![]() |
Konu Sen Olunca Dolar Gözlerim,
Titrer ürker Konuşurken Sözlerim, Beni Taşıyamaz Olur Dizlerim, Konu Dolaşıpta Sen Olunca... Dalar Giderim Uzaklara Derinlere, Uçsuz Bucaksız Hayaller ülkesine, Düşünürüm En Sonunda Benim Olurmu Diye, Konu Dolaşıpta Sen Olunca... Ağlarım Gizlice Sessizce Içten Içe, Elveda Derim Sevince Ve De Gülüşe, Engel Olamam Aratık Gönülden Haykırışa, Konu Dolaşıpta Sen Olunca... |
Gündüz geceye karıştığında dinle,
ki beni duyabilesin. Hava suyla birleştiğinde hisset , hisset ki seninleyim, Soğuk sıcakla karıştığında anla ki tenindeyim, Ama ; Şunu bil yeter, BEN Senin kaderinim hayatınım ben seninim. |
Günler güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine,
ben her gece karanlıga dikip gözlerimi senin aydınlığını bekledim. Sen yoktun...Binlerce adım attım bu kentin sokaklarında her köşeyi, her parkı, her ağacı ezberledim. Sevdaya bulanmış her taşında senin adını aradım. Sen yoktun...Evin duvarları birer birer yıkıldı üzerime. Her bir hücremin acısını taa yüreğimde hissederken, beni enkazın altından çekip alacak elini aradım. Sen yoktun...Özlem şarkıları ezberledim. |
Ne zaman ağlamaklı bir hal
Bir buğulu boğulma ses titrekliği Yanaşsa yutağımdan sokaklarına Gözlerimi perdelerine sürükleyerek Ellerimde akşam serinliği Dudaklarımda sardunyalar Diz bağlarımda bir başka dil çözülmesi başlar Bir başka mevsimlere göç Kaf dağlarına kar olur Yağmur Nisan da yüreğime düşen tek damla Ve tek iri inci olursun Büyürsün mavi,mavi He sen zalim sevgili Büyürsün sen duymasan da Yırtılır sonsuz mavide gökkuşağı Sende üryan,üryan askıda kalmış bir bahar |
Zehirlesede ayrılık insanı
Elbet birgün geçer acısı Haykırmak istedim içimdeki acıyı Rahat vermiyor artık Anlasana sevdiğim... |
ESRAM&VEGABOND LOVE
Ne kadar kolaydır "Seni Seviyorum"u söyleyebilmek.. Ne kadar kolaydır karşımızdakinin gözlerinin ta derinliklerine bakarken bu sözü fısıldayıvermek. Ne kadar kolaydır karşımızdakini sevgimize inandırıvermek. Ne kadar kolaydır birşeylerin tıkandığı yerde "bu olmadı, bende şansımı başka sevgililerde denerim" diyebilmek. Seni Seviyorum..... Aramızda kaç kişi bu sözü söylerken inanarak söylüyor? |
BEN SENİ KOCAMAN KOCAMAN BİR YÜREKLE SEVDİM ESRAMM...
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim.Gözlerim değil,yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp,geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen benim en değerli yerimde,yüreğimde olmalıydın.Orada kalmalıydın. Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek,ilk defa bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık.Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı,ne de uğurlama... O yüreğin gercek sahibiydin. Şimd |
sevgi bazen sessiz bir nehir gibi karışıverir kanına ansızın... ne
olduğunu anlayamadan mutluluk bağlayıverir ayaklarını birbirine .... umutların oluşmaya başlar, bir ağaçta oluşmaya başlayan meyveler gibi. mutluluk renk katar gözlerine.. gözlerine gerçek dünyadan alıp hayal dünyasına sürükleyiverir. bir anda herşey değişiverir hayatında, vucudunda görünmeisni istemediğin çirkin bir yara gibi saklrısn içindeki duyguları... tıpkı içi sır dolu bir hazine gibi. sakınırsın herşeyden veherkesten..son |
görmemek unutmak için seni
kapamıyorum bile gözlerimi ne zaman gözümü kapasam gözümün önündesin hem olurda belki gidersin die uyuyorum hiç bi gece karanlık bi sokakta yanlızım kimse yok etrafta birtek hayalin we bn nerdesin kimlesin özledim o sıcacık ellrini o nefesini özledim sensiz yaşamak zor gelio yaşarsın diyosun ama sölesene insan nefessiz ne kadar yaşıabilir ki biliorum bn senin umrunda bile değilim ama sen benim nefesimsinn.... olmuo sen yaşamak mı diosun buna... |
sevmek seni herseyse
ben herseyim ama sen bunlar hiç bişey desen ben bir hiçim yaşamanın bi anlamı yok. aşıgım anlıyosun degil mi tum herkes duysun ben fulyayı deliler gibi seviyorum fulyam. osman çiçek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.