![]() |
Söz aşka gelmişken iki yabancıyız hala
İyi duygular uçuşurken gizleniyoruz yanında Neden diye düşünüyordum En iyisi zaman bırakmak diyordum Meğer zaman durur sana olan aşkım durmazmış... |
seni güneşe sordum üzgün dedi,
seni bulutlara sordum gülüyor dedi. seni gökyüzüne sordum solgun dedi, şimdi soruyorum nasılsın? aşkın suç olduğunu bilseydim seni sevmezdim şimdi ise aşkın suç olduğunu öğrendim artık seni sevmiyorum |
bendim allaha canımı al dıye yalvaran
bıktım artık bu dunyadan dıye haykıran azrail gelde al canımı dıye yalvaran bendim ben bu hayattan bıkan sendin en zor zamanımda karsıma cıkan karanlık dünyama yeniden ısık sacan sendin beni ölümden kurtaran sendin ölem bu ruhumu yeniden canlandıran |
Ne inanç kaldı ne de sevgi kimseye
Hayat köle etti beni bir kişiye Acımadı o da, etti beni HEZARPARE... |
Kim Bilir
Kim bilir, gercek sevdayi Kim bilir, yürek agrisini, Kim bilir, güzelin önemini, Kim bilir, tatli dilin kiymetini, Kim bilir, ömrünün degerini, Kim bilir, gönülden yasamayi, Kim bilir, dostluklardan yana olmayi? Yasayanlar belki bilir bunu ama ceydam ben biirim sev meyii ben biiirm sev menin ne olduğunuu sen de benii sev ne olacakii sevsen belki de bi bakmışsın hayyeler gercek olmuşş ve sen ve ben evet demişisiz her şeye sen de sev ben zaten deliler gibi seviyorum v |
bugün doğum günün
yine bensiz dünyadan bi haber kimbilir şimdi kimin kollarındasın kiminle uçup gittin hayatımı umutlarımı yarınlarımı kısaca herşeyimi alıp gittin sen benim aşkım,canım,varlığımin sebebi damarlarımda kanımdın . ama bence herseyimdin ama giittin |
Iki Organ Vardır Vücudu Işlevsel Kılan,biri Mantıkta Uzman
Ve Her Zaman Hisslerıme Düsman Iki Organ Vardır Benı Hayata Baglayan Biri Ise Hisslerımı Yuceltıp Mantıgı Bır Kenara Atan... Hisslerımle,duygularımla Belkı üzülür Belkıde Sevınırım. Ama Nedense Mantıgımla Yenerım... Yok Yok Ben Böle Düsünmemelıyım! Biri Atıyor Gögsümün Sol Köşesinde... Duygularıma Can Katıyor.digeri Ise Tam Kafa Tasımın Icerisinde...onu Yalancı Kılmakta Kararlıdavranıyor. Ve Yatagıma Yatıyorum...önce Gözlerımı K |
Gözlerindi gecemi aydınlatan ay ışığı
Adındı kalbimin yazdığı hikayenin başlığı Güzelliğindi başımı döndüren Sevmemendi asıl öldüren beni AYFER Bana çok yakındın ama bir okadarda uzak Elimdeydi elin ama dostça Biliyorum beni seviyosun ama arkadaşça KAHRETSİN BENİ HİÇ SEVMEYECEKSİN |
Bazen kaçışlarım oldun
Baen yalvarışlarım Bazenhaykırışlarım oldun Bazen sevişlerim... |
Seni sevmekten başka
hiç bir şey düşünmeyen aşkın esiri olmuş zavallı biriyim Ben aşık olduğum günden bu güne dek düşünen senden başka düşüncesi olmayan biriyim Ben eğlenmeyi unutup eğlenceyi bilmeyen gülmeyi unutup ağlayan biriyim Ben |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.