![]() |
özürdilerim
özlemdi Belki Sana Duydugum şevkatindi Belki Seni Sevme Nedenim Aydınlığındı Belki Korkumu Unutturan Bütün Korkularımdan Kurtaran Duygularımdı Beni Sana Bağlayan Duygularındı Senle Olmama Yarayan Sevgindi Beni Sarıp Sarmalayan Ve Ihanetindi Beni Senden Ayıran şimdi Adını Bile Duymak Içimi Kanatıyor |
Gece Olupta Güzel Gözlerin Uykuya Yenik Düştügünde Seni Yıldızların
Koynundan Alıp Düşlerime Emanet Ediyorum Belki Gözlerimden Uzaklaşırsun Diye Ama Hep Kalbimdesin Bir şarkı Vardır Dinlerken Aglatan Bir şair Vardır Kara Sevdasını Anlatan Bir Mecnun Vardır Leylasını Arayan Birde Ben Varım Seni Unutamayan Düşünce Vardır Cevabı Bulunmaz Sevgiler Vardır Kelimelere Sıgmaz Kalpler Vardır Acıyla Parçalanmaz O Sonsuza Kadar Unutulmaz Tuba |
Bir Hüzün çöktü Yüregime
Atmak Istiyorum Atamıyorum Baglamış Dört Bir Yanını Dügümlerle çözmek Istiyorum çözemiyorum Acıyla Doldu şu Viran Gönlüm Gitmek Istiyorum Gidemiyorum şu Yalan Dünyada ölmek Istiyorum ölemiyorum Bir Ben çaresizim Yeryüzünde Herkesin Derdi Vardır Elbet Içinde Bazen Kızıpta şu Kadaerme Küsmek Istiyorum Küsemiyorum |
Aşkım dedim, seni sewdim
Ya birgün beni bırakırda, gidersin diye. Şimdi şiirlerle yaşıyorum En güzel şiirlerimi, sana yazıyorum Nolur baş hafleri oku BİRTANEM |
İnanmıyorsan aç bak kalbime
Aç bakta gör kendini Sen beni hiç göremedin Hissedemedin sevgimi Söyliyemedim sana Anla diye bekledim Geçtim karşına ama Anlamak istemedin Şimdi söylüyorum sana Bekliyorum artık anla Anla da kurtulayım TUBA sempatik_1 |
Ne sende vazgeçerim,
Ne düşlerimden Ne de gözlerimi kaparım hayalinle yaşarken İnan hayatı seni bana verdiği için Seni ise hayatıma anlam verdiğin için SEVİYORUM ßİRTANEM! |
özlemdi Belki Sana Duydugum
şevkatindi Belki Seni Sevme Nedenim Aydınlığındı Belki Korkumu Unutturan Bütün Korkularımdan Kurtaran Duygularımdı Beni Sana Bağlayan Duygularındı Senle Olmama Yarayan Sevgindi Beni Sarıp Sarmalayan Ve Ihanetindi Beni Senden Ayıran şimdi Adını Bile Duymak Içimi Kanatıyor Acıyor Canım Gözlerim Doluyor |
Hic görmedin.
senin icin akan gözyaslarımı. hiç bilmedin. seni düsünürken nasıl dalıp giddiyimi. hiç hissetmedin. çöl ortasında vaydiyi özler gibi seni özlediyimi. unutmaya calıstım, untamadım... SEN UNUTAMADIGIMSIN... |
Seni Ilk Defa Orda Görmüştüm.
Oraya şimdi Beddua Ediyorum. Senin Ismini Bilmeden Ismini Gönlüme Kazımıştım. Yaralı Yüreğim De Gözlerime Beddua Okuyor şimdi. Oraya Beddua Ettiğim Gibi . Laleler Bile Beddua Etmiyor Bu Kadar Insnlara. O Günleri Hatırlamak Istemiyorum Bile Jaleleri Ayşeleri Hatırlıyorum Onlar Senin Gibi Değil. Işte Senin Farkın Da Bu Değilmiydi? Canımın Içi Dediğim Ruhumu Canımdan çıkarmadı Mı? Istediğin Bu Değilmiydi? |
Ne günes'im; yakıp kavurayım,
Ne gökteki Ay'ım; geceyi aydınlatayım, Ne rüzgar'ım; fırtınalar koparayım, Sıradan bi yaprağım bahar gelince açarım. Ne toprağım; filize can vereyim, Ne bayrağım; uğruna kan dökeyim, Ne tabiatım; güzellikler saçayım, Sıradan bi insanım bende ölebilirim. Ne mecnun'um; çöller aşayım, Ne ferhat'ım; dağlar deleyim, Ne kerem'im; kahrımdan öleyim, Sıradan bi aşığım bende sevebilirim. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.