![]() |
Tahtları
Gitmek yok Gidenin ardından Ölmek yok Ölenin ardından Yaşatmalı anıları Acı tatlı Kah gülüp kah ağlamalı Sisli ovalardan Buzlu dağlardan Ataş parçasından Ruhu ölümsüzleştirmeli Taşımalı sonsuzluğa Koşup giderken yeni görevine Arda kalanlar varya Öyküleri,sızıları Yüreğimizde TAHTLARI varya. Nazan İzmirli-01.04.2003-antalya Nazan İzmirli |
Takıntı
güvenmezsen kendine bir kurt girer yüreğine takılma takıntılı hislere ben aşkı yaşarım benim diye korkusuz özgür çılgın aykırı aşktır benimkisi 03.12.2006-kaş/kal- takıntı- Nazan İzmirli |
Tanemsin
gezmedim yedi cihan, görmedim nemrutu. tatmadım ağrıda buzulda yürümenin hazzını. tanem, bir tanem, ilk zirvemi sen de tattım ben. torosların koynunda beydağları yolunda tozlu, karlı taşlı, topraklı çarşaklarda. tanem bir tanem. ilk ve son göz ağrımsın sen. 19.07.2006-ant-tanemsin |
Tanrı seni yarattı
gözlerin, zaman tüneli huzura yolculuk. kalbin, dudaklarında gizli yakut. ruhun, gizemlerde saklı inci. her hece, cevher dilinde. adımlar, inançla hedefe varacak. erdemliğin, dokunsan ağlayacak. Tanrı, seni yarattı. inançsızlara inat....! 13.07.2006-Tanrı seni yarattı- Nazan İzmirli |
Tanrı olmalı
bedenimi ayakta tutan, beynime ışık veren, varlığın adı ruh olan,enerji tanrı o l m a l ı ..... 07.02.2007-ant-kal- Nazan İzmirli |
Tanrıdan
ne isteyebilirim ki tanrıdan seni alnıma yazmış yaradan 23.03.2006-tanrıdan- Nazan İzmirli |
Tarifsizim
ne rüzgar , ne yağmur var özlemleri savuracak . çöl fırtınasındayım tarifsiz tarifsizim................................ 28.07.2006-ant-tarifsiz- Nazan İzmirli |
Tarih tekerrür
'tarih tekerrür derdi büyük babam ne demek istiyor derdim, içimden onu anlamadan' anlamaya çalışıyordum tekerrürü lügattaki anlamında. yaşadıkça günler yılları kovalayıp ve tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanında asılınca. yedili yaşlarımda cumhuriyet gazetesi rövaşta öldü,öldürüldü kaçtı kaçırıldı haklar çalındı battı, düştü kundaklama suikast petrol kavgası eğitim sorunları açlık sınırı sahipsiz kundak vs. vs. vs.......... 17 yaşlarda aynı gündem 27..'de.37 'de.....aynı gündem kavgamız, koşuşmamız inançlarımız yetmiyor bizden hızlı koşan pes etmeyen biri var ki o tekerrürlü zaman aynı! herşey aynı tekerrürün anlamı aydınlandı. kundakta ki yedisinde sokağa açlık sınırında ki çalmaya eğitimde sorun yok her şey toz pembe sayesinde bulutlarda kimbilir ne acı tekrarlar yaşayacak bu dünya yuvarlanıp tekerrürler ay ışığında sığınıp neon ışıklarla aydınlandıkça. büyükbaba seni anlamak en az üç tekrarımı aldı ben büyüyorum olgunlaşıyorum neden herşey yeniden yeniden sormuyorum artık kendime ama kanatan bir şey var içimi keskiiiiin keskiiiiin yetememek herşeye..... 17.02.2006-antalya Nazan İzmirli |
Tehlike büyük...!
dalgalar yarılmadan kabarmakta tehlike büyük denizde.........! kaptansız bir gemi dümeni tayfa'nın elinde hangi kara nasibini alacak ganimet mi ölüm mü geliyor adı olmayan zehirle laiklik ne beyinde ne yüzde adı kaldı sadece sivri dilde. 13.04.2006-ant-tehlike büyük- Nazan İzmirli |
Tek başına
beklenmeyen misafiri karşılar, yüzü soğuk perde. ardında amelinle renklenecek güzel bir bahçe. kabire kadar eşlik eden can dostun, malın, kalakalırlar üzerine toprak küreklenince. ruhun gezinirken son göz yaşlarında, terkeden onlardır. kalırsın amelinle ve bir avuç toprakla yine yalnız yine tek başına. 25.08.206- Nazan İzmirli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.