![]() |
Tam da kışlara yakalanmışken,unutmuşken baharı
Tam da örselenmişken yüreğim acılarla, örslerde dövülmüşken... Umutlara darılmışken,unutmuşken umut etmeyi, Karanlıkları yar,yalnızlıkları yoldaş edinmişken, Kaptırmışken ruhumu serseri yağmurlara, Tam kendimden vazgeçmişken.... Girmeyecektin dünyama, Yalancı uykular sunmayacaktın ürkek uykularıma. |
Yakarken bir kıvılcım alazı bin konağı,
Çölde çıkan yangına kar bulan beri gelsin... Bir damla suya düşüp boğulurken civanlar, Kulacına ummanı dar bulan beri gelsin... Ananın evladından kaçıverdiği demde, Liva ül Hamd altında yer bulan beri gelsin... Beri gelsin gönülden sevdaya düşen yiğit, Mezar taşından sadık yar bulan beri gelsin... |
sineme yara aldım yardan
boguldum aşkın dumanından vururum hasretı sakagından gıtme yarim bir gun daha kal anası bakar camdan mest olmusum dumandan dilim damagım kurudu çarşaf yağıstırmaktan sıkma o tatlı canını okşa patlıcanını vur dumana gel ımana sınem vermedın bı kere aşkından oldum nezle burnumu sıldım 100m bezle çakmak çakmak gozlerın yere vursun dızlerın git pazarı gez dolas yarrak gorsun gozlerın |
Ne oldu nasıl oldu anlamadım
birden birden karşıma çıktın sonra hayallerimi süsleyen,rüyalarıma qiren tatlı bir telaşım oldun ve yine ne olduqunu anlamadan ansızın hayatımdan çıkıp qittin kıyamet kopsun ne çıkar yeter ki senli baharlar bitmesin ben seni çok sevdim tatlı telaşım ama sen sana olan aşkımı hep başka baharlara erteledin ben ise sana olan aşkımı,sevqimi,benliqimi ve sende kaybolmuş bu yüreqimi ıssız bir adada kimsenin bulamıyacaqı bir kutunun içine kilitliyorum şimdi de sana yal |
boyutsuz bir sevda bu
zamanı yok mekanın yok sonu ne olur diye hesabı yok boyutsuz bir sevda bu korkusu yok türküsü yok sen sever misin diye sorgusu yok boyutsuz bir sevda bu zinciri yok silahı yok böyle olmalı diye kıtabı yok sen nesin biliyonmusun? düş kırıklığısın çoşkulu yağan yağmurla gelan kuraklıksın rüzgar sesini ve kokunu getirdi bana. o gün bugündür kapatmıyorum penceremi ve üşüyorum. ama biliyor musun? üşümek bile güzel oluyor rüzgar sen olunca...... |
Ölüme bile gelirdim düşünmeden seninle
Yerimizin cehennem olacağını bilsem bile Boş bir kağıda döndü ömrüm insanları sile sile Bu gün sen de eklendin silip atılanlara Ben hep senleydim sen hiç farketmesen de Kalbim hep buruk yaşadı seni terkedemese de Sonunda bu kalp de slidi seni tek bir celse de Bu gün sen de eklendin terkedilenlere Belki de hata yapan en başta ben oldum Ümitsiz bir aşkın peşinde pervane olup durdum Bu gün sadece senden değil kendimden de oldum Bu gün sen de e |
Senin rüzgarın beni uzağa süren,
Senin ateşin beni ısıtan Gözlerin sanki seni bana ileten. Senin kalbin mi yoksa beni sana bağlayan? Uzakta da olsak Yakında da olsak Kalbim ateşinle yanar, rüzgarınla söner. Acılar mı? Seni benden uzaklaştırır Hayır, hayır Ne o zaman ******* uzaklaştırır beni senden Yıldızlara bakarım birde ay'a Yıldızlar sönük sönükler Aysa sanki karanlık çökmüş gibi Gecenin zifiri karanlığında ******* mi ayırır sadece bizi ? Yoksa ayıran başka birşey midir? |
sensizim günler geçmiyor yastayım aşkımı kalbime gömdüm unut desende
unutmam aşıgım seviyorum yaralı kalbim ne kadar haram olursada halsizim seviyorum |
Unutmak istedim ben sevdayı unutamadım,
Kalbime yeter artık sevme dedim anlatamadım Feleğin diline düştümc,birkere kaçtım,kurtulamadım, Ben bu aşka bir çare aradım,bulamadım. Bu sevda ölümüme sebep olacak, Son nefesimde beni sevdiğini duymak olacak. Ellerim hep böyle boşmu kalacak? Aşkın öbür dünyada bana miras kalacak. İçimdeki sevda öyle büyük ki anlatamam, Sana öylesine bağlandım ki sendenayrılamam, Sen beniiistemesende ben sensiz olamam, Seni ben kalbimden söküp atamam. |
gidiyordum herşeyi bi kenara atıp gidicektim
beni engelledin ama yine yoksun şimdide ben senden gidemiyorum vazgeçemiyorum senden gözlerin gözümün önünden hiç gitmiyor o son çaresiz bakışın varya bitanem ben o çaresiz bakışlara vurulmuşum gidemiyorum işte şimdi sen mutlusun belki ama ben sensiz yaşayamıyorum artık nefes alamıyorum gidemiyorums evdiğim snesiz hiçbiyere ya senle yada senle anla artık sensiz hiçbiyere gidemiyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.