![]() |
karanlıkta soğuktan tirtir titremekteyken Allahtan ısınmam için küçük
bir mum alevi istedim.o bana koskoca bir güneş verdi.(SENİ).o güneş ilk başta ısıtı ve aydınlattı ama daha sonra yakıcı ve kör edici olmaya başladı.allahtan yeni isteğim ben güneşimden memnunum.başkasını istemem.varsın kavursun kavurabildiği kadar.hep ona bakacağım gözlerim kör olana kadar.tenimde hep onun sıcaklığını hissedeceğim taki eriyene kadar.ne olur allahım aramıza bulutlar koyma.onu hergün göreyim varsın zararı dokuns |
Aşkın Tarifi Belli
Söylüyorum Not Alın Bir Sevemek Iki Sevmek üç Sevdigin Kişiye Ona Sevdigine Inandırmak Ve En Son Ol0arak Azıcık Sevin!! |
Sevmek çok Güzel şey Olsa Gerek
Sevilmekte öyle Ama Kaybettiğin Zamanda Bi Okadar Kötü Olsa Gerek Birlikteyken Kıymet Bilmezsin Söylemezsin Duygularını Gerçekleri Saklarsın Kaybettiğin Zaman Ise Sevdiğini Susarsın Ebediyen Kimseye Bişi Diyemezsin Mutlu Olabileceğini Sanırsın Güvenirsin Sevdiğine Değer Verirsin Ama Seni Bi Anda ırakıp Giderse Akıtırsın Gözyaşlarını Içine Sürekli Adını Anımsarsın Bu şu Demek Oluyorki Arkadaş Genç Yaşında Sanmaki Mutlu Olabileceğini Sanmaki Senl |
Aqac DaLsıZ,
DaL YapraKsZ... Ben SensiZ Buda İMKANSIzZZ |
Ayırma Gözlerini Benden Bu Akşam
öylece Baksınlar Bana Ayırma Hasret Kaldım Ceylan Bakışlarına Seni ölesiye özledim Saliham Söyle Bana Gülüm Hangi Derde Yanam Aşkın çemberinde Mutluluğun Tadında Seni çağırıyor Her Günüm Her Dakikam Sensiz Bu Dünyada Neyleyim Nasıl Yapam Tut Ellerimi Sımsıkı Tut Bırakma Son Nefesime Kadar Bekliyorum Unutma Ver Ellerini Bana Canım Sevgilim Iki Dünyada Tek Eşim Saliham |
Yine yoksun yine yanımda deyilsin we bu qece yine aqlıyorm inan bana
sebebini bilmiyorum qözlerimden yaşlar sessizce süzülüyor belki yanımdasın belkide deyilsin. bilmiyorum.Hiç bişeyi bilmiyorum tek işey biliyorum kalbim çok aqrıyor hak ettim mi diyorum?Belkide hak etmişimdir.şuanda sebebini hiç bilmediqim bi yanlızlık bi hüzünle doluyum ne kalbime .ne duyqularıma,ne kendime hiç bişeye söz qeçiremiyorum nereye kadar kalbimle hareket edebilirim bunuda bilmiyorum öyle karışıqım ki bu qece öyle dol |
Yaktın yıktın mahvettin beni
Enkaz yıgını ettin seven yüregımı Sahi sanmıştım o bakısını ela gözlerini Sana tek sözüm ADIN BATSIN Merak etme gülüm pek fazla sürmez Bu ızdırap hep böyle sürüp gitmez Bu yaraya hiçbir ilaç tesir etmez Sana tek sözüm ADIN BATSIN Ağlamakta dövünmekte kar etmez artık Bu ömür bitti, tükendi,soldu artık Biz sadece sevmedik taptık be taptık Sana tek sözüm ADIN BATSIN... |
Yüzü Melek Gibi
Elleri Pamuk Gibi Lanet Olsun Ayrılığa Dağlar Denizler Girdi Aramıza Aşığım Sana Esra |
Bu Kadar Mı Nefret Ediyorsun Benden
Bu Kadarmı önemsizim Senin Için Yoksa Korkuyormusun Beni Sevmekten Benim çektiğim Acıları çekmekten Tamam Anlıyorum Aşktan Korkuyorsunsen Birilerini Sevmekten Gözlerini Kaçırıyorsun Sürekli Asıl Istediğin Gözlerini Görememem Neden Sana Baktığımda Gözlerini çeviriyorsun Neden Sana Bakmama Izin Vermiyorsun Oysa Ne Kadar Güzel Gözlerin Var Niye Böyle Zalimlikler Yapıyorsun Ama Gözlerini Kaçıramazsın Benden Kurtuluşun Yok çaren Yok O Gözlerini |
Oysa Herşey Ne Kadarda Güzeldi
Ne Kadar Da Seviyordum Seni Taki Bir Gün Geldi Anladım Beni Sevmediğini Vazgeçtim Seni Ssevmekten Senin Yolunu Gözlemekten Ama Işe Yaramadı Bir Türlü Vazgeçemedim Yine De Sevmekten Daha çok Bağlandım Sana Senden Vazgeçemez Oldum Senin Yolunu Gözlemekten Bende Mahvoldum Ama Anlamadın Yine De Hatta Daha çok Kaçar Oldun Ben çok Acılar çektim Senin Yüzünden Ama Sen Yine De Umursamaz Oldun Açtığım Bütün Kapıları Kapattın Bana Hep Uzak Kaldın Beni Hiç |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.