![]() |
Rüyalarımda aradım bunca zaman seni
Düşlerimde aradım ellerini bunca zaman Aradım ama tutamadım hiçbi zaman *******ce dua ettim Rüyalarıma gelesin diye Ama hersabah bir hüsranla açtım gözlerimi Ama biliyorum ki deli gibi sevdiğini Çok uzağımda dahi olsan... Her geçen gün daha çok özlüyorum Ama yetiyor yinede varlığını bilmek Orda çok uzağımda bana kavuşmak için Yanıp tutuştuğunu bilmek yetiyor bana Bekliyor gözlerim şimdi seni Oyalıyor kalbimi özlem kokan sesin |
Yine sabah oldu,
Ve yine seni görmek için heycanlanıyorum, Sanki ilk defa görecekmişim gibi. Sen öylesine güzel, öylesine masumsunki, Bakmalara doyamıyorum seni. Her an her saniye yanın da olmak istiyorum, Yanından hiç ayrılmak istemiyorum. Ama içimi yakan kavuran beni, Her an umutsuzluga düşüren, Birşeyler var içimde. Sen beni ne sevdin nede seveceksin. Sen her ne kadar da başkalarıyla ilgilensen, Beni görünce yüzünü çevirsen, Ben seni her gördügümde Sana biraz daha baglanıyorum. |
Eylül ayıydı okulu geziyordum
Yanımda yunus vardı bir anda durdu Biriyle konuşuyordu kim diye baktım Keşke o an hiç bakmasaydım ona çünkü Öylesine güzel öylesine masum bakıyorduki Bir anda içimde birşeyler koptu sanki ilk Defa gelmiştim dünya ya dilim tutuldu Konuşamadım tanışmak istedim ama sesim Çıkmıyordu merhaba dedi ve bende kısık bir Sesle meraba dedim o an aşık olmıştum ona Fazla duramadım orada hemen arkamı Döndüm ve ordan uzaklaştım herkes Soruyordu noldu diye içimde aşık oldum D |
aşkım volkana dönsede taşarım gönlümde kimseye belli edemem saklarım
içimde gözlerimden dökülen yaş taneciklerinde belliki özlem duyuyorum yaşanmayan sevgiye.boşa gecti boşa gecen bunca seneler acıyla çarpan yüreğim sızıyla inler dostum diye beni kimler yaktı kimler ah eden benim krılmayansa zincirler.unutmam diyenler bir bir unuttu yalan dostluklar sahte sevgiler avuttu zaten yüreğim yıllardır buruktu kötü kaderim tuttuğum dallarıda kuruttu.viran oldu gönül bağım yeşermez oldu 17 yaşındayım bed |
Sabahın ilk ışıklarıyla kalkardım
o sessizlige o güzelliği görmek için Dalardım boşluga ,anlamsızca hayal kurmak,hayal etmek isterdim anlamazdım vaktin nasıl geçtiğini saatlerin nasıl ilerlediğini öylece baka kalırdım ğüneşin doguşuna her yeni dogan güneşle beraber ümitlerim tazelenir yeni hayaller kurardım Yanlızlıkdan sıkılan Yanlızlıkdan bunalan bu kalbimle Duymak istedim Görmek istedim Yaşamak istedim birde düşündüm ki yalan dünyanın anlamsızlıgını o anlamsızlıkda yaşamay |
KOLAY MI SANIYORSUN ARKADAŞ seni deli gibi severken sadece dost
kalmayı seni ölesiye isterken sensiz olmayı sana hislerimi anlatmak isterken suskun oturmayı başkasının gözlerinde seni yaşamayı sana alışmışken ayrı kalmayı senin olmak isterken başkasının olmayı KOLAY MI SANIYORSUN ARKADAŞ... |
Yalvarırım kimseye söyleme
Zalimler sevmeyi bilmezler Bizi birgün ayırırlar Yalvarırım aşkımız sır kalsın Leylayı Mecnunu ayırdılar Aslıya Kereme kıydılar Bizide ayıracaklar Yalvarırım aşkımız sır kalsın Allah'tan başka kimse bilmesin İkimizin arasına kimse girmesin Ölüm olacaksa beraber olsun Yalvarırım aşkımız sır kalsın KELHOKLİ |
bir bıçak duruyor içimde
dokunsalar ağlayacağım belki de keşke demeden herşeye birbirimizi sevseydik gününde artık çok geç be sevdiğim sen deli ben divaneyim keşke demeden herşeye seni bulabilir miyim? içimdeki bıçak duruyor orada artık çok geç dokundular ona da kanatıyor içimi canım yanıyor keşke demeden bulsam seni diyor. bülbülün gülü bekletmediği gibi sende gel soldurma beni içimdeki acıyı dindirmen için keşke demeden bekliyorum seni... |
Kapanıyor gözlerim
Güneşin battığı tümsekte... Hiç bitmesin istemiştim, Nefes alsın istemiştim Bu kanayan yüreğim.. Kıpırdadı bir sabah,uyandı!!! Esnedi,küçük dili görünene kadar. Şimdiye kadar nerelerdeydin?dedim., Ses çıkma.. Birden bağırdı!!! Ses telleri yırtılıncaya kadar.. Yürümek,koşmak,uçmak istedi.. Halbuki ben onu yeni açan Gül sessizliğiyle tanırdım.. Sonra bir an kayboldu. Aradım, Kayıp bir yavrunun annesini ara gibi... Günlerce,aylarca,yıllarca... Ve en |
Yoruldum Sensiz *******den
Yordum Sensiz Hecelerden Yoruldum Seni Görememekten Ama Hiç Yorulmadım Seni Sevmekten Yoruldum Sensiz Gündüzlerden Yoruldum Sensiz Hecelerden Yoruldum Seni Sevmekten Ama Hiç Yorulmadım Seni Sevmekten Yoruldum Yalan Sevgilerden Yoruldum Sensizlikten Yoruldum Sensiz Saniyelerden Ama Hiç Yorulmadım Seni Sevmekten Yoruldum Gözlerini Hatırlamaktan Yoruldum Hep Seni Aramaktan Yoruldum Hep Seni Sormaktan Ama Hiç Yorulmadım Sana Bağlanmaktan ***değerli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.