![]() |
bir tutam saç oldun gözlerimde,
kokun içime sindi. taa… yüreğimin derinliklerinde duydum, yaşadığını kanıtlayan nefesini, öldüm seni sevmekten, senin yokluğunu çekmekten, seni yaşam kavgasında aramaktan öldüm… sense hayın!!!!! sense!!! Bensizliğe bir kurşun sıkıp, öldürmedin... CEMAL KAYA |
bu sehirin üç yerinde göz yaşım var
biri seni ilk gördüğüm yerde biri beni öptüğün yerde diğeride söylemeye dilim varmıyor her şey bitti git dediğin yerde |
sensiz bu dünya bana haram be aşkım sensiz şu dünyada yapabilirim
sanıyorsun sen kaplimi tek aşkımsın ben sensiz yapabilirmiyim bi zor bana geri dön aşkım |
Seni Tanımak Istiyorum Güzelim
Gel Beraber Yürüyelim Gezelim Kısaca Kendini Anlat Bana Bilki Benim Sevgim Senden Yana çekingenimdir Kolay Açılamam Sana Inşallah Yardımcı Olursun Sende Bana Bende Kolayca Kalbimi Açarım Sana Korkmana Gerek Yok Güvene Bilirsin Bana Seni Seviyorum Diye Haykırıyorum Sana Aç Kollarını Gel Sıkıca Sarıl Bana Aşık Olmuşum Ben Delice Sana Gözlerime Iyi Bak Herşeyi Anlatır Sana.. |
Yine Rastladım Sana Bu Gün Camda
Yüreğim Kıpırdadı Bana Baktığın Anda Seninle Olmak Istiyorum Olduğun Her Mekanda Her An Içimdesin Damarlarımdaki Kanda Bir Gizem Vardı O Bakışlarında Güller Açmıştı Al Al Yanaklarında Bir Tebessüm Vardı Kiraz Dudaklarında O Güzel Halin Duruyor Hep Hafızamsa Sanki Bir Melek Gördüm Camda Kalbim Yerinden çıkıyordu O Anda Seni Seviyorum Diye Her Haykırışında Baktığında Hep Bulacaksın Beni Karşında.. |
Aldırma Kimselere Haykır Aşkı Nı
Kurban Olurum Sana Sil Göz Yaşını Unutma Bu Aşkın Ilk Başlangıcını Ben Takayım Aşkım Gelinlik Tacını Sende Seviyorsun Gizleme Aşkını Sahildeki Kumsala Yazdım Adını Bırakamam Asla Sevdiğim Kadını Ben Takayım Aşkım Gelinlik Tacını Birlikte Yaşayalım Aşkın Tadını Sevda Koyalım Aşkımızın Adını Sen Ol Isterim Hayatımın Kadını Ben Takayım Aşkım Gelinlik Tacını.. |
Yağmurluydu, karlıydı havalar.
Islak günlerde düştü aklıma hatıralar. Sevda çiçeğini büyüttü bu yağmurlar. Yağmur da yağsa, güneş de açsa; ben sana aşığım. Sevdan aklımdan çıkmaz bu günlerde, Çıkmak istese de izin alamaz bende, Her zaman anlam taşır benim kalbimde İzin alsa da, almasa da; ben sana aşığım. Günler geçmiyor, dakikalar, saatler. İçinden çıkamadığım bu büyük dertler. Sevgiler, güzellikler, o mutlu günler. İçinden çıksam da, çıkmasam da; ben sana aşığım. |
gecenin ayazıdır çığlığım,
ne kadar acıysa o kadar yanlızım ! Karanlığın gizidir sevgim, ne kadar koyuysa o kadar hırçınım. Sevdanın kanatlarıdır hislerim, ne kadar uç sa o kadar uçarım.... |
Aşiyan’da şairler yan yana, şairler dizi dizi.
Kimdir bunlar? Nereden gelir, nereye giderler? Nereden bilir bu şairler aşkı? Ne bilir aşk hakkında bu şairler? Ne yiyip, ne içince aşk şairi olunur? Sanki bir onlar yaşıyordur aşkı bu dünyada. Ölesiye sevdiğimi zannederken, Gizliden aşık da olmuşum hiç farketmeden Şimdi fark ettim dizeler yazarken; Demek böyle şair olunurmuş Aşk acısı çekiyorken. |
aci cekmeden,sevebilmek seni
yuregimden birseyler kopmadan, ozlem duymadan yokluguna, kahrini cekmeden:sensiz *******in, haykirmadan sensizligimi''''dogan gunese ve kufretmeden kahpe dunyanin duzenine, hergun biraz daha yikilmadan, hergun biraz daha tukenmeden, yalanlarina katlanaraksevebilmek seni ve sesini duymadan, kokunu hissetmeden yuregimde, dokunmadan ellerimle saclarina ve gormeden komur karasi gozlerini- yasamak oyle zorki:gulum,oyle zorki...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.