![]() |
GIT ME KAL GULUSLERIN TAKILI KALIR BOGAZIM DA DUR GITME NE OLUR DAGA
TAMANLAYAMADIK BU ASKI TAM BENI TAMALIYACAKKEN BIRDEN GITME DUR GITME DAHA SOYLEYEMEDIM SENI NEKAdar sevdıgımı DUR GITME HAYAL GOZLUM YADA GIDECEKSEN SENI BANA BIRAKTA GIT GITME DUR BENI SENSIZ BIRAKMA NE OLUR GITME KALFERHAT TIM GITME BIR SEN KALDIN BENDE GITME NEOLUR GIDECEKSENN BENI GOTUR CEHENDEMDE OLSA RAZIYIM ,SEN OLDA YANIMDA YANMAYA |
Gönül Bir Kere Sever
Eger Severse Birini Bilki Bir ömür Taşır Bu Yürek Sevdasını Vefasız Olsa Da Bu Gönül Sevince Bir ömür Taşır Taşır Ya Taşırdı Sevdasını Acısıyla Tatlısıyla Derdiyle Dermanıyla Taşırdı Bu Yürek Sevdasıyla |
Ben Seni Dün Sevmedim Dün Bitdi.
Ben Seni Bügün Sevmedim Bugun Bitdi. Ben Seni Yarın Seveceğim Yarınlar Hiç Bitmeyecek |
Daha önce nerdeydin?
Yine nerden çıktın karşıma? Küllenen gönlüme yaralar açmaya mı . Unuttum demiştim ne güzel Hayallerde seviyor düşümde istiyordum seni... Gene nerden girdin hayatıma? Her şey yeniden başladı yüreğimde Ilık ılık düştün yine yüreğime Bakışların eziyor beni Gülüşlerin ısıtıyor içimi Gece olmaz ki şimdi ... Düşünü kurup hayalini edeyim Günler geçmez ki şimdi seni bir kez daha göreyim Söyle ...şimdi ben neyleyim? Seni sevdiğimi sana nasıl belli edeyim? Şunu bi |
Gece olupta qüzel qözlerin uykuya yenik düstüqünde, seni yildizlarin
koynundan alip düslerime emanet ediyorum. Belki qözlerimden uzaksin ama kalbimden asla...! |
her günüm senden ayrı artık
senden çok uzapğım aşk bende kaldı ama ben yanlızlığa ağlarım unutamadım seni unutamadım aklımda sensin fikrimde sne göz yaşlarım dinmiyoır artık bir sevenim yok seni sevdiğime inan dayanacak gücüm yok anla artık sevgilim sensiz geçecek nebir günüm nede bir saatim yok anla artık sevgilim sensizlikmi İMKANI YOK |
Ben seni yoldaş diye sevdim
Yürürken sevdama, davama Anlayışlı yüreğini Sabreden sözlerini Ben seni kardeş diye sevdim Her çağırışımda gelişini Usulca ve gülümseyerek bekleyişini Ben seni dost diye sevdim Sözümü sır bilmeni Beni ben bilmeni Ben seni paşam diye sevdim Yüreğinin büyüklüğünü Kocaman dünyanı Bir gün… Ben gittim… Ben bittim… |
isyan ediyorum artık sensiz günlare
isyan ediyorum yanlız *******e ve sen! ve sen yoksun ebediyettte şebnem oluyor gözyaşlarım ağşığım sana anlasana isyan ediyorum yanlızlığıma sonsuzluğuma umutlarıma.... hayatta üç şeyi sevdim kalbimi seni ve ümüt etmeyi kalbimi sevdim seni sevdi diye seni sevdim benimsin diye ümit etmeyi sevdim belki gelirsin diye şimdi ise isyan ediyorum sensiz geçen günlerime.................... |
Bedensiz sevdalar vardır
Vücut bulamazlar onlar Gözlerde yüreklerde sevdalanır Kalplerde yeşerirler Bedensiz sevdalar vardır Yasaktır, günahtır Söylenmez dillerde Kalp yeşerir de Mantık kabullenmez bir türlü İçin için yer kendini Yer de fırtınalar kopartır Anlar anlar sürer bu Ve bir gün balyoz gibi vurulur kalbe Farkına varır Bedensiz sevdanın Olması gereken olur ama Sevda bitmez ki Sevda sadece Şekil değiştirir |
bu hayat çok zalim benim gibilerine yok mu yerin yuvarlak gezegenin
yuvarlak insanları doğru insanlara şerefli insanlara yok mu yerin ******** mi olmak gerekir girmek için senin yörüngene kayan yıldızlar da senin eserin benim gibilerine yok mu yerin ben yıldız olsam ilk sizin hayatınıza kayardım bilesiniz ********ler yat kalk şimdi gayınla lezbiyeninle lugatımdaki bütün küfürlerin sahibi sensin bütün bunlara sebeb sensin bütün bunlar senin eserin gerin dünyam gerin... :@:@ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.