![]() |
Biraz sustum sen adına sustum..Sustum...
İçimde bağırıp duran; bir nefesti sen kokan. Sen kokuşlu nefesleri alırken sustum... Verirken kan kustum! Canlı sevdalarım vardı benim..Hani bilirsin ya; Zehir tadında ve sen adında!. İçim zehir içerdi ellerinden. Ellerinde de hep matem neden?Sustum... Madem canı gitmişti sevdalarımın ve madem zehir yoktu adında.. Sesim soluğum çıkmasa ne çıkar? Kalbimden sevda, sızar gözümden kan.. Buzlar güneşi yakar!Sustum!.. |
Yalan deqil sen! Sevd!q!m
Yalan deq!l hayatımı sana verd!q!m Sus konuşma ne olur q!d!yorum deme Yalvarırım ßen! q!derken öldürme. Senden kalanlar yeterm! Sence ßana Avunurmu ßu yürek sens!z geçecek Doqru ya, sen! Sens!z yaşamaya alışmıştı ßu gönül Had!! G!!t sewd!!g!mm… |
dünya tersine dönse wazgeçmem
gönlümdeki qüneş sönse wazqeçmem sensizlik inanki ölümden ßeTer canımdan qeçerim senden wazqeçmem!!!...senden wazqeçmem...!!! |
Aşkı Aramak çok Zordur
şöyle Bir Bakışta Bulamazsın Kahretsin Dediğin Bir Anda Aşk çıkıverir Karşına Seni Kurtarmaya Gelmiştir Lalelere Takılır Gözlerin ızdırapta çektirir Nedeni çok Kolay Onun Adı Aşktır Daldan Dala Konar Aldatır Yalanda Söyler Ama Aşk Yine Aşktır Neden Aşka çoğu Kişi Güvenmez Bilmem Ama ılık Bir Yaz Yağmuru Gibidir Bekletir. Belki Buluruz Hep Ararız Aşkı Aşk Bir Kere Yaşanmalı ıslatmamalı Gözleri Neden Diye Sordutmamalı Değiştirmemeli Bizi Aşkı Bekleyin Bir |
seni buldum bırakmam
seni sevdim ayrılmam seninle başladım bitirmem seni sevdiyimi sana söyleyemem çünkü ben seni o kadar sevdimki söylemeye yürek yetmez bizim aşkımız bitmez bu hayat böyle gitmez.... |
Herşeyimi Bitirmelimiyim Bilmiyorum Aklım Karışık Ellerim çok Soğuk
Gözlerim Hep Ağlamayamı Mahkum Dudaklarım Gülmeyi Unuttu çıkıyorum Odamdan Dışarısı Daha Karanlık Gündüzler Olmuyor Bu şehirde Girmiyor Güneş Odamdan Içeri Mahkumum Karanlığa Herşeyim Gibi Bende Bitiyorum Belkide öldüm Farkında Değilim Baktığım Herşeyde Seni Görüyorum Karanlığımın Içindeki Tek ışıksın Yanına Geliyorum Uzaklaşıyosun Bu Ev Bu Oda Dar Geliyor Bedenime Kimsenin Olmadığı Bir Yere Gitmeliyim Arkamdan Ge |
ne acıdır ınsanın sevdgının yanında degıl uzakta olması
tam sevdım derken ınsanı bu sanssızlık hayata kusturmes mi sormaz mı kendıne nıye sevdıgım yanımda degıl uzakta allahtan ceza mı bu bana dıye ıstemez mı pekı konusurken sıcaklıgını yanında hıssetmeyi acıtmaz mı ıcten ıce yuregını kahrolmaz mı gunden gune her gun agladıktan sonro ne anlamı kalır hayatın ask ayrılıksa ,ask üzülmekse,acı cekmekse....bız acı cekmeyı mı sevıyoruz.. neden zordur ınsanın sevdıgıne kavusması. herk |
Uyumak istemiyorum
Seni düşünmeden geçecek vakit Varlığının verdiği mutluluğu Uyursam unutucam sanki Serin bir sabah karşılıyor bizi İki ayrı şehirde İki ayrı hayat İki ayrı gün başlıyor bizim için Sen uyanmadan Usulca yanına uzanayım Kokunu içime çekiyim Huzuru hissedeyim Senin yanında 5 dakika için Gerekirse ömrümü veriyim Eğer hala yaşıyorsam bu sabah Hayat hala devam ediyorsa Gün ikimiz için yeniden başlıyorsa |
Söylesem
Söyleyebilsem derdimi Yıldızlı bir gecede açabilsem kalbimi Göreceksin hep seninle dolu Ve desem Diyebilsem ki seni seviyorum Ve deli gibi aşığım sana Ama demem diyemem ki çünkü aramızda dağlar denizler ve benim kahrolası gururum var Seni sevdiğimi asla bilmeyecek ve öğrenemeyeceksin Ben hergece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim Ama sana asla Çünkü aramızda dağlar denizler ve benim kahrolası gururum var Tamamlanınca, eksik kalıyor birşeyler............ |
zordur ,başka şehirden birini sevmek
zordur sevdiğine sesini duyurmak uzaktır mesafeler ,aşılaması uzun yollar gözlerinin içine bakıpta ,seni seviyorum seni özlüyorum ,hemde çok özlüyorum diyememek yakar sevdalı yürekleri |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.