![]() |
seni seviyorum derken,ben de seni diyebilseydin...
başımı omzuna koyduğumda,saçlarımı okşasaydı ellerin... ah sevgilim ah... zor muydu birkere telefon etmek.. ben kızdığımda,takma kafana,demek... kusura bakma yerine,bir kere özürdilemek.. bir kere olsun mezarıma gelip, affet,demek.. zor muydu?.. |
gıderken son kez yuzune baktım,
cekemedım gozlerımı ; son yaslarımı sende akıttım, herseyı alıp goturdum buralardan, bır ben kendımı sende bıraktım. hanı bır sozun vardıya; SENI SEVIYORUM.... ha ben hala onda kaldım , ve su hayatta bır sana doyamaım, su dunyadan son gıdısımde herseyımı aldım, ama ben kendımı sende bıraktım. YASIN KOCAGOZ |
sen bu yazıyı okurken ben coktan gıtmıs olacagım bu sehırdennnn...
artık ne ozlemlerı ne de askımı duyacaksın bıcak yarası ne de telefonun calacak ozelden gece yarısı... seni sana Ben benı de bır akıl hastahanesıne bırakıp gıdıorum bu sehırden bu gece... nasıl olsa kavusamadım sana...Ne de olsa varamadım dudaklarının kıyısına... Neden se tum adreslerımın sonu bır cıkmazı buldu.Neden se Hp kırmızı ısıklar benı buldu... ne ettımse ne yaptımsa yaranamadım bıde sna...Ne aglayıslarım ne ıZler n |
Gunduzlerim Hayal Gecelrim Gözyaslarına bogulDu...
bugun Yıne sen geldıN HaYaLLeriMe Yuregımı HüzüN bastı los ısıklar kapladı ... Umutsuzluga kapılıp Vazgecmek,Üzülmek yerıne Yasmayı denedım Seni,AsKı Ne KaDar Yasamasamda aSKıMıZı... Ve SoNrA oDaMıN SiyahınDa Kalbımın feryadınDa sOn KeZ Dalarken Hayallere Yürüyorus beraberce el eLe Gözlerinın Derınlıklerıne Dunyama; Bakıp Bakıp Seni Seviyorum Demek Istesemde Diyemedım Diyemedım be GuluM... 3.sokagınn Sacları dalGaLI Gozlerı sıY |
Sadece onları
sevmeyi sevdim hepsini Onlarsız Yaşadım da bir Seni sensiz Yaşayamıyorum Bu aşkı tek Kalpde Talıyamıyorum Sana yemin Güzel gözlüm Bitek seni Sevdim ve Seni severek Ölücem |
Sevdâlı Şarkılar
Sevdâlı şarkılar her an dilimde Bir âbidesin sen gönül ilimde Akıp giden aşksın sevgi selimde Seni sevmek inan değil elimde Sevdâ şarkısısın sen hep dilimde Müptelâ oldum ben senin sevgine Aşkınla dolarım sığmam engine Sonunda rastladı kalbim dengine Seni sevmek inan değil elimde Sevdâ şarkısısın sen hep dilimde Sevdâsın sen yudum yudum içilen Semâda yıldızsın hemen seçilen Sevgiden köprüsün şevkle geçilen Seni sevmek inan değil elimde Sevdâ şa |
Şimşek şimşek çakışlarından korkmuyorum kı ben,
Yağmur yağmur yağışlarından... Toprak toprak kokuyor bedenim Senden sonra Buram buram... Şebnem şebnem duruyorsun Gözbebeklerimin taa içinde Sancak bayrak açmış sana geliyor hayallerim bak Aklımı başıma vermesende olur artık Memnun kalır buna yüreğim... . . . Ki sen değil misin gecenin saçlarından Yüreğimin giriş |
Yüreğimdeki aşk susmak bilmiyor
Günlerim sensiz geçmiyor Aşkın bende ısdıraba dönüşüyor Sevdam içimde büyüyor Özlemin bağrımı yakıyor Küllenmiş aşkın bedenimi sarıyor yüreğim alev topuna dönüyor Kalbim sana kavuşmak için gün sayıyor |
DEM
Zincirleme soru işaretlerim vardı Dili’geçmiş zamanlarda aşkımın ... Doğru insan? Doğru ruh? Düş? Gerçek? Gelecek? Acı? Zevk? Çekim yasası? ... Zaman gösterdi Seni sevmelerin vurdumduymazlığını Götürmedi 3 yanlış 1doğruyu En ufak bir tereddütüm dahı yok şimdi Doğru şıkkı biliyorum ... İlkbahar geldi Turuncu köpükler uçuşuyor Gözlerimin önünde bak Ellerinin getirdiği serinliği duyuyor Yalınayak koşarken portofino sokaklarında |
Aşkımızın 573.günü...
Keklik ürkekliğini şahin gagasından Görebilmektir Seni sevmek Ve 62 den yapılan Tavşan meraklılığında saklıdır Yüzündeki Bezelerinin kaynağı Bilemiyorum değerini biliyorum Affet... Bilemezsin sende senden ayrı can çekişlerimi Tutamaz kimse elleriyle can sıkıntımı o an Çekemez herkes toplansa of larımın toplamını Bana uzak olma hiç Uzak duruşun bana hüzün getiriyor Kan kusuyor kanımın her damlası Yetim kalıyor hücrelerim canından |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.