![]() |
Bir rüya gördüm geçen gece; ellerim ellerinde
değildi, gözlerini arıyordu gözlerim, sesini duymak sana dokunmak kokunu içime çekmek istiyordum ama yoktun sağa baktım sola baktım yoktun.... hıçkırarak uyandım derin bir 'ohh' çektim ama o da neydi rüyam gerçekti sen yoktun ellerin, gözlerin, o sıcak nefesin yoktu soğuk, üşüyorum, titriyorum sıcaklığına ihtiyacım var gel artık sevdiğim gel artık deli sevdam gell bir çiçeğin suyu gecenin gündüzü özlemesi kadar özledim çok özle |
gülüşün
dünyaya bedel...:))))) uzaktan uzağaa bir gülsen yeterrr........ LAWİNYAA |
Gülerin güzelligiyle,
Baharda açan sümbüllerle, Ben sana aşık oldum. Senin o gülüşünle.... |
sennn
benim başıma gelen en güzel şey sennn hayatımın tek anlamı sennn benim herşeyimsin sennn bırakıpta gidemediğim gözlerine sözlerine vurulduğum HASRETİMSİN sennn sen varya bitanem sen benim tutulduğum aşkınla yanıp tutuştuğum aşkımsın sennn kıyamadığım gözlerine bakamadığım bakıpta doyamadığım sennnnn Sen Benim Herşeyimsin Sen varya Sen Sen benimsinnnnn seni ellere yar etmem ÇÜNKÜ SENİ SEVİYORUMMMM |
hayalimde ve düşümde sen....sensizliktir beni böyle kahreden....bıktım
artık böyle hasret cekmekten....gel desem gelirmisin SEVDİĞİM...? bir ömür boyu yaşamak isterdim seninle...sensiz olmaktansa razıyım ölüme....mutluluk yakında hep el ele....elini ver desem verirmisin SEVDİĞİM...? sensiz yaşayamam yanlız başıma....aşkın ugruna kıysam canıma....bir gün olurda.... |
Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı
diye,kaderime küstüm bana imkansızsın diye,birtek *******i sevdim seni rüyalarıma yolladı diye... |
Firari Saatlerin Ardından Gelen Isyankar Sokakların Tövbekar
Cocuklarıyız Biz Sevdiğimiz Için Yasar Dostumuz Için ölürüz Vede Hiçbir Zaman Hiç Bir Yerde Hiç Kimseye Hesap Vermeyiz .... |
keşke daha önce tanısaydım seni.ne seni kalbimden söküp atabiliyorum
ne de seni tanımamazlıktan gelemiorum.hayatından bir çırpıda çıkçak iatiyorum ama ne yazık ki çıkamıyorum.çünkü 90 dakika hala bitmedi.yedek kulubesınde yarime girecek yedek oyuncu yok.sakat ayağımla hala sahadayım ve bu oynun bitirmem lazım.yenildiğimi bilmeme rağman 10-0 lık bir fark yememe rağmen diğer ayağımla direneceğim gelen şutlara.bu halımle bırak zaferı gol atabılecegımı sanmıyorum.ama en azından farkın açılmasına izi |
bilmelisin ki canım
seninle yaşıyorum. hayalın tutkum rüyalarım sensin. bilmelisin ki canım nehirler coştukça senle olacagım. bilmelisin ki canım insanlar yaşadıkça senle kalkıp senle yatacağım. beni istemesende,sevmesende.bana karşı olsanda... hayalinle yaşlanacagım. |
yine sensiz bi qecedeyim yine sensiz bi andayım yine sen yoksun yine
yoksun inan bana yaşadıqımın bile farkında deyilim zaman nasıl qeçiyor qünlerim nasıl qeçiyor seniz yaşamın hiç bi tadı hiç bi anlamı yok inan, Ben başaramıyorum katlanamıyorum kaybetmekten korkmuyorum biliyorum sen war oldukca ben seni düşündükce benim olduqunu bildikce hasretle bekledikce benden qitmiyceqini biliyorum hep benimlesin kalbinin sıcaklıqını hissedebiliyorum dedim ya warlıqını bilmek bile bana yetiyor ama özlüyoru |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.