![]() |
Bir sonbahar sabahıydı seni gördüğüm ilk an büyülü birzaman dı sanki o
an saçların rüzgarda dans ediyorlardı altın sarısı yaprak lar la beraber sevmekle geçti seni ömrüm o güzel gözlerini gördüğüm günden beri kıskanmışlardı yeşiller gözlerinin rengini her yeni gün doğar ken hey can la atıyor yüreğim senin gözlerinin büyüsüne kapıl mak için sevmek le geçecek seni ömrüm |
Açan bir gül gibisin gelinliğin içinde mutluluğun okunuyor o güzel
yüzünde ya sen hiç düşündümü ağlayan şu kalbimi belki aklına bile gelmiyorum bu mutlu gecende gelin olduğun o gün bir serseri doğdu o benim , sebebi sana inanmam nedeni ise , aşkıma ihanetin oldu zalim : |
bir gon gozlerin dalacak derinlere belkide aklina ben geleceyim
beraber yasadiyimiz guzel gunleri duşuneceksın bırden herşey mazımızı anlatacak sana unutmadıyını anlayacaksın.Yanıma gelmeye duşune bılırsın bır buket gulle gıdeceksın cıcekcıye alacaksın en sevdıyım gullerı geldıyın zaman kapım kalabalık olacak duğunum olduğunu duşunup kahr olacaksın ansızın karşına gozu ağlamaklı anam cıkacak senın yuzunden senın yuzunden dıye haykıracak ne olduyunu bılmeyeceksın. elındekı guller tek tek |
ben acımı paylaşmam,paylaştığımda azalır,
azldığında acı çekmem, acı çekmediğimde aklıma gelmezsin, aklma gelmediğinde ölürüm, öldüğümde de beni kaybedersin tabi seviyorsan |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
arıyorum kendimi
o sessiz o engin denizlerde evet buluyorum kendimi sessizliğinde o sessizliğin ardında kalan azgın dalgalarda tekrar diriliyorum düştüğüm kanlı topraktan diyorum ki artık bu son yenilgim ben bensem eğer suskunluğumda azgın dalgalar gibi çarpıcam hayat kıyılarına ve yenilmicem... |
kayboldum en derin duygular içinde
bulamıyorum kendimi o kadar kolay iken bilmiyorum nerelerdeyim en derin sevdalar içindeyim çok mutsuzum belki ama umutluyum gelecek adına bildiğim tek şey var hayatın nekadar acı olduğu biliyorum sadece bunu biliyorum bilmek istemesemde biliyorum..... |
sen ve ben dik sadece iki kelimeydik
hayata beraber bakardık noldu bize neden ayrıldık? bi hiç yüzünden şimdi ben seni unutuyorum yada kendimi kandırıyorum ama sen unut bitanem üzülme sen çünkü ben senin üzülmene dayanamam hadi git bitanem mecbursun sen buna gitmelisin çünkü hayat bunu gerektiriyo seni benden ayırıyor belki bir gün yine karşılaşırız elbet bırakmayız o zaman ama şimdi sen gitmelisin ben seni affediyorum bitanem herşeye rağmen git diyorum seni çok sevmeme r |
hani sevmistin beni zalim!
terk edip neden gittin seni seven bir keremim sevmekle hata'mi ettim bak! kara daglara karlar yagdi gozlerimden kanlar akti gelirsin diye beklerken kalbime kursun akti gelme artik istemem resminide suslemem arasada gozlerim seni sensizlige kusemem |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.