![]() |
Seni Sevdiğimi yüregımdekı kalbımle anladım.Seni her gordugum zaman
bu caresız kalbın artısı senı her zaman sevecegım demektır aşkım . aşkımsın pekı ben senın neyınım |
bir tel örgüdür aramızda özgürlük .bir sınır boyu,uzansam nafile
tutulmuyorki,tütün kokar akşamları gecenin,nemli uykusu.ve sen çıka gelirsin zindanıma,ey umut.oğlum kokarsın.karım, gençliğim.direndikçe gençleştiğim.ağır,ağır biliyormusun.gideceğim bu kent,ten.seninle tanıştığım bu şehirden.kim bilir çoktan verilmiştir şehrin elektiriği bedenime,anlamsız soru sözcükleri,bırakarak ,bu son çığlığım olsada geride.bu son gülüşüm olsada delice.almadan bir tek senide,gideceğim bu kent,ten.korkmadık öl |
Sensizlik öğle acı veriyor ki bana
Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. |
senki yaşamam sebeb gülüşün güneşim üşütme üşütme beni birtanem..
|
GÜLMÜDÜR SENDEKİ
Önce sessiz gülüşün vardı rüyamda Sonra damarlarımdaki kan oldun bir anda Seni sevdim ya ben su yalan dünyada Tek derdim oldun gülmü dür sendeki Bıraktım yaşamayı sen vardın tek Belki yaşam sen demek Sevdi ya yürek vazgeçmez artık Yaşamım oldun gülmü dür sende ki Tarif edemem bendeki duyguyu Bu şiir anlatır mı bana seni Yoksa sevgim bir gün sona erecek mi Hayalimsin gülmü dür sende ki |
Gülüşler vardı seninle ağlamaklı sesin rüyalarımdaydı bir tablo gibi
gül yüzün benimleydi Biliyorum anlatamayacak bu cümlelerden herhangi biri sana olan sevgimi Sanırım bu bir hikaye bir masal değil ki Bakıyorum kendime bu günlerde sen yoksun aynalarda gülmüyor yüzüm sokaklar bos ve karanlık En sevdiğim şeyler bile yalan geliyor olmuyor anlayacağın Bir kitap aldım kendime az aklımdan çıkasın diye o da bitiyor ama sana olan hasretim bitmedi Kitabın adı dağ kokulu tenin belki de bu ha |
sen gitti gideli ağlıyorum
sensizken ellerimi bile ısıtamıyorum... gittiğin günden beri baharlara küstüm! yoksun diye çiçeklerin rengi bile değişmiş hepsi simsiyah... beni merak ediyorsan eger, sensizken nasılsam öyleyim.. bir yanım yarım... bir yanım eksik... bir yanım yitik... anla işte sensizim |
susuşum sana,küsüşüm dünyayadır...
hayallerimi yarına bırakıyorum, bu vada gecesinde... firari bir kurşunun gölgesinde son sigaramı yakıyorum... ay ışığına düğümlüyorum tenini... ve gidiyorum bu şehirden!!! istediğin gibi... ben gönlümü sana,seni allaha emanet ediyorum... HOŞÇAKAL YOSUN GÖZLÜM... |
Yeminim olsun ki
Ellerim senden başkasının ellerine Gözlerim senden başkasının gözlerine Sensiz geçen ömür son bulana kadar deymeyecek Yeminim olsun ki Bu kalp senden başkasını sevmeyecek Bu dil senden başkasına aşkım demeyecek Yeminim olsun ki Bedenim senden başkasının olmayacak Son yolculuğumda bile ruhum seninle olacak Yeminim olsun ki Bu ömür son bulana kadar Bu kalp senin için atacak Senden baaşkasını sevmeyecek Senden başkasına tapmayacak |
Sen Hiç Kaderine Isyan Edip Sevdiğin Için Geceleerce
Ağladınmı Bir ömür Mutlu Olalım Derken Yalnız Başına Kaldınmı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.