tutundum vurma hasret. Korkma ! Aşkımın dalına tutundum. Giderken kalbimin sol bileğinden kan sızıyordu, Kalbimde sevgi masalı bir göz, kalbimde sanki fırtınada yapraklar... Ay ışığı üşümüş, yıldızl |
bir çok aşk geçti bu kalpten,
ama sen başkaydın bambaşka. bir anda girdin ama bir daha çıkamadın, artık bu kalp seninle atacak. asla unutmam unutamam, bu gönül seni unutmaz. bu gözler gözlerine deydi bir kere, ellerin ellerime dokundu bir kere. vazgeçmem senden vazgeçemem, yıllar geçsene bu kalp senin için atar. gülüm güller solsun ben seni unutamam, dünya başıma yıkılsın ben seni bırakamam. |
Hayat..!
Hayat ne sensizlik Ne de seninle kaybolması umutların Hayat biziz sevdiceğim En yeni varoluşlarla Yeniden parlaması umutlarımızın... Ne umutlarım kaldı elimde Ne de sonsuza dek saklayacağımı sandığım gülücükler Hepsini götürüp gittin beraberinde Karanlık ******* ve çıldırtıcı sessizlik kaldı bende... Karanlık *******de gökkuşağı çiziyorum gökyüzüne Çıldırtıcı sessizlikte besteler yapıyorum kendime Yeter ki sen mutlu ol sevdiceğim ben mutluyum elimdekilerle... Hayat...! |
Kendimden öte bir can seviyorum
Minicik bedenini Kocaman yüreğini seviyorum Bakıyorum Bakmaya kıyamıyorum Sakınıyorum Herkesten kıskanıyorum Öpüyorum,kokluyorum,doyamıyorum O ağlıyor Benimse içim kan ağlıyor Gülüyor İçim içime sığmıyor Yürüyemiyor,düşüyor Benim tüm vücudum ağrıyor O uyuyor Ben izliyorum çünkü çok özlüyorum Kendimden öte bir can seviyorum İlk kez bu denli karşılıksız Umutlarıma can veren canımsın diyorum Bebeğimsin,benimsin,oğlumsun diyorum Bakıyor gülüyor |
yokum ben artık kara gözlüm
seni herseyinle sana bırakıyorum kokuna doyamadan gözlerine bakamadan ellerini tutamadan elveda hani bir zamanlar senin için atakan kalbim sana birseyler anlatmak isteyen göslerimyok, ben yokum artık sana anlatamadıgım iki kelimeyi simdi söylüyorum kara gözlüm seni seviyorum |
Onun adı saadet
oynamak bizde adet Bize başkentli derler Maksadımız muhabbet Çal kaşıkları zilleri Bal damlıyor dilleri Bize başkentli derler Maksadımız muhabbet Dolsun kadehler meyler Akla gelmez kötü şeyler Bize başkentli derler Maksadımız muhabbet Hani çengi çalgımız Bağlamadır sazımız Bize başkentli derler Maksadımız muhabbet Gel aleme aleme Tenin değsin tenime Bize başkentli derler Maksadımız muhabbet |
Sana ömrümü verdim
Verdimde neler oldu Sana kalbimi verdim Verdimde neler oldu Gözlerim yaşlarla kalbim taşlarla doldu Seni öyle sevdim de sevdimde neler oldu Seni öyle sardımda sardımda neler oldu Hayallerim bomboş kollarım bomboş kaldı |
kalbimdeki yerin
dinmedi dinmeyecek sana olan sevgim bitmedi bitmeyecek SONSUZA DEK SÜRECEK!... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.