![]() |
Sahte Gülüyorum
Sabaha doğru sürünüyorum Sadece seni düşünüyorum Senin hayalinle uyuyorum Bakanlara sahte gülüyorum Sensiz huzuru bulamıyorum Rahatça nefes alamıyorum Sensizlikle baş edemiyorum Bakanlara sahte gülüyorum Şiirleri sana yazıyorum Kabusları sensiz görüyorum Sokaklarda seni arıyorum Bakanlara sahte gülüyorum Gözümü sensiz açamıyorum Yalnız hayata doyamıyorum Sensiz bir hayat istemiyorum Bakanlara sahte gülüyorum -- Bir de sen yokken ellerimi ısıtamıyorum...... |
Sandali Ustaya
Söze Fatih bey ile başlamış Aman hocam etme eyleme Bey sözünü biz kaldıramayız Bey dediğin zaman yaman İyi huylu dost canlısı sultan Osman olmuş bize yakışmaz Sonra Oflu kardeşim demiş Kardeş olabildik demek size Puslu kalbimize ışık verdi |
Sarı Elbise
Unutmak istiyorum kendimi artık Sabah uyanınca bir rüya misali unutmak Ayna toz tutmuş bakmaya bakmaya Neyim,nasılım,kimim hatırlamak istemiyorum Günlerin,*******in,saatlerin öenmi yok artık Zaman benim için sen gittiğin gün durdu Bir tek duvarlar kaldı unutmayacağım Onlarıda unuturdum saklamazsalardı beni Telefonu kapattım bıraktım kendi haline Posta kutusuna gittiğinden beri bakmadım İnanırmısın saçlarımı bile taramadım Yıkamadım üstelik senin kokun gider diye İnanıyorum birgün yine yanımda olacaksın Sana aldığım o sarı elbise ile |
Sarı Papatyama
Seni görünce ruhum kaybolur Gözüne bakınca dilim tutulur Elini tutarsam kalbim de durur Öpersem alnını zaman da durur Dur değme tenime ölümüm olur |
Satılık
Satılık hayaller varmış insanlarda Paha biçilemeyen güzel hayaller Bende ise sadece güzel bir aşk var Hayal tabiki en gerçektende gerçek Ama en güzelden daha güzel olamaz Çünkü en güzel sensin hayal ötesi Satılık düşlerde hepsen varsın sevgilim Sadece bende değilsin kızamıyorum kimseye Güzeli hayal etmek suç olmadığı sürece Suç belkide senin eşsiz güzelliğinde saklı Siyah bir elbise ve içinde masum bir ruh |
Savaş Vakti
Uyan Türk evladı artık uyan Bütün düşmanlar vermiş el ele Hızlı adımlarla geliyorlar üstümüze Mehter takımı gelsin önümüze Bu vatan bize emanet edildi Ulubatlı Hasan bize güvendi Bayrağımızı vermeyelim hain eline Mehter takımı gelsin önümüze Bursa bizde evliyalar diyarı İstanbul bizde Fatih'in hatırası Çanakkale'yi bırakın şehitlere Mehter takımı gelsin önümüze Dilimizde tekbirler ile yürüyelim Belimizdeki Zülfikarları bileyelim Yalnız Allah'a iman edelim Bu vatanı hainlerden temizleyelim |
Seçim Piyangosu
Olmadı tutturamadık yine Seçim değil piyango sanki Şans işte ama bizde yok A partisi geldi çözüm olmadı B partisi yaraya merhem olmadı C desek kendine hayrı kalmadı Seçimin piyangodan farkı kalmadı Biri geldi türban sorunu bitecek dedi Diğeri şehitlerin katili asılacak dedi Ötekisi cebiniz para görecek dedi Seçimin lotodan farkı kalmadı Türban unutuldu gitti AB yolunda Baş katilin huzuru keyfi yerinde Vatandaş bir kuru ekmek peşinde Parti kurmak benimde düşüncemde İktidar olan yedi milleti bitirdi Muhalefet sadece mecliste gezindi Bugün bizden göründü yarın o da yedi Milletin tavuklu pilavdan farkı kalmadı Başbuğ öldü devlete sahip çıkan kalmadı Fatih'in torunuyuz bize hiç yakışmadı Para yemek meclise gelenek kaldı Halkı susturmak polisle askere kaldı Düşündüm hangi partiye versem oyu Elli tane mübarek hangisi doğru Canım dediğiminde değişti huyu Elimde boş bir oy pusulası kaldı Baktım bu iş böyle olmaz olamaz Hiç biri darılmasın gücenmesin dedim Hepsine birden bir anda oy verdim Eh benimde bu düzende aklım kalmadı |
Selam Olsun
Selam olsun sizlere dostlar Kendini Türk hissedenlere Ay yıldıza hizmet edenlere Türk'ü dünyada yüceltenlere İslama hizmet eden herkese Kafire aman vermeyen bize Türk toprağına namus diyene Vatan için can veren şehitlere Peygamberin izinden gidenlere Selam olsun sizlere dostlar |
Selam Olsun Sana
Hamd ü Habibullah, seni bize yâr eyledi Derdümüze devâ, hanemize dâm eyledi Gönlümüze sevda, ordumuza han eyledi Selam olsun sana, ey şehr-i nigâr İstanbul Hamd ü Halilullah, seni bize han eyledi Pür-nûr Efendimin, sözlerine bal eyledi Kutlu önderimin, şanını Fatih eyledi Selam olsun sana, ey şehr-i kavî İstanbul Hamd ü Aliyyullah, seni bize nân eyledi Kafirden kurtarıp, ülkeme dahil eyledi Ezân'a müezzin, dervişe uğrak eyledi Selam olsun sana, Ey şehr-i yârân İstanbul Hamd ü Kerimullah, seni bize şan eyledi Bayrağıma hilâl, şehide mezar eyledi Soframıza yemek, halkıma huzur eyledi Selam olsun sana, ey şehr-i dildâd İstanbul Hamd ü Zâhirullah, seni bize can eyledi Ademoğluna yâr, bizlere canan eyledi Sancağıma kudret, koluma kuvvet eyledi Selam olsun sana, ey şehr-i görklü İstanbul Hamd ü Ğaniyyullah, seni bize bâğ eyledi Güllerime diken, bülbüllere söz eyledi Alimlere kitap, zalimlere kayd eyledi Selam olsun sana, ey şehr-i hâlis İstanbul Hamd ü Sabûrullah, seni bize gûr eyledi Düşmanıma engel, ordumuza dost eyledi Davamıza hâkim, yarama hekim eyledi Selam olsun sana, ey şehr-i sanem İstanbul Hamd ü Mâcidullah, seni bize gül eyledi Yelkenime rüzgar, kılıcıma kın eyledi Bizlere kardeş, Fatih'e gelin eyledi Selam olsun sana, ey şehr-i âlâ İstanbul |
Sen Bekle Ben Gelirim
Ağlama sevdiğim ağlama Ok gibi kirpiklerin ıslanır Ben ağların senin yerine Ayrılık işte zamanı olmaz Ayrılan ruhlar olmaz aslında Sadece bedenler ayrı düşer Dönüşünde haber ver bana Sen yorulma ben gelirim Kuş misali uçar gelirim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.