![]() |
sozsuzluk gibidir aşk acısı
bir kıza bacım demek çok kolaydır ama kalbin öyle demedik ten sonra düşünmek düşünceleri yok etmeye çalışıyorsa çalışmak elindeki kaybetmeye benzer vurulmuş kuşlara ağlarsan kendi güvercinini kaybedersin ben bir şaiirim sevdiğimi kaybetmiş bir şaiir sairliğimi böy sevdiğime ifade ediyorum OYSA SEN BİLMES SİN İNCİ ÇİÇEĞİ çok uzaklardan elinde kalem kaleminde sen bir şair göç etmiş vatansız düşlerine adı konulmamış bir ülkeden bir şiir yazmış gülen g |
Eğer bir çılgınlık edip
Seni hiç sevmedim dersem Bilki bu benim sana söylediğim Tek ve son yalan olacak Çünkü seven bir kız her şeyi kabullenir Ama sevdi çocuğun Sevdi çocuğun başkasına teklif ettiğini duyarsa Arkasına bakmadan her şeyden vazgeçer Pişman olsa bile bu onun için bir teselli olur İşte o teselli her şeyi ben bitirdim o değil Artık kalbim tek senin için atar oldu Bu pişmanlık canıma tak etti artık Sen eğer bir gün Uzaklarda kaybolup gidersen Bu kalp sadece s |
Aramızda geçen tatlı, acı her şeyi
Kalbime gömüp gidiyorum Artık çok sıkıldım senin dalgalarından Ben kocaman yüreğimi koydum önüne Sense bakmadan çekip gittin Yaşadığımız her şey bu kadar basitmiydi?? Ama sende benden hoşlanıyorsun Nerden biliyorsun diye sorarsan Sevmeyen adam kıskanır mı?? Hiçbir erkek umrumda değil Ben sadece seni sevdim Başka kimseye bakmadım sana baktığım gibi Ya sen bu aşk için naptın Ben söyleyim buruşturup çöp tenekesine attın!! |
Veda etmeye bile izin vermedin
Belki de son bakışın yeter bana Git dercesine bakışların Ya da kal demeye korkan bakışların. Hangi günahımın bedeli bu Söyle seni sevmem mi Söyle sana aşık olmam mı Günahım buysa müebbet ver bana Çekmeye hazırım cezamı. Bir veda busesini çok gördün bana Bir ayrılık cümlesi etmeden gittin |
Senin Için öldüm,
Sen Beni Terk Ettin. Senin Için Canım Feda, Aşkımmmm.......... Sen Benim Gibisin Sen Ona Laik Değilsin Seni Seviyorum Aşkımmmm......... |
SEVEMEM
Bülbül olsan altın kaplı kafeste Yaşam olsam soluduğun nefeste Dillere şarkı olsan ruhlara beste Ben daha seni sevemem canım Elmastan ruhun olsa zümrüt kalbin Benden başkasını sevmese gönlün Benimle geçsede bütün bir ömrün Ben daha seni sevemem canım Ateş olsan beni yaksan kavursan Rüzgar olsan yere göğe savursan Gönlünden gönlüme perçinde vursan Ben daha seni sevemem canım Öme |
Artık Bu Sokaklar Don Buz...
şimdi Ellerim Yorgun... Iliklerime Kadar Solgun... Nerdesin Ey Yar Yoksun... Gel Dokun Bana Nefesinle... Gel Sar Beni Ellerinle... Gel Yak Beni Aşkınla... Ateşinle... Aşkının Ateşiyle... Bir Kar Tanesi Gibi Soğuk Ellerin... Bir Kor Tanesi Gibi Yakar Ellerim... Gel Dokun... Gel Yanalım Aşkın Ateşi Ile... ( Cihad Ulusoy ) |
hastayım diye;
tahlil yaptılar. yedi defa kanımı aldılar, sekiz mikroskoptan gecirdiler, dokuz doktor kafa kafaya geldiler, ve sonunda icimde; seni buldular.... aşkım... |
BİLİYORUM
bazen kendi kendime oturup düşünüyorum... acaba sana ulaşmakmı, yoksa ölüme ulaşmakmı daha kolay... bence ölüme ulaşmak daha kolay, çünkü ölüm bana hayır demiyor.... ama yazık olamzmı o kadar yaşamış olduğum hayatıma o kadar hayat mücadelesine, arkamda beni yetiştirip o kadar değer vermiş insanlara yazık olamzmı, o kadar eziyet görmüş seven kalbime, düşünerek ağrttığım o saçlarıma,,, onun sesini duyduğunda zıplayan damarlarıma(nabzıma) yazık olamzmı, anlaşılan ölemiyeceğim, |
hocam
Sevdaya tutulmuşum aşığım zaten Bir de üstüme siz gelmeyin hocam Fizuli ayrılıktan söz ediyorken Siz bana veziri sormayın HOCAM Sorun söyleyim aşk ne, kahır ne Ben ne bilirim divan ne donam ne Dertler yağmur seli gibi yağıyorken üstüme Bir de sözlüme bir vermeyin HOCAM (EMRE ALKIZ)(BEŞİKTAŞLI) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.