![]() |
öğren artık
seveni sevmeyi git diyeni terkedip gitmeyi bil artık seni sevmeyende senin işin olmaz kalbim terkedip gideni bırakmamak olmaz gidene dur dememelisin sevene sevme dememelisin sende gitmelisin bazen terketmelisin bazen bitirmelisin yüreğinde herşeyi şimdi olduğu gibi gitmelisin kalbim bu limanda sana huzur yok başka limanlar bekliyor seni gidelim hadi artık veda zamanı geldi sonkez elveda de gidelim yüreğim buralardan |
Biri deli bakışlım
Biride aşk bakışlım. Biri sevda yüreklim, Biri sevdadan kaçışlım. Biri Deniz gözlüm Biri Gönül gözlüm. Biri Ahhh çekişlim, Biri çocukca sevincim. Biri içimdeki yangınım, Biri o yangını söndürenim. Biri benim için deli, Biri benim için bitti. Biri umudlarımı aldı, Biri onları geri verdi. Ama bu deli gönül, O irilerini çok sevdi... |
hayat zormudur bilmem,
sanki bana zormuş gibi gelir. ******* karanlık mıdır? sanki sen yanımda olmayınca, ah olmayınca çok karanlıktır bana. güneş sabahı sen kalbimi aydınlatırdın, güneş sabahı hala aydınlatıyor. ama kalbim artık aydınlanmıyor. gel artık gel bitmiyor sensiz gözyaşım. aklımdan,kalbimden geçeni bir bilsen,ah bir bilsen sana,sana taptığımı anlatıyor. bu kalp senin için daha çok atıyor. ama artık bu kalp benim için atmıyor. atmıyor birtanem döngel ne olur döngel. |
Günün ışığındasın
Gecenin karanlığında Suyun damlasındasın Şelalenin coşkusunda Bazen yanımdasın Bazen rüyamda ama hep aklımdasın bunu sakın unutma birtanemmmm |
Derliyim
Derliyim Işte Her Nedenle Aglıyorum Inmiyor Gözlerimdeki Yaş Inmiyor Aglıyorum Aglıyorum Sensizligime Gülmüyor Gözlerim Sen Yanımda Olmamayınca Bu Yalan Dünyada üzülme Sevdigim üzülme Derdime Aglıyorum üzülme Sevdigim üzülme Kaderime Aglıyorum |
Kanayan yarama avuç,avuç tuz bastım.
Dayanılmaz acılarıma bin acı daha kattım. Sensiz yaşıyor sayılmamki zaten. Kalbimin her hücresi,her dokusu bin parçaya bölünürken,dayanılmaz acılar çekerken, Sen yokken hiç bir değeri olmayan bu bedenimde yansın. Ruhum azap içinde kıvransın, Mutluluk haram olsun bana, Sensiz gülmesin yüzüm, Işık saçmasın gözlerim Yarına umutla bakmasın. Taki sen,yaralarıma merhem olana kadar. Gel Eyy!Derdimin ilacı Susuz kalmış vücudumun, |
Tanrım Dayanamıyorum
Bu Acıya Onun Gözlerimin önünde Kayboluşuna Onun Bir Başkasıyla Oluşuna Tanrım Dayanamıyorum Ben Bu Acıya Paylaşamam Bir Başkasıyla Dayanamam Bir Başkasıyla Görmeye Katlanamam Ben Bu Acıya |
bu şiiri sevdiği kızın onu sewmediğini düşünen aşık erkeklere we
kızlara armagan ediyorum: sen warya kızım sewenlerin halinden anlamıyan bir kızsın ne olduysa seni inandırmadım seni sewdiğime ben saa deliler gibi aşığım sen hiç sewdiğim için aladın mı? sen hiç gecenin köründe pencereden sokağın sonuna bakıp her gördüğünü sewgilin zannettin mi hee zannedemessin bu duyguları yasıyamassın sen çünkü sen kendine göre benim değil başkalarınınsen benim olsan bana böle deil bana krallar gibi dawranman |
özledim Seni
Güneşi Gördüm Göreli özledim Seni Hasreti Bildim Bileli Hasretim Sana Cölün Suya Hasreti Gibi Sevdim Seni Yıldızların Ayı Sevdigi Gibi Sevdim Sen Sadece Sevdim Hasretim Sana Leyla Ile Mecnun Gibi Hasretim Sana Hasret |
Yanlızlık Zor
Sen Yanımda Olmayınca Hasret Zor Ayrılık Senle Olunca Hersey Zor Benimle Olmayınca |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.