![]() |
Güneş Doğacak
Ağlamayacağım Yemin ederim sana Gül yüzlüm Gülen gözlüm Sabah olacak çünkü Soğuğu ile Kırağısı ile sabah olacak Korkularımın üstüne Akıp giderken zaman Ve eridikçe içimde Çakıl taşları Bir ırmağa akarken Güneş doğacak |
Güneşi Kovalarken
Sabrımı sınadığımda Hep kaybediyorum savaşı Oysa beklediğimde Geri dönüyor Terk edenler Umutlar Hayaller Anılar Hep geri dönüyor Ama ben Adres değiştirdiğimde Hiç buluşamıyoruz Yalanlarda Silip geçiyor Zaman herşeyi Zamanda siliniyor Güneşi kovalarken ******* rıhtımında |
Habermi Geldi
Derdimi sorma toprak dertli Vatandır İnleyipte ağlayan sende yatandır Karanlık çökmüş ufka,beklenen tandır İstiklal Harbinden haber mi geldi? Kem gözler değdirmiş yurduma nazar Zulmet tahtı sırtında yürekler mezar Hani nerde hürriyet asude bahar Mustafa Kemal'den haber mi geldi? |
Halimeli Şiirler
Halime'li şiirler yazacağım Demiştim sana Gölpazarlı Halime'nin Yanaklarını al al kızartacak şiirler Sonra.. Halimeli şiirleri anlatacak Düşler yaşatacağım Demiştim sana Gözlerini meraktan Güneşe edecek şiirler Hiç açmamacasına Ardından Halimeli şiirlere hayat verecek Öpüşler sunacağım Demiştim sana Yüzyıllık uykuda ki Prensesi kıskandıracak öpüşler Ve nihayetin de Halimeli şiirler Dudaktan dudağa arzuyla Dilden dile fısıltıyla Gönülden gönüle coşkuyla Sevenleri kabuşturacak Demiştim sana Biliyormusun? |
Hangi?
Hangi şarkıda saklı gözlerin Hangi şiirde saklı sözlerin Hangi takvimde saklı ilk yaz Hangi gümüş çerçevede çocukluk resmin Hangi mufakta kaldı ilk aşk ateşi Hangi kumsalda Babilin asma bahçeleri Hangi sokakta kaldı örgülü saçların Hangi sıralarda ilk okul sınavların Hangi odada vuruyor mavi guguklu saatin Hangi gönülde kimbilir ilk gençlik ümitlerin Yıllar mı aldı götürdü herşeyi Yosa senmi terk ettin bir şeyleri Bu soruları cevaplarken beni hatırla |
Hasırına Razıyım Sılanın
Dün sormayı unuttum Bizimkiler nasıl bu ara İzafi mi yine hesaplar İyimser mi Hatça Ana İzdüşümün de ne görüyorlar zamanın Buzağı vermiş mi sarı kız Kuşadası kuşanmış mı gelin kuşağını Şehir Kulübü açıkmıymış hala Kuş Burnu'nunda balık kalmış mı Kalmış mı pencerede beni bekleyen Geç kızanım Kuş tüyü döşşeklerden vazgeçtim Sakız gibi yatak çarşafları sizin olsun Hasırına razıyım sılanın Lakin kanımıza girmiş gurbetlik Kulluğa gönlümüz hoş Aldırış etmiyoruz Diz büküp gerdan kırmaya bayılıyoruz Aksesuar gibi dursakta bu şehirde Alaşağı edemedik içimizden Ne hayallerimizi Ne sevdalarımızı Dönüşü dersen Biz dönüştük bir kere Geriye Dönüş... O bir türkü dilimizde Bir kaç damla gözyaşı Elimizi ıslatır bazan O kadar.... |
Hasretin Ağarmasın
Hasretin ağarmasın Hala canlıysa eğer Beni beklerken Kar beyazı mevsimler Ve ayrılık kızgını güneşlerde Bu işkence bitmez bilirim Ölürüm bilirsin İşkencem çekilmez |
Hata
Hatayı paketledim Kiloya ulaşmadı Ama gramı geçmiş Eyvah mı demeli Yoksa... Kara kara düşünmeli mi En iyisi Hatayı hatasız yapmak Yani sürek li hata yapmak Tartamazlar o zaman |
Hatıralar Mabedi
Basit olmak severken Dille söylemek Gözlerle anlatılmayanları Sarılmak sana Sık sıkıya sarılmak Ve susmak Hiç konuşmamak Kokunla uyuşmak Teninle barışmak Bir dokunuşla Ve bin uzak kaçışla Dönüş yolunun başlangıcında Gölgemle birlikte Sana yürümek Ne kadar güzeldir Bilirmisin Bin mum dikipte Hatıraların mabedine Seni beklemek |
Hatırası Var
Yıllarca bekledim geri dönmeni Çalıpta kapımı geldim demeni Unutamam seni,senin sevgini Kırmızı bir gülün hatırası var Şarkılar hüzünlü şarkılar dertli Neler yaşamıştık ne çabuk bitti Sevgilim deyişin gözümde tüttü Şipşirin bir dilin hatırası var Baharı yaşarken bakışlarında Yorulmadım hayat yokuşlarında Beyaz mendilimin nakışlarında İncecik bir elin hatırası var Sanma ki yerini başkası aldı Sanma ki hasretin biraz azaldı Sanmaki sevdamız mazide kaldı Ruhumda bin yılın hatırası var |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.