![]() |
yanlızlıklar beni bırakmıyor
yanlızım bu bahar akşamı unutmayın dedim bir kalemde silindim bu yanlız terde ölüyorum yanımda sevdam yok yanlızım duvar kenarında köşeler bomboş kalbim kırık yüreğim yaralı ben yanlızım yanlızım ben kimsesizim yüreğim yaralı gözlerim ağlamaklı yanlızım bu bahar akşamı |
Mevsim sonbahar
Bende mevsim sonbahar Yaprak dökümü RENK SARI... BENİZ SARI... UMUT SARI.. DENİZ SARI.. HAVA SARI.. TOPRAK SARı Unutum desem yari yalan olur Ayrılsakta bende mevsim Sonbahar gönlümü aglatan güzel SEN GELDE BENDEKİ İLK BAHARI GÖR |
Sensizliğin Sabahındayım şimdi
Her Yer Sensiz Her Yer Karanlık Sanki Hiç Gün Doğmamış üzerime Hiç Doğmamış Güneş Yüreğim Suskun Yüreğim çaresiz Ağlıyor Bendeki Sensizliğe Sensizliğin Sabahındayım şimdi Senden Geriye Hasretler Kalıyor Sonu Kalmayan Hülyalar Bir Türlü Bitmeyen Gece Bir Türlü Bitmeyen Yol Hep Gün Batımları Hep Karanlıklar Sensizliğin Sabahındayım şimdi Bir Boşluk Var Yüreğimde Sen Yoksun Diye... |
Bir eylül yangınıydı yüreğimizdeki
Bir dokunsalar yaremize benzimiz sararacak Bitmeyen hasret damlalarıydı gözlerimizdeki Sarı yapraklı nehirlere karışacak. Ani bir rüzgar eseniydi ayrılık Bakışlarımızda güz çiçeği sevinçleri saklarken Vuslat kokulu nefeslerimizle ılık Soğuk karanlıklarda ellerimizi yoklarken. Ya şimdi gitmeliydin buralardan Ya da sonsuza dek yanımda kalmalıydın Kaçırmadan saçlarını ayrılık rüzgarlarından Ezelden ecele hep yanımda olmalıydın. akşam geçki |
suya benziyor güzeliğin,
bakışının bi zerresi, duruşun okyanuslara benziyor, büyükşügü gönlün gibi, akıllara durgunluk veriyor , sade.sade.sade yaşanıyor sayende, ellerinde buharlaşıyorum, suya benziyor güzeliğin, gönlüm kaynıyor sende, ruhumun derinliklerinde hisediyorum seni, suçlu değilsin ölümümde, suya benziyor beni doyuruşun, yakamoz oluyor sevdalarım sende, suya benziyor güzeliğpin, sen benim sevdamsın, |
bir kumardır sevda,
zarda, maça,kupa,dübeşte, onu gösterir, onu vurur şansta bir kumardır sevda açık oynanan kaynana kayınbaba damat hovarda bir kumardır sevda batakta öpücükte kazanılır üst üste |
ben bazen kırda çiçek toplamayı
bazende dalda gül koklamayı bazebde sende sahilde dolaşmayı seviyorum ben martıların sesini yüreğindeki nefesini içime çekerek son sitemimde sana isyan ederek ve seni son su yudumumda içerek seni sevmeyi tercih ediyorum yüreğimle seni seviyorum |
kaybetmeye doymaz aşk,
fırtınaya alışktır , herşeyde cesaret ister aşk,, kaderine ksüersin ama aşka küsemesin. bağlanırsın yataklara onsuz iyileşmesin hayatın bazen pamuk ipliğine bağlıdır her aşk cesaret ister |
ağla göz yaşlarım
ağla umutlu rüyalarım sevdim anlamadın şimdi özlüyorum yılllarım hani bırakıp gitmeyecektin hani beni bir ömür sevecektin nerdesin özledim seni çok özledim dön gel knedini özlettin ama sev ben seni sevdim unutm auğruna ben bu candan bu candan geçtim |
sonbahar geldi
ağaçlar yapraklarını döküyor yeşil,sarı birbirine karıştı kuşlar beni bırakıp gidiyor mavi gökyüzü karardı yüreğim de fırtınalar esiyor bu sonbahar akşamı göz yaşlarım sel oluyor ağlıyorum sensizim bir sonbahar akşamı yağmurlar göz yaşlarıma karıştı yine bütün keyfim kaçtı amlamadınya sevdiğimi sensiz tadım, tuzum kalmadı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.