![]() |
Hayat bambaşka yaşanan yıllarla.
Her göz ayrı bir anlam yükler, Saniyelerin sildiği zamana. Tuamazsıın!Ay yıl olur yılda ömür Sen baka kalırsın arkkanda kalan yollara Asırlık dünyada saklanmış ömürler Bizlere kucak açmış toprak ana var maziden Ya hatırlanır yada unutulup gidersin fanilikte Ama tek gerçek var ki yalan herşey sadece YALAN... |
Buqün qidişinin 7. qünü ben hala seninle doluyum hala qözlerimi
açtıqımda hayal qibi seni qörüyorum qeceleri uyurken hep yanımdasın sabahları uyandıqımda yine hayalinle qerçek qibi karşımdasın sen kalbin olmadan yaşayabilirmisin? ben yaşıyamam sen benim kalbimsin canımın yarısısın nasıl waz qeçerim nasıl seni özlemem ki canımın içi bitanecik askerim sen sabahları erkenden kalkıorsun iştimaya bende seninle birlikte uyanıyorum sen uyumazken beni nasıl uyku tutarki uyuyamam bitanem uyuyamam sen hep |
Bazen Solcudur Aşk,bazen Tnrı Tanımaz,bir Ateiste Benzer Kural Yoktur
Dinide, Sen Aşk Nedir Bilirsmisin çölde Vaha Gördürür Bazen Ağlatır Bazen Güldürür çoğukezde öldürür Sen Aşk Nedir Bilirmisin Bazen Dogu Bazen Batıdır Kuraları Katıdır Ikliminde Hertürlü Mevsim Varıdır Sen Aşk Nedir Bilirmisin |
Ben seninle öğrendim konuşmadan anlaşmayı,
Sen benimle öğrendin gözlerle aşağılamayı, Ben çok istedim seninle beraber olmayı, Sen hep olmaz dedin hiç düşünmeden hayatımı. Belki birkez konuşabilseydim seninle, Çok daha farklı olurdu herşey ikimiz içinde, İşte o zaman korkum kalmazdı gözlerine, Çünkü seni seviyorum derdi hiç düşünmeden seve seve. Küçükken filmlerde izlerdim aşkı, Basit gelirdi yaşamadan görmek, Daha yeni anlıyorum asıl acıyı, Sevilmeden zordur bunu çekmek. |
kendim gibi seviyorum seni
saat sabah beşte ayaktayız ikimiz oturtuyorum seni karşıma çay içiyoruz birlikte zaman umrumda degil ölüm korkusu olmadan gözlerinin içine bakarak bir gül gibi asaletli bir menekşe kokusundan daha kuvetli kokunla ve kendim gibi seviyorum seni tapma derecesinde |
Ayrıldım Mutlumusunuz
Ayrıldım Sonunda Sensizlik Haram Hayat Haram Oldu Gözlerim Sensiz Göörmez Kulaklarım Sensiz Duymaz Nereye Baksam Sen Varsın Burda Hep Kalbimdesin Kalbimde Hala Kulaklarım Da çınlar Sesin Hala Seni Seviyorum Deyişin Ayrıldık Işte Mutlumusunuz Ayrıldım Sonunda |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çı |
Içimi Acıtıyor Yokluğun
Sensiz Geçen Her Güne Lanet Ediyorum Sessizce Ağlıyorum Korkuyorum Aşkım Sensizlikten çok Korkuyorum. ürpertiyor Içimi Yokluğun Sensizlik Bana Verilmiş En Büyük Ceza Yokluğun Içimde Kanayan Bir Yara Gibi Her Daim Acıtıyor Canımı ölesiye Haykırmak Istiyorum Seni Sevdiğimi Sensiz Olamadığımı,senden Kopamadığımı Korkuyorum Aşkım Sensizlikten çok Korkuyorum. |
Ağlama gözlerim, yeter yaşlar dökme
Mutluluk kucak açtı, işte gönlüme Dur diyelim artık, çektiğmiz dertlere Şu gelen sevgiyi de, yitirmeyelim Biliyorsun çok çektim, felek elinden Oyunuyla aşkımı, aldı elimden Ağlama gözlerim, hayır yok maziden Şu feleği bir daha, güldürmeyelim Mutluluk güneş gibi, bize doğacak Kararan şu dünyama, ışık tutacak Ağlama gözlerim, aşk bizde kalacak Gönlümü şu dertlere, düşürmeyelim |
Bilmem Hatırlar Mısın?
Eskiden Balat'ın Kuytu Köşelerinde Buluşurduk Senle. Bebeklikten Beri Yanıktık Birbirimize Sen Bana Hep Bebeğim Derdin Bende Annem Gibi Konuşma Derdim Sana. Hep Haykırırdın Dağlara Taşlara; Ben Bu Kıza Aşığım Hemde çok Aşığım... Balat'ın Tozlu,topraklı,taşlı Yollarına Yosun Tutmuş Duvarlarına Yazardın Adımı Belki De O Yüzden Bırakıp Gidebildin Beni Oysa Ben Seni O Yollara Yosun Tutmuş Duvarlara Değil Kalbime Yazmıştım... Ben Kalbimi Söküp Atmadan Unutam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.