![]() |
Gidiyorum,
Önümde bittiini düşündükçe açılan yeni yollarla beraber Hiç arkama bakmadan gidiyorum o bilinmeze doğru Senden bi haber. Senden tek bir söz bile duymadan Acını yaşıyorum hiç bıkmadan usanmadan. Çok zordu, Sen bilemezsin sensizliğin ne demek olduğunu Ve bir tek ben ağlarım Sensiz geçen günleri kadehe koyup içip içip... Seni hiç bırakıp gitti mi kalbin? Sayende kalpsiz yaşıyorum Ver artık beni bana geri Dön artık yalvarıyorum! Sensiz kimsesizim Ve hiç kimsesizim sensiz |
Sen beni sevmedin ben seni severken,
İnsafsızca çektin gittin hayatımdan, Bana bir şans bile vermeden umarsızca, Elbet bir gün pişman olursun, Lakin döndüremezsin yelkovanı geriye, Ne zaman dönerim bilmem artık eski halime, Umduğun gibi olmam belki yıllar geçince Rica etmem sana sensiz yaşamaya alıştıktan sonra, |
Kalbim sızlıyor sen aklıma geldikçe;
İnanamıyorum Nasıl yıkarım bu aşkı Sensiz yapamıyorum Sana dön diyemiyorum Sayfaları yırtıp atıyorum Sen gelmedikçe ağlıyoru Sensiz yapamıyorum Ama yinede Sana dön diyemiyorum Üşüyorum sensiz bu kış akşamlarında Sıcaklığını arıyorum Bana o sıcakcık gülüşünü İçimi ısıtan o gülüşünü... Ah be aşkım Sana DÖN DİYEMİYORUM .. AFFET BENİ.. |
Sevgi nedir bilmeyen,ama aşığım diyebilen birini düşünün,
Hayal ettiği,kör ümitlere,körü körüne bağlanan,bir aşık, Aydınlık,güzel günlerin,ve güzel gözlerinin hatırına, Hayatını heder etmiş,aşk nedir bilmeyen bir aşık. Gecenin kör karanlığını dost bilmiş,karanlıktan korkmayan, Aşkını kör karanlığın,kör kuyusunda arayan, Yüzme bilmeyen ama aşkın deryasına dalan, Boğulmaktan korkmayan,çılgın bir aşık.. Akşam olur,hazin duygular kaplar bedenini,gözleri fersiz Bir elinde sigara |
Gül yüzlerde solmuş güller açmaz oldu söyle
Niçin garip aşıklar düşmüş sefil yüreklerde Sevda bağlarında bülbül feryat eder güle Aşık şem a yanar sevmeyi bilmeyene Kaç aşık bir maşuk uğruna düştü çöllere Umut besledi benim gibi kuru bir gülde Aşık olanın derdi vuslat bulmaktır sevgiliye Naz eder sevmeyi bilmeyen merhametsiz zalimce Kim var benim gibi derde düş olup aşka yanan Bir hayale uğrunda koşan varmı benim gibi yorulmadan Aşk ehlinden olup ölümü bekleyen aşkı tatmad |
Aşık oldum sana.
O güzel gözlerine, O güzel dudaklarına, O güzel kalbine... Sevgi yükledim, Aşk yükledim, Senin için, Yüreğime,kalbime... Aşık oldum, O saçlarına. Aşık olmamak mümkün mü? , O güzelliğine...! |
Sensizlik öğle acı veriyor ki bana
Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. |
Aşk aşk diye inliyoruz durmadan,
Duygularımız akıp gidiyor satırlara, Kelimeler,dizeler,şiirler,ardı sıra Geçek aşk'ı yaşıyor muyuz acaba? Şimdiki aklım olsaydı eğer, Sorardım kendime,aşık olmadan önce Bu güç,bu hırs,bu azim var mı diye. Sorardım sevdiğime Beni sevmek yürek ister, Sende bu yürek var mı diye. Aşığım demekle aşık olunmuyor, Sevmek,ölesiye sevmek yetmiyor. Sevgi karşılık ister,özveri ister. Aşk verdiği kadarını almak ister. Aşığım deme |
Aşk şiirdir okunur,
Yüreklere dokunur, Kalbin içine konur, Aşk sevgi çiçeğidir. Sevgi aşkın dilidir, Sevenin yüreğidir, Aşk sevgiye köledir, Aşk sevgi ölçeğidir. Seven noktayı koymaz, Virgüllede ayırmaz, Paragrafı taşırmaz, Aşk yüreğin gülüdür. |
AŞK bir yıl sürer
SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüreklendirir. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.