![]() |
Tel tel
bir ak daha tel tel saçıma bir çizgi daha alın yazıma gamzeler küçülüyor günler günlerde halka halka kavuşma arzusu artıyor eskitemediğim yıllara içinde unutamadığım sen varsın ya.... 14.02.2006-antalya Nazan İzmirli |
Topladığı güller sen kokmalısın
aşık olmak husutsuz gönlünce aşkı yaşamak tüm benliğinde aşkı taşımak bedeninde özgürce diller konuşmadan,gözlerin *******i aydınlatmalı seni her gören güzelliğinden anlamalı korkmamalısın biter diye bu ışık yerine heran yeni heyecan dolmalı üşürken ısınmalısın onunla ağlarken gülmelisin çıkmaz sokaklar açılmalı görmeyen gözler görmeli kuş olup uçmalısın bülbül olup gülüne konmalısın bahçesinde her sabah vazosu için, topladığı güller sen kokmalısın aşkı yaşamalı ve yaşatmalısın Nazan İzmirli 12.11.2005-ant Nazan İzmirli |
Toprağa karışsın sevdan
toprağa karışan terde hücrelerin gezinir demle. çapanın ucuna tutunan her tutamda acı hüzün özlem ezgiler öykülerde. ışık getirecek bir tutam sevgiyi demle. toprağa karışsın gizli sevdan söyle. bir çizgi bin çizgi var toprakla hava arasında kalan ölümü hatırlatan. t o p r a k doğuş kokar bahar yağmurlarında, sevgiyle demlenemezse , ölüm vardır ardında. 22.05.06-ant-toprağa karışsın sevdan- Nazan İzmirli |
Toprak
toprak için, doğmak yaşamak savaşmak toprak için, ölmek. 09.06.2006-ant-toprak Nazan İzmirli |
Trajedik oyun
haberler, bir tiyatro sahnesi, senaryo / özgürlük kurgu / terör eylem / bomba oyuncular / şehit üzgünüz güldüremedik....! oyunun sonunda. çünkü; senaristler komedi, figüranlar trajedi, seyirciler aptalları oynadı karartma boyunca. 14.08.2006-ant-trajedi oyun- Nazan İzmirli |
Tutamıyorum zamanı
tek bir zaman vardı içinde sen olan senli zamanlardan tek bir gerçek var ki içimde sen, ve tutamıyorum zamanı. 13.09.2006-ant-tutamıyorum zamanı- Nazan İzmirli |
Tutsak
gidiyorsun ellerimde; parmaklarını saran kekik kokuları......... yüzümde; dansediyor dilinin tadı. saçlarımda; dudaklarının izi kaldı. yüreğim; kuşlarına tutsak............. Nazan İzmirli-13.06.2004-antalya Nazan İzmirli |
Tutulmaya an kala....!
merak, endişe, heyecan, yaşamak bu işte...! adrenalini yaşatmak yüreklerde hayat' ın anlamı bir anlık bekleyişlerde tutulmaya an kala diliyorum tekrar görüşelim bol güneşli sevgi dolu günlerde 29.03.2006-tutulmaya an kala- antalya-saat-13.47 Nazan İzmirli |
Tuz tadında
kendimi bulmak istedim sensiz kaldığım yollarda bulamadım bulamadım yoktum ki gölge boyumda gözler dikilmiş sazları önüne katarak denize koşan beyazlara çağlayan diyorlar adına dur desem boşuna sana koştuğum kıvrım kıvrım yolları hatırlatıyor bana coşmuş akıyor bildiği yola karıştığında tuzlu sulara kendine dönmek istesede boşuna artık herşey tuz tadında 08.02.2006-antalya Nazan İzmirli |
Uç uca
Geçmişin kıyısındayım Uç uca Hesaplaşma zamanı Akşam alacasında Koca derya Gözlerime sığmayan Avuçlarıma sığmayan Kırık bir balıkçı teknesi Anılarda Yüreğimde kalan Nazan İzmirli-20.09.2005-Aantalya Nazan İzmirli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.