![]() |
öylesine apansız öylesine çaresiz bi anda girmişti ki o sıcacık sevdan
içime nasıl sensiz dünyam yaşanmaz oldu anlayamamıştım bende varolduğunu hissettiğim an geçmemek için savaş veriyordu adeta saatler sensiz neden olduğunu bile soramadan sadece babakaladı yorgun gözlerim ardından kurmaya çalıştığım dünya yıkılıvermişti gidişinle ben gidiyorum bile demedin bakamadın gözlerime son bir defa sanki şakaydı bu olanlar sanki ertesi gün koşup gelecek yine benim olacaksın diye bekledim ki |
kim bilir ömrümüzün kaçta,kaçını süslüyorlardır.
karlar beyaz olan,saf ama soğuk yanımız. kentler teslim olur çıplaklığına, buyumak gibi birşey kollarında ya,yaşamak.ya yaşlanmak su ya,sabuna hasret çiçekler hep hasretliktir, aşk va sevgiye dair,insanlarında. doğal temiz,saf çocuklar oyun yerine,yaşama muhtaç. aç, eğitim savaşi bu yüzden iyibir ihtiyaç. ve vardır elbet,bu şehirde, kardelen kızlar. karlar ahankle dans,ın soğuk sovu döve,döve adamı içeri alır. kaldırımları tokatl |
ayçem.idil,im
baba demen,çok büyük şavaş. tanıdıkça,güzelleşir sevdamız. kızım,kırılmayan yanım, yeniden doğdum,doğumun,la dünyama, hoş geldin, ellerim uzun zamandır. bu kadar hasas dokunmadı. kırılacak gibisin,minnacık, babam gözlerime çıka gelirsin ansızın, herdefasında yeniden aşık olurum, terli coğrafyasına teninin kokun anlatılmaz bir,nefis dudakların,çiğitten dönmüş bir kiraz tarifi ne mümkün,anlatmakla yazmakla olmaz gözlerin,sınırsız bir gökyüzü kaybolmak yokmu o derinl |
senn sevgilimdin...
bana öylesine yakın ve bi kadar öylesine uzaktın dı ki sevgilimmm sana sevgilimmm diyemedimm içimdee fırtınalar koptu esti bütün yelkenlerii yıktı geçti .. söleyemedim.. içimdekileri anlatamadım.. var sa yoksa yalan gözlerimde söylediklerim ; mrb nasıllar.. içimde bir bosluk.. baskalarıyla dindirmeye calıstığım sahtecilik.. seni bana hatırlatan bi sarkı.. her seferinde bi ahh çekerek çektiğim keşkeler.. ne zor bilirmiydin? sana bukdar yakınken uzak olmak imkansı |
Birtanem bağışla beni affet Sensizlik ruhumda bir kıyamet Ayrılık
getirdi bin türlü dert Bitmek bilmiyor ki hiç bu hasret Bekliyorum senden aşka davet. |
Sevdim seni bir kere,
Vazgeçmem ölsem bile Sen ne söylersen söyle, Bu aşk bitmez bunu belle. Seni düşündüm yine bu gece, Anldım geçmiyor sensiz gece, Yokluğun vuruyor beni derde, Bu aşk bitmez bunu belle. Sakın başkasını arama, Bırakmam seni anlasana, Yapsanda türlü numara, Bu aşk bitmez bunu belle. İstediğini yapmadım mı? Sana bakanları harcamadım mı? Senin için ölümü göze almadım mı? Bu aşk bitmez bunu belle arkadaşlar teşekürlerinizi bekliyorum msn ADRESİM tiryakinim. |
şimdi başladım şarkımı yazmaya
sayfalar yetmez bana dökerim bu akşam içimi ne varsa kadehler yetmez bana unuttu diye başladı şarkım terketti diye biter sanırım gece uzun yazılacak çok şey var ******* de yetmez bana sensizlik kolay mı sandın sende,sensiz kal,anla bakalım agla sende agla,bak ben aglıyorum aglamak yetmez bana bu şarkıyı ben yazdım bestesini sen yap ben söylerim sen agla söylemek yetmez bana |
öpen biter aslında
gözler kapalı en tatlı uykusunda yücelen öpülendir öpenin aşkıyla aslında büyülersin benliğimi ve aşk kendini aşar aman nazar deymesin güzel olmasına güzelsin...çooookkk ama o değildir beni bağlayan hayata farketmez bile çoğu kımse burnunu silişinde saklıdır tadı aşkın... ellerinin sıcaklığında saklıdır |
Yanlızlık,gecenin Içinde Yasadıgım Hüzünlü Duygularım,
Yanlızlıgım,en Büyük Sırdaşım, En Büyük Askım Olmaya Yüz Tutmus,burukugum... Hiç Terk Etmez Su Yüregimi, O Gitdiginden Beri Benimle. Hüzün Ve Acı,yanlızlıgımla Beraber, Bir Cıkmazdı Sanki. Bir Yıkılısımdı Yanlızlıgım. Biri Vardı Hayalimde, Hep Içimde Yasatdıgım. Bir Türlü şu Fani Dünyada,karsıma Cıkmayan Biriydi O. Mutluyumdum Onunla, Hüzün Beni Terkediyordu. Ama Yanımda Yoktu! Daha Bulamamıstım Onu. O,gelesiye Sevgilim Yanlız |
seni sevdigim kadar azrailli sevmedim
dedimki bekle sonra gel dedim olmaz dedi neden olmaz deddim sen zaten ölmüşsün nedendedim ki dediki sen aşık olmussun be kariban dedi bunu okuyan anlamını öğrensin dedi bende tamam dedim be güzelim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.