![]() |
Sen, hayatıma girmeden önce ben vardım.
Sen, hayatıma girdiğinde ise ben yine vardım Ancak birbirinden farklı iki varlık İki kişilik, iki ruh, iki beden olarak... Yokluğunda ben; *******i oturur; Radyo dinlerdim. Aşıkların birbirine arğaman ettiği şarkıları, Ben de yalnızlığıma armağan ederdim. Herşey anlamsızlaşırdı çoğu kez. Ve çoğu zaman anlamsızlıklarda kaybolur giderdim. Yaşamak mı daha acı veriyor yoksa ölmek mi? gibi Acımasız sorularla kendimi irdelerdim. Varlığında ise h |
Kuşlar bir memleketten digerine göç ederken,
Asla dişi kuşu geride bırakmazlarmış. Göç ne kadar zor olursa olsun, Erkek dişisini göçü tamamlatmak istermiş. Onları ayıran tek şeyin; Pusuda yatan avcıların olduğu söylenir. Eğer erkek kuş göç sırasında dişisini kaybederse, Bir zaman sonra o da göç yolunda ölürmüş. BENDE SANA ŞUNU SÖYLEMEDEN GÖÇ ETMEK İSTEMİYORUM SENİ ÖLÜMÜNE SEVİYORUM (MERVEM)....erdibay.... |
Gül yüzün aklımdan çıkmıyor bir an
Hasretin içimi yakıyor gülüm Yıldızlar uykuya dalarken bile Hayalin hep bana bakıyor gülüm Kaybolup giderken seher yıldızı İçimi kemirir hala bu sızı Neyleyim ben sensiz baharı yazı Yokluğun boynumu büküyor gülüm Yanımda olmadan gülermi yüzüm Ne gecem bellidir nede gündüzüm Kahrede kahrede geldi bak güzüm Şaçlarımda şafak söküyor gülüm.. |
sen bir aydın
karanlık gecemde beni aydınlatan sana kavuşmak için yıldız oldum ay oldum hep sevginle aydınlattın beni dolunay olup kavuşmak istedim sen güneşim oldun sardın beni masaimara82 |
Ayrılığın hakkını ver......anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı...kalmayı
BECEREMEDİN,bari gitmesini öğren!!ne bileyim vur sırtımdan mesela,adı AYRILIK olsun!!!gidişlerinden gidiş beğen yeterki GİTMELER senin olsun... çok oluyorsun böyle gitmek mi olur???her gidişinde KENDİNİ BENDE UNUTUYORSUN!!!!! |
yoksun yine burda
ben sensiz virane şehirde bir başıma feryad nediyorum yalnızlığıma duymuyorsun sesimi sensiz akşamlarda özlemin yakıyor bedenimi özledim seni ne olur duy sesimi bırakma beni yalnızlığıma düşerim sensizliğin uçurumuna ne olur tut ellerimi |
içinde sen olan herşeyi özledim.
özledim kırda çiçek toplamayı,sahilde denizi taşlamayı, özledim kaşını gözünü helede gülüşünü. ölesiye özledim ki. |
Aman vermeyen bukahrolası kader
Yalnızlığımın içindeki keder Seviyorum ama söyleyemiyorum Utangaç bakışlarla sana ağlıyorum Ne tükenmek bilmeyen bir sancıymışsın sen Bedenimin içinde gezen Ellerin dokunuyor bazen gece yarılarıma Nasılda konuk oluyor tatlı rüyalarıma Sevda dedıkleri şeymiydi bu Elemmi yalnızlıkmı kedermiydi bu NABİ' nin şimdi neden idam edildiğini anladım İdama giderken söylediği sözü tekrarladım Nasılda haykırmıştı padişaha "Benim dertlerim içimde çıkmış şah |
Ağlarım gözyaşlarım da seni görürüm
Düşünürüm seni o güzel gözlerini Birden bakışların gelir aklıma Ardından sensiz geçen baharlar,üzülürüm Herkes gülüşürken benim aklımda sen Yüzümde acı bir tebessüm Hatırlamazsın belki verdiğin sözleri Hani yıldızlar şahitti duygularına Nerde!!! keşke yıldızların dili olsa da Hatırlatsa her şeyi Söylese verdiğin sözleri Bana da inanmıyorsun demek İnanma bir gün gelecek Aynı şeyleri sende yaşayacaksın Gün gelecek sevdiğin insanı |
Hayat koyarya insana ummadıgı anda
Yıkılırsın hanı hersey zor gelırya Bır anlık ofkeyle dagıtırsın herseyı Uzulursun sonra belkı ama Coktan gelmıstır keske deme vaktı Aglarsın sonra uzulursun belkı Yıkılırsın bırden dızlerın dermasız kalır Ayakların baglanır yuruyemessın Bir boslugun ıcıne surukler senı kahbe felek Sahte duygulara kapılırsın bıran Bogulursun karısık olan aklının ıcınde Bir dogru ararsın ama bulamssın Dogrular yok olur bırden kendını Affettıremessın sucsuz oldug |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.