![]() |
Allahın nurunu oldugunu senin o nur oldugunu ve benden baskasına yar
olmayacagını kimse bilmiyor sevdigim senin o gözlerinin birer inci tanesi oldugunu ve o gözlerinin birer mercan kadar degerli oldugunu kimse bilmiyor sevdigim bilmicekler ve bilemicekler cünkü seni benden baskası sevemicek sevse bile senin ugruna ölmicekler bunu bilki senin ugruna ölecek tekkişi bensevgilim kimse bilmiyor sen bil sevgilim seni allahına kadar seviyorum *******i seni düşünüyorum rüyalarımda seni görüyorum |
ben sigara içsem bu
kadar kötü omazdım ama şu aşk denen şey beni bittirdi ben aşık oldugum zaman ve ayrıldıgım zaman iç,sigara vb şeyler içer çekerim ama ben o güzelligi gördügümde herşeyi unuttum beee ve onun sayesinde herşeyi geride bıraktım aşk budur biri gelir,digeri gider . |
sen hayatımda yıllandıkça sevdigim.
içtikçe sarhoş oldugum aşk şarabısın seni sevip yüregime mahkum ettigim ömür boyu sevecegim tek cezalısın BEN gözümde dogup yanagında süzüldügüm dudaklarında öldügüm aşk gözyaşıyım... |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim ba |
Belki Bir Derdi Var Dokunmayın Ona
Belki Bir Sevgilisi Var Ta Uzaklarda Gözlerinden Yaşlar Akıyor Damla Damla Hayata Küsmüş Bir Hali Var Dokunmayın Ona Bir Zamanlar Sevdiği Vardı Mazide Kaldı Onunda Herkes Gibi Bir ümidi Bir Bahtı Vardı Toz Pembe ümitleri:haylleri Vardı Bir Vefasız Yüzünden Dünyası Karardı. Isyan Etmiş Aşka Sevgiye Kadere Bir Gün Bile Gülmemiş Felek Vurmuş Yere Inanmamış Hep Gülmüşler Haline Vefasız Sevgili Burda Onun Suçu Ne??? |
Haydi Gel,yoksa Kaybolacağım Karanlık Sokaklarda
Belki Sisli Bir Kış Gecesi,belki Hüzünlü Bir Sonbahar Akşamı.cesedimi Bulacaklar çamurlar Arasında.gelip Sana Haber Verecekler,şaşıracaksın.koşup Yanıma Geleceksin,cesedimi Görünce Taş Kesileceksin,eğilip Sarılacaksın Soğuk Vücuduma,affet Beni Diyeceksin,affet Beni Ama Iş Işten Geçmiş Olacak,işte O Anda Bir Fısıltı Duyacaksın Dudaklarımdan. Elveda!!!!!! |
artık sen yoksun aşkım
mutlumusun bensiz ben ölüyorum sensizzzz anla artık esmerim seni coooook özledim.... ayseden esmerineeeeeee msn adresim [email protected] askim duy sesimiiiiiiiiiii |
Titrek ışıklarında bir şimendiferin
Karanlığı yırtan çığlığında rehindi sözler Yorgun bakışlarına sığınır gece Nefer şarkılarına döner sevda Yatağına sokulu saklı düşlerde Gece el eder tanyeri olumlarına Gez göz arpacık üçlemesinde kitli düşünler Bir bilse neye üşengeç gözler... Ne zaman yağmur koksa saçların Sevda nefes takatlarında kalır soluk soluğa Irar suslarında matemi günün Alır demini şiir nazar vuruşlarında Hüzün sağanağına tutkulu umudun Niyet çekerken iklimlerin |
Bazen hırçın bir kartaldım uçsuz bucaksız semada,
Bazen de beyaz bir güvercin zeytin dalı ağzımda, Hala uçuyorum bak, çok sevdiğim o diyarlarda Gökyüzü benim tutkumdur, orda yitmiş olsamda Kanadına taktım sevdamı gökyüzündeki her kuşun, Ardına gizledim fırtınamı pamuk gibi bulutun, Gözyaşı dökmeyin sakın ardımdan, ağlamayı unutun, Milyonlar sel olmuş akıyor peşinden ay yıldızlı tabutun. Özlüyorsan beni, kaldır kafanı b |
Öyle bir yerdeyim ki sağ tarafım uçurum
Öyle bir yerdeyim ki sol tarafım uçurum Öyle bir yerdeyim ki her yer karanlık Öyle bir yerdeyim ki bir sevenim bile yok Öyle bir dünyadayım ki sevdiğim bile beni uçuruma bırakıyo Öyle bir dünyadayım ki gündüzler bana küsmüş Öyle bir dünyadayım ki herkes beni itiyor Öyle bir dünyadayım ki sevdiğim bile itiyor Öyle bir noktadayım ki elimden tutan bile yok Öyle bir noktadayım ki ölümden başka şansım yok Öyle bir noktadayım ki veda etmekten başka |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.