![]() |
bana söyle!
ben sensiz nasıl nefes alırım bu bedende mutsuz,umutsuz ve çaresizce tek başıma yaşadığım bu cehennemde yalnız mı bırakacaksın beni bile bile elimden tutanın olmadığını göre göre arkana bakmadan çekip gidecek misin? söyle! |
karanlık yalnızlığımda
esen ılık bir rüzgar gibisin seni anlatmak imkansız yaşananları yorumlamak olanaksız gözlerine baktığımda hissetiklerime anlatmak imkansız gözlerinde bulamadığım sevgim yatıyor kaybettiğim mutluluk yaşıyor |
seven unutmaz unutan sevmemiştir sevipte unutmuşsa sevmesini
bilmemiştir seni herkes unutabilir ama ben asssssllllaaaa |
Analar Ağlamasın,
Babalar üzülmesin Gülsün, Bu Vatanda Yaşayanlar Türküm Desin Yer Gök Inlesin Inlesin Ki Düşmanımız çatlasın Bu Bayrak Bu Vatanın Rüzgarlarıyla Dalgalanacak Hep Türküm Diyen Türklerle şanlanacak Bu Vatanın Topragı şehitlerimizin Kanıyla Bezeli Biz Türküz Bu Vatan Bizim Bu Toprak Bizim Hangi çılğın ,hangi çılgın Hangimizi Kilitleyipde Bu Vatan Toprağın üzerin Deki Ay Yıldızlı Bayrağımı Hangi çılğın O Mavi ğökten O Sarı ışıktan O Deli Rüzğardan ,hangi çılğın Alab |
*******;beni terk edip gittiğin *******
düşmanım artık onlara ışıkları yakıyorum senden sonra *******i arar oldum seni boş sokaklarda isyan eder oldum gün batımlarına ve yaşam senle anlam buluyor aklımda artık yaşiyor sayılmam bu karanlık dünyada |
aşk,birşeylerden haz almaksa ,
ben aşık olmadım. aşk,sevdiğini özlemekse, ben aşık olmadım . aşk, birinin uğruna ölmekse, o zaman ben ölesiye aşığım |
son gemi coktan kalktı bu limadan
hiç kimse bakmadı gideken ardına benim kalan yanlız bu adada beklerim seni sonsuza kadar |
sevgimiz çiçektir özlemdir suyu kusursuz olacak sevenin
huyu ayrı kalsakta bir ömür boyu ağlama gülsüm solmasın gözlerin |
aynalara çarpıp dökülen hüzünlü bakışlarımın kırıkları çıplak
ayaklarımı kanatıyordu..-yoktunuz iyileştim sonra..yavaş yavaş ayaklarımın üzerine tekrar basar oldum..-geldiniz.. hep kızardınız 'bu senın hayatın,bırak herkes için üzülmeyi.'derdiniz.. anladım..kendim için yaşamaya başladım..bu benim hayatım dedim..başkalarının hüzünleriyle kendimi yaralamaktan vazgeçtim dedim..;sevinirsiniz sandım benim adıma.bu kez de bencil oldum(: aşkı çok ilahlaştırdığımı düşünüp üzülürdünüz benim için. |
Geçen zamana
geçen sevdaya geçen aşka geçen aşkımıza hasretim... kayan yıldıza kayan güneşe kaybolan yıllarımıza geri gelmeyen sevdamıza hasretim... ben sana hasretim be gülüm sana |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.