![]() |
Sensiz Sabah Olmuyor Bitanem...sensiz Haram Bana *******....
Düsman Bana Gündüzler. .. Anlamıyorsun Sen Beni... Ne Askımı Nede Kaybolan Sevgiliyi... Ayseden Cok Sevdiği Askı C Ye |
biliyorum karşılıksız bir ask bu...
nden hala sana baglıtım bilmiyorum içimde sensizliğin hüznü kalbimde ayrılık acısı gözlerimdede hep sen olacaksın esmerim.... |
Güvercin yüregimde kopardigim bir tutam sevgimi sana veriyorum götür
sevdigime ver bide onu nekadar cok sevdigimi anlat onsuz hayatimin bir anlami olmadigini söyle haydi git simdi yalniz pencereden bak eger bir baskasiyla mutlu ise ses etmeden geri dön birtanemin mutlulugunu bozma |
Güzel bir yılbaşı gecesiydi.Saatin on iki olmasını beklerken kapı
çaldı.Kapıyı açtığımda yerde bir hediye paketi vardı.Kimin gönderdiği belli değildi.Sevinçle paketi açtım,küçük bir sopa birde not çıktı.Notta; bunun bir sihirli değnek olduğu,saat on ikide sadece bir kez kullanma hakkı olduğu yazıyordu. İlk başta buna inanmadım.Ama denemekte fayda vardı.En büyük dileğim ailemin,arkadaşlarımın ve beni seven herkesin ölenedek yanımda olmasıdır.Ama tek şansımın olduğu için düşünerek hareket e |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma...
Hiç yaşanmamış bir olay gibi ellerim titriyor Kalbim çarpıyor Hiç yaşanmamış bir şehir gibi üstüme geliyor İşte o an ağlayasım geliyor Bulutlar gibi ağlamak İşte seni ağladığım günler kadar sevdim Güldüğüm günler kadar özledim Çekip gittiğin günler kadar kalbim kırıldı Ama... Şimdi herşey bitti!.. |
Sende mi unuttun beni
Sende mi söyle Sende mi hatırlamadın Sende mi bakmadın yüzüme Hani sendeydi doğru güzel Sendeydi ya sonsuz sevgi Ne oldu sevgine şimdi Yoksa bıraktın mı peşini Yitirdin mi kalbini Bitirdin mi sevgini Mutlu musun mutlu musun şimdi Sevgisiz bir başına kimsesiz bir peri |
sana olan aşkım
gün geçtikçe erisin kül olsun diye ama olmuyo tam tersi her geçen gün sana olan aşkım alevleniyo seni sevdiğimi göremeyecek kadar kör olsanda ben yinede seviyorum seni benim kadar çok seven çıkmayacak bunu bil ben seni ölene kadar seveceğime söz verdim biliyorsun ben sana verdiğim her sözü tuttum biliyorsun bunuda tutcam galiba istemesemde tutucam bitanem hep seni bekliycem |
sen beni sevmesende ben seni sevdim ve
sevecegim... gözlerin hala benim mi soyle eller almdımı seni benden baskasının o gözler o eller ve kalp seni sevecegim her zaman..... unutma beni bebegim bende seni hic unutmam unutamam... ayseden askı celall |
yine gece yarısı oldu
yine seni düşünmeye başladım yüzünü göremiyorum ama belki ama belki rüyalarıma gelirsin diye hep seni bekliyorum birgün olsun gel artık yanıma bu kalp artık senin yokluğuna dayanamıyor birgün seni bırakıp gider diye korkuyorum seni anladım seni düşündüm sensiz artık sabahlar olmuyor seni düşündüğüm an gece oluyor |
----------------------------------------------------------------------
---------- ... BİRGÜN BİTECEĞİM...... Birgün biteceğim sen giderken Arkana bakmassan öleceğim Nefesim kesilecek ama seni seveceğim Çok uzun olsada sensiz geçen günler Kapılar ardında kalsada anılar Yüzünü görmesem her an Aşkım ayakta kalacak ama; Ben BİTECEĞİM... Senin yokluğun bitirsede beni Ayrılık yıkmayacak seni Kalbim bin parçaya bölünse de Durmayacak gözlerin seli Sen gelmedikçe ayakta kalmayacak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.