![]() |
Hayallerimde büyütmüştüm ben seni,
Görmüştüm o tertemiz o saf gülüşlerini, Bunlardı zaten beni sana bu kadar bağlayan ve bunlardı sen gittiğinde beni ağlatan. Ama ufuklar kadar uzaktın sen bana. Onlar kadar muhteşem ve büyüleyiciydin, Bense hep sana ulaşmayı denedim, Ama ben ne kadar yaklaşdıysamda sen hep geriledin, Çünkü ufuklar ne kadar uzaksa bir insana, Sende o kadar uzaktın bana. |
bır gun benı arayacaksın bu sehırde,
yalnız kalacak, oturacak aglayacaksın, çok gec kalacaksın; ama ne fayda, ben senı çoktan unuttum farkındamısın; gez gezebılırsen elın boş, farketmez kı; sana gore hayat hoş; dunya yalan omus; sende yalan osan ne farkeder, gıdıyorum artık hoscakal, bana anlamsız artı bu sehır. |
bir kere gittinya
bin kere sevsende boş sen bende bitttin artık ömrünce sevsende boş |
ölüm her alkına geldiğinde
ah edip vah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldığında evi telaşa verme çünki o gelmiş sen çoktan gitmiş olacaksın |
bir aşk bakası açılsa diyorum
kalbimi kasasına yatırsam yıllar sonra faiz olarak bir aşk verirler mi? aceba! |
cok sevmıstım senı hayellerım vardı umutlarım hıc dusunmemıstım
sensızlıgı hep yanımda olacaksın sanmıstım beraber sevınıp beraber uzulecektık hanı benım gozlerıme dalıp uyuyacaktın hanı bızımde askımız sonsuz olacaktı ölumune taparcasına bırbırımızı sevıyoruz dıye haykıracaktık söz vermıstın bana son nefesımde senınle olacagım demıstın bir zamanlar ............... |
sen artık bir hayal, bir anı oldun
gönül defterimde bir sayfa kalbimde bir yara oldun gözümden akan yaş boğazımdaki hıçkırık damarımdaki kan oldun senden sonra sevmeyi unutum sen benim ilk ve son aşkım oldun |
ıssız *******de kabuslarla uyanmak sensızlıkmı her dalıp gıttıgımde
goz yaslarına bogulmak sensızlıkmı kalbımde dınmeyen bı acı sensızlıkmı bile bile umutsuzca senı umut etmek sensızlık sonu gelmeyen bı ıskence sensızlık son nefes su yorgun yuregımde ........... |
güneşin doğduğuda bir gerçek
battığı da... kalbimin attığıda bir gerçek günün bittiğide ne çıkar bütün gerçekleri saysak tek tek SENİ SEVİYORUM...işte o en büyük gerçek |
Anla Anla Beni
Seninle Yaşayıp, Seninle öldüğümü, Seninle Acıkıp, Seninle Doyduğumu. Anla Anla Beni Seninle üşüyüp, Seninle Yandığımı... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.