![]() |
o kadar mutluydum ki seninle,kaybediyordum kendimi.sanki senden başka
birşey yoktu şu yalan dünyada.ama asıl yalan olan senmişsin ve anladım ki bir yokluğu varsaymışım,bir hiçe sarılmışım.sen hiçbirşeyin değerini bilmedin.ben seni aşkın yerine koymuş aldanmışım.kabahat sende değil ben,insan tanımamışım.küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım.sen zaten yokmuşsun ki senin neyine yanayım...ben çoook yandım zalim sıra sende.sen de yan ki bu acı nasıl yakıyormuş insanı anlaaaaaa |
Birgün Beni Hatırlarsan Gözlerin Dolar Aglarsan O Gün Eger Sen
Mutluysan üzülme Sevgilim Bende Mutluyum |
Uçurtmalar uçurdum gökyüzüne,
Gökkuşağı çizdim karanlığa, Misk-amber kokuları yolladım; sen kokan Düşlerime kaldırdım kadehimi Her yudumda sindire sindire içtim Seni, Sevgimi, Gülümseyişini... Martılara anlattım yüreğimi Dost edindim şiirleri; sana yazılan Şarkılar tuttum adına Adına yolladım, Aşkıma yolladım, Düşüne yoladım.. Daha bir düşündüm insanları, Yolları, tuzakları.. Özen gösterdim fikrime Fikrimi aldın...Beni benden aldın. Aklıma, fikrime, yüreğime, Ellerime, gözleri |
Seninle gezerim şavşatı karsı seninle inerim bingölden vana
Mutsan el ederim adıyama en deli sevdaları yasarım pusu geçerken Keleş sesinde yas tutarım ölen sehitlerin ardından |
çok kırdın beni istemesende belki kırılan kalbim onarılmayacak bunu
unutmam için seni senin kalbin parçalayacak sana söz veriyorum aşkım bu kalp seni unutmaya çalışacak sevginde yalanmış aşkında,gözlerindeki sevinç ışığıda anlayamadım bunun farkındayım ama seni unutmaya çalışacağım SÖZ sana SÖZ aşkım söz.... |
Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım
Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin Ben: Olsam senin için bir bal arısı Ben: Koynuna girsem bir gec |
Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum yeniden...
Dağ başı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter... Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter... Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter... Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm. Bende sabır, sende naz... Gündüzünden vazgeçtim, düşümd |
SENİ SEVİYORUM !
Sadece kim olduğun değil, sen olduğun için ve seninle beraberken kim olduğumu, benliğimi anladığım için. SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptıkların için değil, bana kattığın güzellikler için. SENİ SEVİYORUM ! İçimdeki çocuğu, saklı kalmış ben'i yeryüzüne çıkardığın ve sana ihtiyacım olduğu her an tüm duyarlılığınla yanı başımda olduğun için. SENİ SEVİYORUM ! Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp, onların yerine şimdiye kadar hiç |
provası yok ki hayatın,/gidersen dönüşün hayatım,/birkaç güne kalmaz
bende,/tatlı biranı olarak kalacaksın./karakutuda değil yüreğim,/açıp içini göremessin,/ayrılığımızın nedenini,/kendinde arayıp çözeceksin. |
seni sevmek
Her gece bir hüzün çöker içime parlayan yıldızlara baktıkça bir umut belirir yüreğimde hayaller kurarım karanlığı aydınlatan sonra bir tohum düşer filizlenir, yayılır bütün vücuduma köklenir ve solar ancak izi kalır. ve bu izi unutmak hayalin gerçekleşmesi kadar zordur sanki içimde bir şeyler hareket eder çırpınır sana ulaşabilmek için mutluluğu tam yakalarken uçar gider. Sanki hep senin yanında olmak seni uzaktan severken sana bi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.