![]() |
D-$iir ve $arki Sözleri 22
Neredesin? Sana özlem duyuyorum. Sana hasret ölüyorum. Sana varmak istiyorum. Gel, gel artik neredesin? Nerdesin ey göz bebegim? Ben seni cok cok özledim. Nerdeysen gel gel güzelim. Bitsin cilem, dert, hasretim. Ya Rab! Onu gönder gayri. Ben olamam onda ayri. Esirgeme bizden hayri. Ben olamam ondan ayri. Nerdesin ey göz bebegim? Ben seni cok cok özledim. Nerdeysen gel gel güzelim. Bitsin cilem, dert, hasretim. ---------------------- Not:TSM olarak bestelendi. Berlin, 7 Mart 2006. Hüseyin Avdic |
D-$iir ve $arki Sözleri 24
Nerdesin 2 Nerdesin, nerdesin? Ses ver artik nerdesin? Sensizlikten öldüm bak, Ses ver artik nerdesin? Nerdesin, nerdesin? Hangi bilinmezdesin? Derdin nedir, sirrin nedir? Neden bir ses vermezsin? Dayanamam sensizlige, Neden bana gelmezsin? Not: TSM olarak bestelendi. Berlin, 9 Eylül 2006. Hüseyin Avdic |
D-$iir ve $arki Sözleri 23
A$k Depremi Tutuldum a$kinin depremine. Titriyorum, yikiliyorum, seriliyorum yerlere. Tut beni, kaldir beni, sar beni; a$kinla sevginle. Birakma beni bir enkâz halinde. Yikintima aci, merhamet et ne olur! Tut beni, kaldir beni, sar beni; a$kinla sevginle. --------- Not: TSM olarak bestelendi. Berlin, 31 Mayis 2006. Hüseyin Avdic |
D-$iir ve $arki Sözleri 25
Bir Selam Ver Ey güzel, dur güzel! Gecip gitme hemen, Bir selam ver. Gözlerim hergün yollarini bekler. Bir selam alamazsam senden, Umutlarim söner. Gel güzel. bir selam ver. Gerci gönlüm senden, koskoca bir a$k ister. Lâkin $imdilik kücük bir selamin da yeter. Gel güzel, gec güzel, bir selam ver. Not. TSM olarak bestelendi. Berlin, 1 Ekim 2006. |
D-$iir ve $arki Sözleri 27
Çık Artık Karşıma Gözlerim seni arıyor gittiğim her yerde. Bulamazsa, gönlüm düşüyor bin türlü derde. Soruyorum Rabb'ime: O nerdedir, o nerde? Çık artık karşıma, koyma beni hasretlerde. Berlin, 15 Şubat 2007. Hüseyin Avdic |
D-$iir ve $arki Sözleri 3
$ehid Mehmedim/(Hüzünlü) -Bir asker e$inin agidi- Bir yârim vardi, gitti askere. Cok gördü kader, sardi kefene. Kaderin cilvesi mi, ne bu böyle! Neydi Rabbim tecellim, bana söyle? * * * Bir gece rüyamda gördüm Mehmed'i. Etme dedi tenkid, sakin kaderi. Her$eyde bir hikmet, bir hayir vardir. Mevlâ'ya siginmak en büyük kârdir. * * * Sonra aldi beni kollarina. Ben ölmedim ki, $ehidim dedi. Beni bir daha, sardi sImsIki. Üzülme, vatan sagolsun dedi. Not: TSM olarak bestelendi. Bati Berlin, 1980-86. Hüseyin Avdic |
D-$iir ve $arki Sözleri 4
A$kin Masalmi$ (Nostalji) A$kin masalmi$, Inandim sana. Sevgin yalanmi$, Ben kandim sana. * * * Ate$te yansan, Camura batsan, Inanmam sana, Ölüyor olsan. * * * Kanmam bir daha, Sahte a$klara. Bil ki sevgilim, Inanmam sana. Not: TSM olarak bestelendi. Bati Berlin, 1980-86. Hüseyin Avdic |
D-$iir ve $arki Sözleri 6
Dertliyiz/(Hüzünlü) Dertliyim karde$! Cok dertliyim ben. Bir tesellim yok, Kederliyim ben. * * * Anam dertli, babam dertli, Sen-ben dertli, vatan dertli, Hepimiz dertliyiz, Hepimiz dertliyiz. * * * Bu dertlere son verelim artik. Nerdeyse huzur bulalim artik. Her derdin dermanini, vermi$ bizi Yaratan. El acalim Allah'a, kurtulalim belâdan. Not: TSM/Arabesk kari$imi olarak bestelendi. Bati Berlin, 1980-86. Hüseyin Avdic |
D-$iir ve $arki Sözleri 7
Insan Rabbini Bulsa Insan bir sevgili ariyor. Sevmek ve sevilmek istiyor. Bir gün kavu$unca yârine, Eyvah, yandim diyor! * * * Insan Rabb'ini bulsa, O'nu sevse, kul olsa, Dünyasi huzurla dolacak, Figân etmeyecek daha. Not: TSM olarak bestelendi. Bati Berlin, 1980-86 Hüseyin Avdic |
D-$iir ve $arki Sözleri 8
Sen Gelmeden Önce Sen gelmeden önce, Dünya cok karanlik idi. Sen gelmeden önce, Kadinin degeri bir hicti. * * * Sonra bir güne$ gibi dogdun. Aydinlatti dünyayi nurun. Cehâleti nurunla bogdun. Verdin kadina en büyük degeri. * * * Ne gün cikti nurun kalblerden, Kalmadi yeryüzünde düzen. Ama bir nur daha var, ararsa insan; Kavu$ur bir gün arayan, sahi inan. Not: TSM olarak bestelendi. Bati Berlin, 1980-86. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.