![]() |
Günleri Ay Sayarım Yokluğunda
ben Marmara'da bir dalgayım her gün senin adını kayalıklara kazır dururum ben bir aşkım derin sevdayım sevgi bekleyen bir avcıyım eğer düşersen benim pusuma seni kalbinin odak noktasından vururum gel kaybetmeyelim bir günü bile sımsıkıcasına sarılalım birbirimize bedenim öyle bir kaynasın ki bedenine cerrahlar bile müdahale edemesinler bize böylece tek vücutta yaşayalım ömrümüzce sen ne de şanslı bir kadınsın ki ne mutlu sana seviyorsun bir şairi bir tek senin içindir şairin her bir şiiri eğer geçebiliyorsam yüreğindeki sevgi denen nehiri bil ki bana senin aşkın vermektedir bu gücü kuvveti çok da uzun geldi bana verdiğimiz bu ara günleri ay sayarım *******i de sene yokluğunda gel de merhem ol iyileşsin şuramdaki kronik yara tez günlerde kavuşamazsam sana inan ki sen gelinceye değin yanıma bu şehrin sokaklarında hiç durmadan atacağım nara bir gün olur da birileri aşkımıza karşı çıkarsa herkes sevginin aşkın sevdanın önünde eğilsin diye sevda adına kendimi asacağım meydandaki çınar ağacına 04.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Günümü Bile Geceye Çevirdin
dün akşam üzeri tek başıma oturdum Bostancı Sahili'nde pek de severim burayı arada bir olsa da gelirim dinlendirir beni dalıp gitmişim derinliklere seni buldum denizde her zaman ki gibi nedense dönmek istemedim geri seninle olmak çok hoşuma gitmişti hayallerimde olsa bile düşündüm durdum kendi kendime sensiz hayat mı? çekilmez bir çile ben bunu sana defalarca getirmiştim dile sense bir gece vurup gittin habersizce inan ki hiç duymadım ayak seslerini sanki yürüyüp gitmiştin kumlar üzerinde besbelli çekip gidilir mi hiç böyle? dertlere bırakıp da beni eğer dönmeyeceksen geri telefonde bari bunu söyle amma bil ki günümü bile geceye çevirdin bu son gidişinle 22.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Bir Aşk Şiirisin Sen
güzel bir aşk şiirisin sen doyamam sana seni okusam da ebediyen bir vitamin deposudur dizelerin beni sağlıklı besleyen inan ki bir tek sensin değmeden beni ateşleyen ben senin aşkınla buralarda cayır cayır yanıp tutuşurken sen bana oralarda nasıl duyarsız kalıyorsun? sevdan yüreğimin derinliklerinde sönmeyen bir yangın çıkarmışken neden beni bu güzel dünyada sensizliğe mahkum ediyorsun? 21.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-1
'yer yüzünde en kuvvetli ve en doğal antibiyotik aşk ve sevgidir' 'sen gündüzlerimin güneşi *******imin de ay ve yıldızlarısın,ebediyen dünyamı aydınlatacak ve ısıtacaksın.sen de ölünceye değin yüreğimde kalacaksın' 'rüya bile görmek istemem düşlerimde sen yoksan eğer sensiz uyku ölümden de beter' 'ben bu memlekette ne bölgeler,iller,ilçeler gezdim dolaştım, ne güzeller gördüm ama senin gibisini hiçbir yerde asla' 'sen her sabah rengarenk açan,her gün değişik kokan ve hiç solmayan bir çiçeksin,ölünceye değin benim sevgimle besleneceksin,inan ki sen çok çok özelsin,bir orkideden daha da güzelsin...' 'sen bir şiirsin,ben de yalnızca senin şairin' 'sensiz ne gün geçiyor ne de gece, söyler misin güzelim sensiz bu hayat çekilir mi böyle ömrümce? ' Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-10
'Eğer yüzlerce gözüm olsaydı,baktığım her yerde yüzüyle de yalnızca seni görürdüm,yüreğimin sayısı da bin olsaydı,biniyle de yalnızca seni severdim...'15.12.2004 'Uzat bana o güzel ellerini,kaynasın soğuktan titreyen ellerime,bir daha ayrılmamak üzere,hiçbir zaman sönmeyecek bir ateş düşsün yüreğimize...'15.12.2004 'Her mevsimin kendine özgü özellikleri vardır.Oysa,sen bütün mevsimlerin tüm özelliklerini ve de güzelliklerini üzerinde taşıyan kadınların en güzelisin.O halde,sen benim mevsimlerim olabilir misin? '15.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-11
'Ben sensiz bir geceyi bile zor geçirirken,yokluğunda düşlerimde bari seni görebileyim diyerek Allah'a yalvarırken,sen hiç mi üzülmüyorsun beni böyle acımasızca,hem de ölünceye değin sensizliğe mahkum ederken...'20.12.2004 'Bu sabah uyanınca yüzünü hiç dönmedin galiba benden tarafa,nefes alıp verirken de başını çevirip bakmadın her halde İstanbul'a,henüz Güneş doğmadı,havalar da ısınmadı da buralarda,söyle beni neden mahkum ediyorsun zifiri karanlıklara,niçin beni bırakıyorsun ayazlarda...? '20.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-12
'Bir gün girersem o güzel yüreğine,soğuk havalarda sakın beni üşütme,kış aylarının karlı,ayazlı,tipili günlerinde ellerini siper et kalbine ben üşümeyeyim diye...'23.12.2004 'Eğer yollar beni sana getirmiyorsa ben ne yapayım otobanları? Razıyım dikenleri batsa da vücuduma,razıyım güller arasından sana gelmeye mahşerde olsa bile,yeter ki sen nerede olursa olsun beni bekle,ben gelinceye değin hiçbir yere gitme...'23.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-13
'Yaz mevsiminde,senin bulunduğun yerde,çağlayanlar,ırmaklar,yemyeşil yapraklar olmak isterdim,seni serinlesin diye,bil ki,kış aylarında da,bir güneş,bir ateş gibi ısıtırım,sımsıcacık tutarım, hiç üşütmem seni,eğer olursam senin o güzel yüreğinde...'24.12.2004 'Sabahları güneş yerine ben doğmak isterdim dünyana,inan ki hiç batmadan kalırdım yanında,sen de istiyorsan eğer,haydi zaman kaybetmeden beni çağırsana,göreceksin neden diye sormadan koşup geleceğim sana...'24.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-14
'keşke senin,*******in ben olsaydım,sıcacık sevgimi,o güzel yüreğine dolsaydım,her sabah bir güneş gibi dünyana doğsaydım,ömrüm boyunca,hiçbatmadan hep sende kalsaydım...'Hüseyin Erdoğan 'Beni, her gün böyle, hasretinle kavurup da,senden vaz geçeceğimi zannetme,bana haber vermeden,beni gizli,gizli sevip de,ne olursun,bu dünyayı bana zindan etme'Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-15
'Kim demiş ki,her gecenin bir sabahı vardır diye,sen yoksan yanımda,ne sabah olur,ne de Güneş doğar benim dünyamda.Yine de razı olurum ben,katlanırım zifiri *******e,yeter ki sen ol benim düşlerimde,hiç çıkmamak üzere' 22.03.2005 'Sen okyanuslardaki mürekkep olsan,ben de yer yüzündeki bütün dolma kalem,zannetme ki aşkımı yazmama yeter,sen bu dünyadaki ırmaklar olsan,ben de bütün karalar sakın düşünme ki sana doymama yeter' 22.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.